Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalışmayan bir özellik var mı ?
  • gps çalışmıyor şimdilik, onun dışında bluetooth u denemedim o yüzden bilmiyorum. Sanırım başka bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP8 launcher fena olmamıs. Bluetooth Wave 1 de calısıyor Gps calısmıyor gerıye bı kac ufak tefek sıkıntı kaldı ama en onemlısı RAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

WP8 launcher fena olmamıs. Bluetooth Wave 1 de calısıyor Gps calısmıyor gerıye bı kac ufak tefek sıkıntı kaldı ama en onemlısı RAM.

gerçekten çok seri telefon şu an. Launcher takılma yapmıyor hiç ayrıca gapps i kurdum ama devre dışı bıraktım uygulamalardan, uygulama indireceğim zaman etkinleştiriyorum google playi, böylece ram temiz kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

WP8 launcher fena olmamıs. Bluetooth Wave 1 de calısıyor Gps calısmıyor gerıye bı kac ufak tefek sıkıntı kaldı ama en onemlısı RAM.

gerçekten çok seri telefon şu an. Launcher takılma yapmıyor hiç ayrıca gapps i kurdum ama devre dışı bıraktım uygulamalardan, uygulama indireceğim zaman etkinleştiriyorum google playi, böylece ram temiz kalıyor

mobil veri ile whatsapp çalışıyormu
  • Bende kullanmadıgım appslerı kapatıyorm ram temız kalıyor 75 - 100Mb aradı duruma gore degısıyor. Mobıl verı gayet sorunsuz WhatsApp denemedım ama calısıyordur. Dun bada ya hıc gecmedım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

quote:

mobil veri ile whatsapp çalışıyormu

tabiki

• badaturliyede sordum belki burada hızlı cevap gelir

bendeki sorun telefonu recovery mod'a alamıyorum.telefonum wave 1 sadece flashlama işlemini yapabildim ilk sayfadaki tuş kombinasyonlarını deniyorum (telefon kapalı iken ) telefon normal olarak açılıyor sadece başka bir ekran gelmiyor. bu kombinasyonları denerken tuşlara basılı mı tutuyoruz yoksa bir kere basıp bekliyor muyuz? yada başka bir kombinasyon yada yüklemek gereken bir program falan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokan

badaturliyede sordum belki burada hızlı cevap gelir

bendeki sorun telefonu recovery mod'a alamıyorum.telefonum wave 1 sadece flashlama işlemini yapabildim ilk sayfadaki tuş kombinasyonlarını deniyorum (telefon kapalı iken ) telefon normal olarak açılıyor sadece başka bir ekran gelmiyor. bu kombinasyonları denerken tuşlara basılı mı tutuyoruz yoksa bir kere basıp bekliyor muyuz? yada başka bir kombinasyon yada yüklemek gereken bir program falan mı var?

telefon kapatma tuşu ve ses yükseltme tuşuna birlikte basılı tutun
  • Bu arada tigrouzen'in romuna v2.0 gelmiş. Bluetooth düzeltilmiş.
  • biraz daha bekleyelim tigrouzen çalışıyor daha iyisini çıkartacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rölativite

biraz daha bekleyelim tigrouzen çalışıyor daha iyisini çıkartacaktır.

bilmiyorum, volk ile aralarında sürtüşme var şu an.
  • quote:

quote:

XDA da üyenin biri karıştırmış ortalığı.
    Tig'e "Sen en iyisisin" deyince Volk yedirememiş

bu arada 3g nin tamamlanmış bir hali yayınlanmış, sen denedin mi onu?

• quote:

telefon kapatma tuşu ve ses yükseltme tuşuna birlikte basılı tutun

malesef olmadı hata nerede anlamadım
    bu arada sormak istediğim bir şey daha var hiç flashlama yapılmamış telefonda normalde recovery mod açılır mı?

flashlamada sıkıntı yok 2 türlü de denedim telefon kapalı iken ses kısma + tuş kilidi + kapatma tuşlarına basıyorum download mod ekranı açılıyor sonra multiloader üzerinden fota dosyasını full flash tikleyip download diyorum oluyor (bu arada başka bir yerde bootfiles dosyalarını da flashlayın diye bir şey görmüştüm dosyaları indirdim ama multiloader görmedi)
    flashlama da diğer yöntem olarak telefonu açıkken usb ile bilgisayara bağlayıp yine multiloader ile full flash yaptım ekran farklı olarak download moda geçti ama yine diğerinde olduğu gibi işlem bitince kapanıp açıldı

bu işlemlerden sonra bir türlü recovery mod açılmıyor ama..

• Camokan fotayı tekrar flaşla.
    Volkun rom iyide ram fazla kalmiyor Tig ram sorununu hallederse cok iyi olur. 3G isinide asil cozen Tig diyorlar.

• quote:

Camokan fotayı tekrar flaşla.
    Volkun rom iyide ram fazla kalmiyor Tig ram sorununu hallederse cok iyi olur. 3G isinide asil cozen Tig diyorlar.

dün defalarca flash işini yapmıştım şimdi tekrar yaptım , kapanıp açıldı ben tekrar kapattım ses açma + kapatma tuşlarına basılı tutuyorum ama telefon normal olarak açılıyor yine girmiyor recovery mod'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

quote:

XDA da üyenin biri karıştırmış ortalığı.
    Tig'e "Sen en iyisisin" deyince Volk yedirememiş

bu arada 3g nin tamamlanmış bir hali yayınlanmış, sen denedin mi onu?

Yok daha denemedim. Ama 3G zaten sorunsuz çalışıyordu, daha ne olmuş ki?

• Cm10 fotasiyla b.u.x unki farkli ona gore dikkat et.
    Tig'in romunda daha tam olarak calismiyor 3G deneme kernelleri yayinliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: camokan

quote:

Camokan fotayı tekrar flaşla.

dün defalarca flash işini yapmıştım şimdi tekrar yaptım , kapanıp açıldı ben tekrar kapattım ses açma + kapatma tuşlarına basılı tutuyorum ama telefon normal olarak açılıyor yine girmiyor recovery mod'a.

Tuşa basma zamanını iyi ayarla, ya da armlinux fota ve bootfilesı düzgün indirdiğine emin ol ve tekrar flaslamayı denemekten başka bir şey diyemiyorum
  • çözdüm sonunda neden olduğunu bu işin acemiliği ve sanırım baktığım kaynakların eksikliği yüzünden oldu;
    bootfiles dosyalarını flashlama işini yapmamışım gözümden kaçmış bir yerde okurken gördüm şimdi tamam en azından recovery mod açılıyor çok şükür ama dediğiniz gibi ortalık deneme kernelleri kaynıyor o yüzden beklemek en iyisi sanırım işin sonuna az bir zaman kaldı finali görüp ona göre "bye bye bada " diyeceğim iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.