Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1907

volk'un 4.3 unu deneyin arkadaslar gayet guzel bi surum olmus kasmalar azalmis.

+1. Ben de bir ara boş ram 130 civarı oluyordu
  • Ve güzel haberler:
    Kernel 4.2 Ready
    Posted by Tigrouzen | Kernel Cooking | 16 Comments

331Mo BigMem
    300Mo MidMem
    288Mo Normal
    BigMem corrected but we lost 2mo on normal mode
    Update : Extreme low voltage
    Update : Patch correcting error under gallerie editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Ve güzel haberler:
    Kernel 4.2 Ready
    Posted by Tigrouzen | Kernel Cooking | 16 Comments

331Mo BigMem
    300Mo MidMem
    288Mo Normal
    BigMem corrected but we lost 2mo on normal mode
    Update : Extreme low voltage
    Update : Patch correcting error under gallerie editor

Guzel. Volk ne zmaan 4.4 e gecicek acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2010 temmuzun 3'ü ilk dokunmatik telefon serüvenin başlangıcı, haftalar, aylar, yıllar geçti androidler, ios'lar daha neler neler çıktı, galaxy dediler iphone dediler, nıç dedik burun kıvırdık, elimizdekiyle yetinmeyi bildik gün geldik birlikte düştük, gün geldi birlikte ıslandık, gün geldi birlikte yandık ama hiç bırakmadık birbirimizi o beni çekti bende onu, badasıyla sevdim. 1.2 çıktığında ilk güncellemeyi aldığımızda çok heyecanlandık, 2.0'ı hayal bile edemezken... ama günü geldi 2.0 göz kırptı, öyle bir güzellik öyle bir tatlılık yok idi dünyada. bir daha sevdim wave'imi o da beni sevdi. 2.0 geldi, eldeki telefon oldu sana bmw 750, çok yıprandık çok çarptık bir yerlere ama yılmadık, hep çalıştık, olmadık yerde bitmedi şarjımız, olmadık yerde çekmememizlik etmedi 3g'miz. sevdik dedik ya gönülden sevdik, milletin elinde galaxy s2'ler 4s'ler var idi bakmadık hiç onlara... sonraları s3'ler s4'ler iphone 5'ler hiç aldatamadı bizi, sevgimiz hiç azalmadı.. ve sonunda o gün geldi, ilk defa badasına yandığımın wave'ime android geldi, yoktu araması, kamerası, wifisi sadece tema gibiydi ama öylede sevdik onu, şuan badaya el sallarken içim burkulur, gözlerim dolar ama nafile kitkat'ı almıştır artık wave'im. badanın dikeninin gonca gülü oluvermiştir bir anda. durur yine cebimde usulca birilerinin aramasını bekler mesajlaşmayı konuşmayı bekler. sadakatine güvenimi hiç boşa çıkarmamıştır. ne kitkat ne bada içinde 3310'un işletim sistemi bile olsa sevmişizdir birkere başkası çelemez artık aklımızı. güzel günleri görüyoruz yine ne olursa olsun birbirimizi bırakmayacaktık artık....

güle güle bada
    çekmedin az kahrımızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PublicA. -- 18 Aralık 2013; 16:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PublicA.

yıl 2010 temmuzun 3'ü ilk dokunmatik telefon serüvenin başlangıcı, haftalar, aylar, yıllar geçti androidler, ios'lar daha neler neler çıktı, galaxy dediler iphone dediler, nıç dedik burun kıvırdık, elimizdekiyle yetinmeyi bildik gün geldik birlikte düştük, gün geldi birlikte ıslandık, gün geldi birlikte yandık ama hiç bırakmadık birbirimizi o beni çekti bende onu, badasıyla sevdim 1.2 çıktığında ilk güncellemeyi aldığımızda çok heyecanlandım, 2.0'ı hayal bile edemezken çok sevdik ama günü geldi 2.0 göz kırptı, öyle bir güzellik öyle bir tatlılık yok idi dünyada bir daha sevdim wave'imi o da beni sevdi. 2.0 geldi, eldeki telefon oldu sana bmw 750, çok yıprandık çok çarptık bir yerlere ama yılmadık hep çalıştık olmadık yerde bitmedi şarjımız, olmadık yerde çekmememizlik etmedi 3g'miz sevdik dedik ya gönülden sevdik, milletin elinde galaxy s2'ler 4s'ler var idi bakmadık hiç onlara sonraları s3'ler s4'ler iphone 5'ler hiç aldatamadı bizi, sevgimiz hiç azalmadı.. ve sonunda o gün geldi, ilk defa badasına yandığımın wave'ime android geldi, yoktu araması, kamerası, wifisi sadece tema gibiydi ama öylede sevdik onu, şuan badaya el sallarken içim burkulur, gözlerim dolar ama nafile kitkat'ı almıştır artık wave'm badanın dikeninin gonca gülü oluvermiştir bir anda. durur yine cebimde usulca birilerinin aramasını bekler mesajlaşmayı konuşmayı bekler. sadakatine güvenimi hiç boşa çıkarmamıştır. ne kitkat ne bada içinde 3310'un işletim sistemi bile olsa sevmişizdir birkere başkası çelemez artık aklımızı. güzel günleri görüyoruz yine ne olursa olsun birbirimizi bırakmayacağız o günleri....

güle güle bada
    çekmedin az kahrımızı...

• Yalnız bu arada s3 den önce android yüklenebiliyordu hatta s2 den önce de vardı sanırım

• son gelişme nedir çıktı mı final sürüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokan

son gelişme nedir çıktı mı final sürüm?

Hayır ama şu anki sürümler idare ediyor

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    s2'den ziyade geçen seneye kadar android'e android diyemiyorduk bildiğiniz gibi ama şuan tek ama tek eksi yanı şarjı su gibi içmesi, bundan 3 ay önce çıkan 4.2'yi de denemiştim fakat aramalarda, arayüz kullanımı program kullanımında çektiğimi bir ben bilirim, o yüzden şuan en stabil sürümü bu olsa gerek, hem 4.4'de taze orijinal rom'da bile eksiklikler mevcut zamanla daha stabil olacağı kanaatindeyim gözümüz gelecekte, "evladıma miras bırakabileceğim bir telefon" olma yolunda kararlı adımlar atıyor kendisi.
  • quote:

s2'den ziyade geçen seneye kadar android'e android diyemiyorduk bildiğiniz gibi ama şuan tek ama tek eksi yanı şarjı su gibi içmesi, bundan 3 ay önce çıkan 4.2'yi de denemiştim fakat aramalarda, arayüz kullanımı program kullanımında çektiğimi bir ben bilirim, o yüzden şuan en stabil sürümü bu olsa gerek, hem 4.4'de taze orijinal rom'da bile eksiklikler mevcut zamanla daha stabil olacağı kanaatindeyim gözümüz gelecekte, "evladıma miras bırakabileceğim bir telefon" olma yolunda kararlı adımlar atıyor kendisi.

• quote:

yıl 2010 temmuzun 3'ü ilk dokunmatik telefon serüvenin başlangıcı, haftalar, aylar, yıllar geçti androidler, ios'lar daha neler neler çıktı, galaxy dediler iphone dediler, nıç dedik burun kıvırdık, elimizdekiyle yetinmeyi bildik gün geldik birlikte düştük, gün geldi birlikte ıslandık, gün geldi birlikte yandık ama hiç bırakmadık birbirimizi o beni çekti bende onu, badasıyla sevdim. 1.2 çıktığında ilk güncellemeyi aldığımızda çok heyecanlandık, 2.0'ı hayal bile edemezken... ama günü geldi 2.0 göz kırptı, öyle bir güzellik öyle bir tatlılık yok idi dünyada. bir daha sevdim wave'imi o da beni sevdi. 2.0 geldi, eldeki telefon oldu sana bmw 750, çok yıprandık çok çarptık bir yerlere ama yılmadık, hep çalıştık, olmadık yerde bitmedi şarjımız, olmadık yerde çekmememizlik etmedi 3g'miz. sevdik dedik ya gönülden sevdik, milletin elinde galaxy s2'ler 4s'ler var idi bakmadık hiç onlara... sonraları s3'ler s4'ler iphone 5'ler hiç aldatamadı bizi, sevgimiz hiç azalmadı.. ve sonunda o gün geldi, ilk defa badasına yandığımın wave'ime android geldi, yoktu araması, kamerası, wifisi sadece tema gibiydi ama öylede sevdik onu, şuan badaya el sallarken içim burkulur, gözlerim dolar ama nafile kitkat'ı almıştır artık wave'im. badanın dikeninin gonca gülü oluvermiştir bir anda. durur yine cebimde usulca birilerinin aramasını bekler mesajlaşmayı konuşmayı bekler. sadakatine güvenimi hiç boşa çıkarmamıştır. ne kitkat ne bada içinde 3310'un işletim sistemi bile olsa sevmişizdir birkere başkası çelemez artık aklımızı. güzel günleri görüyoruz yine ne olursa olsun birbirimizi bırakmayacaktık artık....

güle güle bada
    çekmedin az kahrımızı...

2011 Ocak'ta almıştım ben telefonu ve alırken incelemiştim videolarını yorumları felan ve gördüm ki o zamanın Android cihazlarını yerden yere vuruyor işte bu benim olmalı dedim ve aldım. O zamanlar iPhone 4, Galaxy S ve bi kaç sayılı model vardı Android şimdiki gibi bi sistem değildi çok eksikleri vardı ve Samsung istese Android'e rahatça yetişebilirdi ama durum malum. 1.2 geldiği zaman direk kuramamıştım işte o zaman Multiloader ile tanıştım sonra 2.0 felan derken KİES'den bidaha hiç güncellemedim. Android ile idare etmeye çalışıyoruz şimdilerde iyi kötü. Siz T'nin nandmı sd sürümünümü kullanıyorsunuz?

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sorunuza cevap vereyim (SD sürümünü kullanıyorum iyiki de onu yüklemişim)
    sonra şuan ki sürüm hakkında 3 günlük tecrübemi paylaşayım.
    daha önceki 4.2 yüklediğim birçok konuda eksik kalan fw'ye göre kesinlikle çok ileride...
    eksik olan 2 şey 3g'de görüntülü görüşme ve gps(internet konumunda sıkıntı yok)

olumsuz yönler: ŞARJI SU GİBİ İÇİYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL... sabah şarj ediyorum durduğu yerde akşama yetişmiyor
    geç açılma, ekranın sisteme küçük kalması, benim gördüğüm dezavantajlar
    ara sıra kasmalar olmuyor değil, bugüne kadar en iyisi diye alıp uzun yıllar kullanırım ve genellikle 2. senesinde çok yavaş gelir o yüzden kasmalara ağırlaşmalara alışığım..

şarj konusunda şöyle bir anektod daha bırakayım sd'ye yüklediğim için ana sistem yine bada kaldı. sabah badaya geçip full şarjı verdim. sabah 8'de çıkardım. şu saat oldu pil %90!!!

aklınızda kalan soru işareti var ise elimden geldiğince gidermeye çalışayım.

• Hocam ne var ne yoksa denedim zaten derdini tasasını biliyorum da volk'un 4.3'ündeyim ama daha fazla ram her zaman iyidir diye T'nin sürümlerinden birine geçebilirim ancak çok farklılık olmayacaksa uğraşmakta istemiyorum son sürümü denemedim. Ayrıca bende de şarj fena gidiyor kurcalamaya kalktım mı dayanmıyor.

• Du battery diye bir şey varmış, millet onu kurup baya verim almış, ama uzun sürüyormuş telefonu hazır hale getirmesi. Bir bakın isterseniz, sonuçları burada paylaşırsanız çok güzel olur
  • quote:

Du battery diye bir şey varmış, millet onu kurup baya verim almış, ama uzun sürüyormuş telefonu hazır hale getirmesi. Bir bakın isterseniz, sonuçları burada paylaşırsanız çok güzel olur

Bi çok program denedim ama bunuda bi deneyeyim bakalim.

• Artık Wave den vazgeçip note2 aldım.

Wave çekmecede duruyor. Kıyamıyorum, kimseye vermem herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Artık Wave den vazgeçip note2 aldım.

Hayırlı olsun ne diyelim

Bu arada çok güzel haberler var. Tigrouzenin yeni romu çok güzel olacak, 4.4.2 üzerine kurulu bir sürüm ve gerçekten baya değişiklikler var. Yayınlamasına az kalmış hazır olunca kurup anlatım yapmaya çalışacağım.

Buradan neler var neler yok bakabilirsiniz:http://www.zendrokat.com/?p=1010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 21 Aralık 2013; 22:58:03 >

• yalnız harbiden efsane telefon samsung bile bilemedi kıymetini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rölativite

yalnız harbiden efsane telefon samsung bile bilemedi kıymetini..

Ne yazık ki

Olsun biz biliriz kimse bilmezse

Rom çıktıktan sonra anlatım yapacağım ve herkese haber vermeye çalışacağım, haberdar et butonuyla beraber. Bana yardımcı olursanız sevinirim herkes görsün de rahata ersin artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Artık Wave den vazgeçip note2 aldım.

Hayırlı olsun ne diyelim

Bu arada çok güzel haberler var. Tigrouzenin yeni romu çok güzel olacak, 4.4.2 üzerine kurulu bir sürüm ve gerçekten baya değişiklikler var. Yayınlamasına az kalmış hazır olunca kurup anlatım yapmaya çalışacağım.

Buradan neler var neler yok bakabilirsiniz:http://www.zendrokat.com/?p=1010

TeşekkürIer. Takipteyim.

• 
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.