Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16591660166116621663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 350 Ye felan satsan neyse de 150 cok dusuk kardes yerinde olsam satmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda telefoncu bile benim wave 1 e 250 verdi. sendeki tam ölücüymüş.
    verme sakın.
    o adi herif onu rahatça 350 ye satar.
    yazık günah o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

ben general mobil dıcovery geçtim arkadaşlar...elveda bada... telefoncular telefonuma 150 tl verdi...yarın satıcam telefoncular 150 tl ye...

Cihazın yıpranma durumu nedir bilmiyorum. O paraya vermeyiniz.
  • aslında o paraya satmazdım ama bu yıl okulun bahçesinde mesaj yazarken top geldi ve yere düştü sol alt köşede ezik oluştu...hemen farkedilen bir ezik fiyatı o düşürdü...ayrıca sağ üst köşede de yine ezilme var... zaten alttaki ezilme olmasa alıcısı vardı ama şans işte 1 gün farkla gitti...yoksa 350 tl ye satıyordum... içim gitti resmen.
  • Şu an "ben takoz telefonum. Markam da Nokia/Samsung/LG" dediğiniz zaman, tuş takımlı, symbian işletim sistemli, kamerası neredeyse olmasa daha iyi, hafıza yok desek daha doğru olur telefonlar 250 TL...

Oradan hesaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kymophobia -- 28 Ağustos 2013; 0:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

quote:

quote:

Bu arada push bende calismaya basladi Facebook bildirimleri aninda geliyor deneyin isterseniz

Hocam nasıl yapacaz onu? Ayarlar hesaplar ekledim. Senk aralığı diyor 3 saatte bir 6 saatte bir hergün var.. Anında nasıl gelicek ?

Sende social hub premium yok o zaman. Social hub premium aktif olan bir firmware yüklemen lazım. Bu arada bende zaten çalışıyordu push bildirimleri ama paket veri kullanıyordum wifi kullanmıyordum ondan mı acaba?

Social hub da var ve hesap olarak ekli. Hiç görmedim ama herhangi bir push bildirimi

Kullandığın sürümde SHP açık değilse Hesaplar'a eklediğinde Push Bildirimleri kısmı görükmez ve haliyle bildirim alamassın. BadaTR'de vardı SHP yapmak ama SHP'li fw lerde var indirip kurabilirsin.

+1

Bence uğraşma, direk Türko CFW 10.1 i kur.

Şimdi indiriyorum deneyeceğim.. Bada2.0 var direk mutliloader ile recovery modunda yüklüyoruz değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada push bende calismaya basladi Facebook bildirimleri aninda geliyor deneyin isterseniz

Hocam nasıl yapacaz onu? Ayarlar hesaplar ekledim. Senk aralığı diyor 3 saatte bir 6 saatte bir hergün var.. Anında nasıl gelicek ?

Sende social hub premium yok o zaman. Social hub premium aktif olan bir firmware yüklemen lazım. Bu arada bende zaten çalışıyordu push bildirimleri ama paket veri kullanıyordum wifi kullanmıyordum ondan mı acaba?

Social hub da var ve hesap olarak ekli. Hiç görmedim ama herhangi bir push bildirimi

Kullandığın sürümde SHP açık değilse Hesaplar'a eklediğinde Push Bildirimleri kısmı görükmez ve haliyle bildirim alamassın. BadaTR'de vardı SHP yapmak ama SHP'li fw lerde var indirip kurabilirsin.

+1

Bence uğraşma, direk Türko CFW 10.1 i kur.

Şimdi indiriyorum deneyeceğim.. Bada2.0 var direk mutliloader ile recovery modunda yüklüyoruz değil mi?

Download Mode'a alıp ML ile gereken yerleri seçip flaşlayın.

• eylülün ilk mesajı benden olsun
    abi bu telefon atsan atılmaz,satsan satılmaz,düşse kırılmaz,hediye etsen kıyılmaz..tuhaf bir bağlılık yapıyor insanda..mübarek telefon değil ergenlik aşkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

eylülün ilk mesajı benden olsun
    abi bu telefon atsan atılmaz,satsan satılmaz,düşse kırılmaz,hediye etsen kıyılmaz..tuhaf bir bağlılık yapıyor insanda..mübarek telefon değil ergenlik aşkı

Çok doğru söyledin
  • Aşklarima yaptiklarimi yapsaydim simdiye sag kalmazdi

• quote:

• quote:

Valla aynen, napacaz ki bununla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiko_cmax -- 5 Eylül 2013; 17:23:21 >
  • 10 dakika önce elimden kaydı, düştü.
    Ekran paramparça oldu. tamir masrafı şu an kendinden pahalı.
    Maalesef en iyi ihtimalde böyle ayrılırdım telefondan, o da oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

10 dakika önce elimden kaydı, düştü.

Hadi ya çok üzüldüm Geçmiş olsun
  • quote:

10 dakika önce elimden kaydı, düştü.

Yazık olmuş gerçekten.

• Ben 2011'de aldım s8500'u ıkıncı el olarak 500 lıraya ,uygulama oyun sıkıntılı sadece nette gezmeye yarıyor ama telefon donanım olarak orta sevıye ekranıda ıyı..hıc yazılımsal bır sorun yasadım :)kamerada fena degıl ama uygulama ve oyun kıtlıgı adamı bayıyor :( guncelleme felan yok malesef ''çöp''...komsumda wave3 var onda vıber yuklu gordum ben taradım markette bulamadın....onun harıcınde en temel uygulamalar yok whatsapp felan..telefonu banyo yaparken wc koymustum buharda ses acma tusunun yukarı tarafı oflıne odu ama ses kısarken calısıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 5 Eylül 2013; 22:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

quote:

Valla aynen, napacaz ki bununla?

yalnız olduğumu sanıyodum

• Elinde ekranı ve dokunmatiği yedek parça olarak kullanılabilecek, atıl durumda olan varsa bana ulaşsın.
    Fiyat konuşalım, telefonu tamir ettirmem lazım. Yeni telefon almak istemiyorum.
    Hatta başka telefon da istemiyorum.
    Çok yaralıyım...
  • quote:

Elinde ekranı ve dokunmatiği yedek parça olarak kullanılabilecek, atıl durumda olan varsa bana ulaşsın.
    Fiyat konuşalım, telefonu tamir ettirmem lazım. Yeni telefon almak istemiyorum.
    Hatta başka telefon da istemiyorum.
    Çok yaralıyım...

Ekranın fiyatı ne kadar bilemem de ben direk telefonu satayım sana tertemiz duruyor zaten :D

• Ne fiyat istediğini özelden gönderir misin?
  • 
Sayfa: önceki 16591660166116621663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.