Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'a mail attim da bakan olurmu bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung kimseyi iplemiyor.
    Otomatik cevap gönderiyor.
    Ortada biraktilar resmen. Bari kodları verseler de geliştiriciler bişey yapsa ama onu da vermiyor şarapsızlar,

• Bu bada iyice bunadı yahu. Şimdi de telefon ile çektiğim resimlerin bir kısmını göstermiyor.Resmen telefonun hatrına katlanıyoruz
  • Chat on artık bildirim vermiyor. İyice sinir oldum...

• Bada biteli cok oldu da bi Samsung'un resmi açıklaması gelmedi. Simdi de Tizen icin baslamadan bitti diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Samsung kimseyi iplemiyor.
    Otomatik cevap gönderiyor.
    Ortada biraktilar resmen. Bari kodları verseler de geliştiriciler bişey yapsa ama onu da vermiyor şarapsızlar,

Tizen BadaOS'un tabanını kullanıyor.
    Muhtemelen o yüzden açmıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Bada biteli cok oldu da bi Samsung'un resmi açıklaması gelmedi. Simdi de Tizen icin baslamadan bitti diyorlar.

samsung'dan badanın bittiğine dair resmi açıklama geldi.
    artı bada os geliştirilmeyecek dendi.
  • quote:

quote:

Bada biteli cok oldu da bi Samsung'un resmi açıklaması gelmedi. Simdi de Tizen icin baslamadan bitti diyorlar.

Aslında gelmedi.
    Teknoloji sitelerinde o haberler var ama Bada'nın SDK'sı güncelleniyor hala.
    Samsung'un sitesinde de bittiği değil, geliştirildiği ve Tizen ile birleştirileceği yazıyor sadece.
  • Samsung asla başka bi planı devreye sokmadan bada'yı bitirmez. Ne olursa olsun bi köşe de tutmaya devam edecektir. Koşturmasa bile emekletir sonuçta hiç olmamasindan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şuanda telefon 900-1000tl gibi bir fiyatta bana göre çok tuzu gidip bir telefona lcd tv parası veremem. o yüzden fiyatı 600tl civarlarına düşermi ?

düşerse ne zaman düşer?

Düştü hocam, alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şuanda telefon 900-1000tl gibi bir fiyatta bana göre çok tuzu gidip bir telefona lcd tv parası veremem. o yüzden fiyatı 600tl civarlarına düşermi ?

düşerse ne zaman düşer?

Düştü hocam, alabilirsin

eyvallah sağol hocam
  • Düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

quote:

quote:

Aslında gelmedi.
    Samsung'un sitesinde de bittiği değil, geliştirildiği ve Tizen ile birleştirileceği yazıyor sadece.

Samsung MWC'de resmi olarak bada'nın bittiğini doğruladı..
    http://www.gsmarena.com/newscomm-5606.php

Bada'nın SDK'sı da şubattan beri güncellenmiyor. Zaten SDK'yı da güncellenmiş saymanın minor updatelerdi.. (2011 şubatta 2.0.2 vardı, 2013 şubatta 2.0.6)
    SDK versiyonunda minor değişiklik olması hiçbir yeni özellik eklenmediği, olan özelliklerin hatasının düzeltildiği anlamına gelir.

• o zaman twitır hiç olmayacak demek mi oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

quote:

quote:

quote:

Aslında gelmedi.

Bada'nın SDK'sı da şubattan beri güncellenmiyor. Zaten SDK'yı da güncellenmiş saymanın minor updatelerdi.. (2011 şubatta 2.0.2 vardı, 2013 şubatta 2.0.6)
    SDK versiyonunda minor değişiklik olması hiçbir yeni özellik eklenmediği, olan özelliklerin hatasının düzeltildiği anlamına gelir.

Gene benim dediğime geliyoruz.
    Hayır, Samsung kendi sitesinden "artık BadaOS geliştirilmeyecek" demedi.
    Hala demedi yani.
    Türlü teknoloji sitelerinde türlü haberlerde "Samsung Bada'yı terk etti" haberleri var, doğru. Ama ne Samsung'un, ne de Bada'nın SDK sitesinde böyle bir bilgi yok.
    Teoride evet, Bada bitti. Ama pratikte bir açıklama ve gerçek bilgi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında gelmedi.

Gene benim dediğime geliyoruz.
    Hayır, Samsung kendi sitesinden "artık BadaOS geliştirilmeyecek" demedi.
    Hala demedi yani.
    Türlü teknoloji sitelerinde türlü haberlerde "Samsung Bada'yı terk etti" haberleri var, doğru. Ama ne Samsung'un, ne de Bada'nın SDK sitesinde böyle bir bilgi yok.
    Teoride evet, Bada bitti. Ama pratikte bir açıklama ve gerçek bilgi yok.

Samsung tabi ki kendi dilinden öyle bir şey demeyecek..

Nasıl Nexus TV, WebOS, belki Symbian bittiyse onun gibi bitecek. Kendi sitesinde bilgi olmayacak

• quote:

Samsung tabi ki kendi dilinden öyle bir şey demeyecek..

Nasıl Nexus TV, WebOS, belki Symbian bittiyse onun gibi bitecek. Kendi sitesinde bilgi olmayacak

"Tabi ki" diyerek bir şirket yönetilmez.
    "Tabi ki açıklamayacağız" denmez.
    "Ürünümüzü Tizen ile birleştiriyoruz" açıklaması yapması demek, Bada platformu güncellenecek demek.

Yani tekrar söylüyorum:
    Evet, teoride Bada bitti. Ama pratikte hala devam ediyor. Hala da minik rakamlarla Bada güncellemeleri ve SDK geliştirmeleri geliyor.
  • Neye inanmak istiyorsanız inanabilirsiniz. Şu dakikadan sonra acaba Wave ya da SDK güncelleme alacak mı diye bekleyebilirsiniz..

Tizen, Bada'yla birleşince Bada bundan karlı çıkacak diye düşünebilirsiniz. Tabi Tizen meydana çıkabilirse :)

2010'dan beri ha güncelleme geliyor, ha geldi derken insanların hevesi kursağında kaldı. Hala beklemeye devam etmek istiyorsanız tabi siz bilirsiniz
  • quote:

Neye inanmak istiyorsanız inanabilirsiniz. Şu dakikadan sonra acaba Wave ya da SDK güncelleme alacak mı diye bekleyebilirsiniz..

Tizen, Bada'yla birleşince Bada bundan karlı çıkacak diye düşünebilirsiniz. Tabi Tizen meydana çıkabilirse :)

2010'dan beri ha güncelleme geliyor, ha geldi derken insanların hevesi kursağında kaldı. Hala beklemeye devam etmek istiyorsanız tabi siz bilirsiniz

Ben "bekliyorum" demedim ki?
    Samsung Bada ile ilgili "kapattık" açıklaması yapmadı resmi olarak, minik minik güncellemeler veriyor, sadece netteki teknoloji siteleri ilan etti bu durumu dedim.

İnanmak, inanmamak?
    Ben gözünüzün önündeki şeyi söyledim sadece.
    Tizen ile birleşen Bada'nın karlı çıkması falan.
    Bence fazla derine inmeye çalışılmış. =)

Samsung Bada'yı bitirdiğini ilk elden söylemedi, bu kadar basit.

• Samsung bitti desin veya demesin benim icin bada bitti. Kaldi ki bi aciklamaya da gerek yok sorunlar varken guncelleme felan gelmiyor. Fiilen bitmis resmi olarak devam etse ne olcak.

• 
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.