Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

konuyu takip ediyorum wave I sahibi birisi olarak.
    yayinlanan rom u telefona yuklememiz durumunda android oluyor ? ve ufak hatalarla birlikte kullanabiliyor muyuz telefonu?

Evet ufak tefek ram den kaynaklanan sıkıntılar olsada WhatsApp Twitter tarayicilar ve bi cok oyun uygulamayi kullanabiliyoruz.

telefonu kullanabiliyor muyuz peki
    arama mesaj internete bağlanma vs vs

Evet hepsi çalışıyor
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    yüklememi tavsiye eder misiniz peki?
    yoksa biraz daha beklemeli miyim ?

eğer cevabınız evet yükle ise nereden ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

yüklememi tavsiye eder misiniz peki?
    yoksa biraz daha beklemeli miyim ?

eğer cevabınız evet yükle ise nereden ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Şu anlık beklemedeyiz arkadaşlarla.Neredeyse 2 haftada bir rom çıkıyor, final yazısını görünce yüklemeyi düşünüyoruz. Tabi bu arada bende volkun CM10.1 lik sürümü var arada onu kullanıyorum. Eğer merak ediyorsan yükle ama biraz zahmetli
    meraktan ziyade bada artık bıktırdı
    opera mini den internete bğalanıyorum o da uzunca bir süredir ekran yazıları birbirine girmiş vaziyette artık çekilmez bir hal aldı benim için

en azından telefon kullanımını da etkilemiyorsa androide geçeyim şu haliyle bile badadan daha iyidir diye düşünmekteyim
  • quote:

meraktan ziyade bada artık bıktırdı
    opera mini den internete bğalanıyorum o da uzunca bir süredir ekran yazıları birbirine girmiş vaziyette artık çekilmez bir hal aldı benim için

en azından telefon kullanımını da etkilemiyorsa androide geçeyim şu haliyle bile badadan daha iyidir diye düşünmekteyim

İngilizceniz varsa tigrouzen.blogspot.in den bakabilirsiniz. Badatürkiyede de var ama onlarınki 4.3.1 içindi, bu sürüme uyuyor mu bilmiyorum
    malesef o kadar iyi değil ingilizcem

eğer sıkıntı çıkartmıyorsa bir şekilde yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Bluetooth tamamen çözülmüş, aramalarda da sorunsuz kullanılabiliyormuş

GPS de hallolsa biran once iyi olurdu. Jorge kurmak istiyorsan asagidaki konuyu takip et gerekli dosyalari indir dikkatli okursan kurmak cok basit. Turko CFW kur, ROM u kerneli ve play store u tel hafizasina kopyala recovery mode a gecip kur.

www.badaturkiye.com/rom-wip-cm10-1-badadroid-v2-1-t31798.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    volkun romunu vermek istemedim sonra performans sıkıntıları yaşayıp androide küsmesin diye
  • pc basina gecince inceleyip kurmayi deneyecegim..
    suan hangi eksiklikler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

volkun romunu vermek istemedim sonra performans sıkıntıları yaşayıp androide küsmesin diye

T'nin romu ugrastirmasin diye vermedim :)

• volkun romunda ne gibi performans sıkıntıları var ?

şimdi baktım da o kadar uzağım ki kullandığınız tabirlere :)

bada ile aynı anda mı android kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 1 Aralık 2013; 11:55:18 >
  • quote:

volkun romunda ne gibi performans sıkıntıları var ?

şimdi baktım da o kadar uzağım ki kullandığınız tabirlere :)

bada ile aynı anda mı android kullanılıyor?

Evet. Volk versiyon 3 ü çıkardı. Aslında kurulum basit ama ingilizce olduğu için anlamayabilirsin
    nette biraz araştırdım kafamı kurcalayan birşey oluştu.

ben androidi volk yada tnin romu diye adlandırdığınız romu yüklemem durumunda

telefon tamamen android mi olacak? yoksa badanın yanında android mi olacak
  • quote:

nette biraz araştırdım kafamı kurcalayan birşey oluştu.

ben androidi volk yada tnin romu diye adlandırdığınız romu yüklemem durumunda

telefon tamamen android mi olacak? yoksa badanın yanında android mi olacak

Volkun romunda android telefon hafızasına kuruluyor ve bada etkilenmiyor. Tigrouzenin romu hem nand hem sd versiyonu var. Nand versiyon telefon hafızasına kurulup badayı siliyor, SD versiyon hafıza kartına kuruluyor badayı etkilemiyor
  • Tigrouzenin romlarından tadayım diye Kitkat'ı yükledim. Biraz kullanayım deneyimlerimi anlatacağım
  • performans çok kötü neden anlamadım. Volkun romuna döneceğim sanırım
  • bu arada sd sürümü kullanıyorum
  • hafıza kartını eski haline getirdim ve fota dosyasını da eski fota dosyasıyla değiştirdim. Çok şükür bir sorun çıkmadı, şimdi sıra volkun romunda
  • T nin Sd sini kurdum gecen kasmadan kullanamadim sildim volk un romuna dondum. Volk yapsa 4.4 onu kurup denerdik.

• volk'un 4.3 unu deneyin arkadaslar gayet guzel bi surum olmus kasmalar azalmis.

• 
Sayfa: önceki 16771678167916801681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.