Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1907

Su anda sadece kernel yayinladiklari icin tam olarak rom yapmadilar ama yakinda cikacak ve paket veride oldugu takdirde cogu kisi bada dan kurtulacaktir.

O zaman az kaldı diyebilir miyiz?
    Ben iki gün önce türko 10 yükledim ama sanırım seste bir zayıflık var. Şu an en stabil çalışan bada2 hangisi denediniz mi? Bazılarını kurduğumda garip bir şekilde sessizden sonra sesi açtığımda zil sesi vermiyordu. Ancak ses tuşunu biraz açıp kapatınca ses geliyor sonra kesiyor. İyi bir link varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

quote:

Su anda sadece kernel yayinladiklari icin tam olarak rom yapmadilar ama yakinda cikacak ve paket veride oldugu takdirde cogu kisi bada dan kurtulacaktir.

Ben iki gün önce türko 10 yükledim ama sanırım seste bir zayıflık var. Şu an en stabil çalışan bada2 hangisi denediniz mi? Bazılarını kurduğumda garip bir şekilde sessizden sonra sesi açtığımda zil sesi vermiyordu. Ancak ses tuşunu biraz açıp kapatınca ses geliyor sonra kesiyor. İyi bir link varsa sevinirim.

Paket veri yapıldımı durmam bada da zaten fazla süreceğini sanmıyorum ama belirli bi zaman vermek yalnış olur.
    Ben uzun zamandır Portekiz sürümünü kullanıyorum kendime göre cfw yaptım gayet güzel performans da bi sıkıntım yok yani genel bada sorunlarını saymassak. O sessize geçme durumu Ses ayarlarından ortam sesi kısık olunca oluyor bazen ama bende başıma sadece bi kere geldi bu kadar sene içinde.
    Saf Portekiz linki bu içine TUR CSC atarsan ayarların oto gelir.
    http://www.hotfile.com/dl/163825487/a7c2c25/S8500XXLG1_S8500OXCLG1_TPH.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 23 Eylül 2013; 21:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zamandır soracağım unutuyorum. Badadroid moduna girdikten sonra, BADAyı kullanırken galerideki fotoğraflarım ve videolarımın bir kısmı hasar görmüş gibi açamıyorum hiç bi' şekilde. PC'ye bağlayınnca da bazı dosyalar açılıyor, bazıları... malesef ki açılmıyor. Aranızda bunu yaşayan var mı ?
  • 1 tane video bozulmuştu ama bu sebeple mi bilmiyorum.

• Ta onceden Froyo kurdugumda basima gelmisti o. Hafiza kartini bozuyor resim video ve muzikler yarim yamalak oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Paket veri yapıldımı durmam bada da zaten fazla süreceğini sanmıyorum ama belirli bi zaman vermek yalnış olur.
    Ben uzun zamandır Portekiz sürümünü kullanıyorum kendime göre cfw yaptım gayet güzel performans da bi sıkıntım yok yani genel bada sorunlarını saymassak. O sessize geçme durumu Ses ayarlarından ortam sesi kısık olunca oluyor bazen ama bende başıma sadece bi kere geldi bu kadar sene içinde.
    Saf Portekiz linki bu içine TUR CSC atarsan ayarların oto gelir.
    http://www.hotfile.com/dl/163825487/a7c2c25/S8500XXLG1_S8500OXCLG1_TPH.zip.html

Teşekkürler bir deneyelim bakalım.

• Sanırım kurtarmanın da bi' yolu yok? Yedeğini almayı unuttuğum birkaç fotoğrafım vardı da gitti onlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Sanırım kurtarmanın da bi' yolu yok? Yedeğini almayı unuttuğum birkaç fotoğrafım vardı da gitti onlar sanırım.

Bazi programlar var resimleri geri getiren de yarim yamalak goruluyor resimler yinede dene derim.

• Arkadaşlar androidde son durum nedir acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Arkadaşlar androidde son durum nedir acaba bilgisi olan var mı?

Bi ilerleme yok hala ayni. Paket veri uzerinde calisiyorlar.

• quote:

quote:

Arkadaşlar androidde son durum nedir acaba bilgisi olan var mı?

Bi ilerleme yok hala ayni. Paket veri uzerinde calisiyorlar.

Ok, bekleyelim biraz daha o zaman. teşekkürler...
  • arkadaşlar yaklaşık 4 senedir kullandımğım wave 1'imi geçenlerde general mobile discovery'le aldattım turco 10.1 yüklüydü telefonumda fakat bu android yazılımını kimler yapıyor tam anlamadım biri son gelişmeleri yazabilir mi acaba buraya wave ye android mi geliyor yoksaüzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
  • nirvanizm kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, android projesi devam ediyor diyebiliriz. Bazen duruyorlar, yapmayacağız diyorlar felan sonra tekrar başlıyorlar. En son durum baya iyi. Arama alabiliyoruz veya kendimiz arama yapabiliyoruz, mesajlaşma çalışıyor. Wifi çalışıyor, bluetooth'un büyük çoğunluğu çalışıyor. Eksikler olarak; paket veri çalışmıyor, batarya çok çabuk bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Evet hocam, android projesi devam ediyor diyebiliriz. Bazen duruyorlar, yapmayacağız diyorlar felan sonra tekrar başlıyorlar. En son durum baya iyi. Arama alabiliyoruz veya kendimiz arama yapabiliyoruz, mesajlaşma çalışıyor. Wifi çalışıyor, bluetooth'un büyük çoğunluğu çalışıyor. Eksikler olarak; paket veri çalışmıyor, batarya çok çabuk bitiyor.

Allah razı olsun kardeşim valla wave 1 gayet güzel telefondu bada haricinde, güzelim telefonu mahvettiler yani bilmiyorum seviyordum ben telefonumu her şeye rağmen inşallah gelir de wave gerçek değerine kavuşur
  • Berbat bir işletim sistemi ile 3 yıldır kullanıyorum, millet androidli telefonu bile 3 yıl kullanmıyor, modası geçti deyip değiştiriyor.
    Demek bu telefonda adam gibi bi sistem olsa evladiyelik olacakmış
  • Bada ilginc bisey atamiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Berbat bir işletim sistemi ile 3 yıldır kullanıyorum, millet androidli telefonu bile 3 yıl kullanmıyor, modası geçti deyip değiştiriyor.
    Demek bu telefonda adam gibi bi sistem olsa evladiyelik olacakmış

Evet doğru, sanırım samsung da evladiyelik olacağından korktuğu için desteğini kesmiş olabilir. tamamen ticarî
  • başa bela bir telefon benim için nokianın tuşlu telefonundan farkı yok hatta onlardan bile kötü en azından onlarda uygulama falan var.3 yıl olmuştur heralde alalı insan en azından bir whatsapp falan koyar. telefonda artık internetide tam kullanamıyorum en güzel uygulaması operada yazılar kayık opera bile desteğini çekti.tek yaptığım şey arama yapıp mesaj atabilmek. ama gel gör ki insan değiştiremiyor diğer telefonlar bir garip geliyor. çok büyük gibiler.android projesi desen ben bildim bileli yapmaya çalışıyorlar ilerleme var ama yakında onlarda desteği çekerler.
  • Herkesin bayramı mübarek olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramınız mübarek olsun telefon gibi konuda ölmüş
  • 
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.