Bildirim
===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1671. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Şu an ses açmayla denedim bir şeyler oldu. Değiştirip başka fota yükleyeyim mi? çünkü uzun süredir bazı yazılar geldi ekran o şekilde kalıyor. ilerlemiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fiko_cmax
Şu an ses açmayla denedim bir şeyler oldu. Değiştirip başka fota yükleyeyim mi? çünkü uzun süredir bazı yazılar geldi ekran o şekilde kalıyor. ilerlemiyor.
Hocam kerneli hafıza kartına attığınıza emin olun, ayrıca fota sdyi kurmanız daha iyi. -
şu an recovery modda açtım ama menünün içinde partition sdcard yazısı yok sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum ama anlayamadım doğrusu -
quote:
şu an recovery modda açtım ama menünün içinde partition sdcard yazısı yok sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum ama anlayamadım doğrusu
SD cardı okumuyor mu acaba? Bir çıkarıp taksanız? -
Hocam eğer olmazsa nand sürümünü deneyin. Kuranlar çok memnun, çok hızlı diyorlar, SD kurup çok yavaş çalışıyor diyenler nand'a geçip rahatlıyorlar -
baktım telefondan dosyalarıma girince okuyor. fota atmadan önce sadece zimge dosyasını mı karta kopyalayacağız. yanında başka dosya atmamız gerekiyor mu? örneğin clockworkmod gibi -
tmm zaten geç oldu yarın nand deneyeyim. ilgine teşekkür ederim kusura bakma. iyi geceler. -
quote:
baktım telefondan dosyalarıma girince okuyor. fota atmadan önce sadece zimge dosyasını mı karta kopyalayacağız. yanında başka dosya atmamız gerekiyor mu? örneğin clockworkmod gibi
Hocam, fotayı ve boot dosyasını flashladıktan sonra bada açılınca hafıza kartına zImage dosyasını atın. Clockwordmod dosyasını recovery modunda da atabiliyoruz. -
Önemli değil hocam, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, size de iyi geceler. -
flaşladım ve telefon açılmıyor aksilik şu ki hafıza kartını bot dosyalarınıda atamadım ne yapıcam ne cahilim ya -
flashlamadan sonra FILE NOT FOUND yazısı alan varmı arkadaşlar, recovery mode alamıyorum -
aynen kurulum hatasına geldik FİLE NOT FOUND DİYOR :d -
Hafıza kartına kerneli atmadna sakın kurulum ypamayın tel gitdi şuan nasıl kurtulcaz peki -
Hocam siz kerneli hafıza kartına atmamışsınız sanırım, buyüzden dolayı böyle oldu. Endişelenecek bir şey yok. Atın tekrar deneyin. Eğer nand sürüm kullandıysanız, badayı tekrar flashlayın
@By___Muzzy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 26 Ekim 2013; 1:37:57 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
file not found hatası alanlar yes + no ya basın bada açılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
Hocam siz kerneli hafıza kartına atmamışsınız sanırım, buyüzden dolayı böyle oldu. Endişelenecek bir şey yok. Atın tekrar deneyin. Eğer nand sürüm kullandıysanız, badayı tekrar flashlayın
@By___Muzzy
telefon açılmıyor şuan hocam FILE NOT FOUND ta kalıyor, hafıza kartı taktım telefona ama bada açılmadığı için hafıza kartına ulaşamıyorum :( -
Arkadaşlar hala hata alıyorsanız, kernel dosyasını yani zImage dosyasını hem hafıza kartına hem de telefon hafızasına atın. -
quote:
Orijinalden alıntı: By___Muzzy
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
@By___Muzzy
telefon açılmıyor şuan hocam FILE NOT FOUND ta kalıyor, hafıza kartı taktım telefona ama bada açılmadığı için hafıza kartına ulaşamıyorum :(
hocam o zaman badayı tekrar flashlayın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X