Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16691670167116721673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

Bu şekilde flashladım

Hocam siz fota dosyasını bootfilesın olduğu yerden indirmişsiniz ondan olmuyor. Benim verdiğim fota SD fota. O fotada recovery mod kapatma tuşu ve ses açma tuşu ile açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 25 Ekim 2013; 23:48:59 >
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Şu an ses açmayla denedim bir şeyler oldu. Değiştirip başka fota yükleyeyim mi? çünkü uzun süredir bazı yazılar geldi ekran o şekilde kalıyor. ilerlemiyor.
  • quote:

Şu an ses açmayla denedim bir şeyler oldu. Değiştirip başka fota yükleyeyim mi? çünkü uzun süredir bazı yazılar geldi ekran o şekilde kalıyor. ilerlemiyor.

Hocam kerneli hafıza kartına attığınıza emin olun, ayrıca fota sdyi kurmanız daha iyi.
    şu an recovery modda açtım ama menünün içinde partition sdcard yazısı yok sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum ama anlayamadım doğrusu
  • quote:

şu an recovery modda açtım ama menünün içinde partition sdcard yazısı yok sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum ama anlayamadım doğrusu

SD cardı okumuyor mu acaba? Bir çıkarıp taksanız?
  • fiko_cmax F kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer olmazsa nand sürümünü deneyin. Kuranlar çok memnun, çok hızlı diyorlar, SD kurup çok yavaş çalışıyor diyenler nand'a geçip rahatlıyorlar
    baktım telefondan dosyalarıma girince okuyor. fota atmadan önce sadece zimge dosyasını mı karta kopyalayacağız. yanında başka dosya atmamız gerekiyor mu? örneğin clockworkmod gibi
    tmm zaten geç oldu yarın nand deneyeyim. ilgine teşekkür ederim kusura bakma. iyi geceler.
  • quote:

baktım telefondan dosyalarıma girince okuyor. fota atmadan önce sadece zimge dosyasını mı karta kopyalayacağız. yanında başka dosya atmamız gerekiyor mu? örneğin clockworkmod gibi

Hocam, fotayı ve boot dosyasını flashladıktan sonra bada açılınca hafıza kartına zImage dosyasını atın. Clockwordmod dosyasını recovery modunda da atabiliyoruz.
  • fiko_cmax F kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, size de iyi geceler.
  • flaşladım ve telefon açılmıyor aksilik şu ki hafıza kartını bot dosyalarınıda atamadım ne yapıcam ne cahilim ya
  • flashlamadan sonra FILE NOT FOUND yazısı alan varmı arkadaşlar, recovery mode alamıyorum
  • aynen kurulum hatasına geldik FİLE NOT FOUND DİYOR :d
  • Hafıza kartına kerneli atmadna sakın kurulum ypamayın tel gitdi şuan nasıl kurtulcaz peki
  • Hocam siz kerneli hafıza kartına atmamışsınız sanırım, buyüzden dolayı böyle oldu. Endişelenecek bir şey yok. Atın tekrar deneyin. Eğer nand sürüm kullandıysanız, badayı tekrar flashlayın

@By___Muzzy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 26 Ekim 2013; 1:37:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • file not found hatası alanlar yes + no ya basın bada açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Hocam siz kerneli hafıza kartına atmamışsınız sanırım, buyüzden dolayı böyle oldu. Endişelenecek bir şey yok. Atın tekrar deneyin. Eğer nand sürüm kullandıysanız, badayı tekrar flashlayın

@By___Muzzy

telefon açılmıyor şuan hocam FILE NOT FOUND ta kalıyor, hafıza kartı taktım telefona ama bada açılmadığı için hafıza kartına ulaşamıyorum :(
  • Arkadaşlar hala hata alıyorsanız, kernel dosyasını yani zImage dosyasını hem hafıza kartına hem de telefon hafızasına atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Hocam siz kerneli hafıza kartına atmamışsınız sanırım, buyüzden dolayı böyle oldu. Endişelenecek bir şey yok. Atın tekrar deneyin. Eğer nand sürüm kullandıysanız, badayı tekrar flashlayın

@By___Muzzy

telefon açılmıyor şuan hocam FILE NOT FOUND ta kalıyor, hafıza kartı taktım telefona ama bada açılmadığı için hafıza kartına ulaşamıyorum :(

hocam o zaman badayı tekrar flashlayın.
  • 
Sayfa: önceki 16691670167116721673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.