Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısın bikerede vereceğim paranın daha fazlasını vermek zorun da kalmayayım sağ olasın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterturk13

haklısın bikerede vereceğim paranın daha fazlasını vermek zorun da kalmayayım sağ olasın kardeşim.

Ben bisey yapmadim kardesim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    olsun bir insanın Müslüman kardeşine sözlü olarak bile uyarması çok güzel bişey kardeşim :)
  • Onemli degil Benim Android de sarjim cok gidiyor her modu denedim ama verim alamadim varmi bildiginiz baska biseyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Onemli degil Benim Android de sarjim cok gidiyor her modu denedim ama verim alamadim varmi bildiginiz baska biseyler.

Senin telefonda sıkıntı var o zaman Ben dalvikten art'a geçtim ama bazı şeylerde çok kötü oldu şimdi tekrar dalvik'e geçtim. Şu an problem yok gibi sadece bildirim konusu var o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Onemli degil Benim Android de sarjim cok gidiyor her modu denedim ama verim alamadim varmi bildiginiz baska biseyler.

Senin telefonda sıkıntı var o zaman Ben dalvikten art'a geçtim ama bazı şeylerde çok kötü oldu şimdi tekrar dalvik'e geçtim. Şu an problem yok gibi sadece bildirim konusu var o kadar

Bada da bugun gece %63 de biraktim sabah %61 de aldim kurcalayinca gitmiyor o ayri :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan_de

Arkadaşlar,

Samsung wave için Edge/3G/H bağlantı problemi yaşayanlar var mı?

Zendrokat,AOSP dahil ilk kurulumlarda bağlantı iyi olmakla birlikte 5-10 veya 30 dakika sonra artık eskisi gibi verim alamıyorum.Ne zaman bağlanmak istesem üstbar da E harfini görüyorum ve bağlantı alamıyorum.İlk başta çalışıp sonradan bozulan birşey var gibi? Hatlardan veya sim karttan olma durumu var mıdır?

Hayır herhangi bir problem yok. Bence sana özel bir durum

Siz SD versiyonu kullanıyor olmalısınız sanırım..Volk'un romunu hiç denemedim.Bahsettiğim romlar CM11 tabanlı ve Zendrokat'ın bir romu olmak üzere üç adet rom'da geçerli olan problemler...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Samsung wave için Edge/3G/H bağlantı problemi yaşayanlar var mı?

Zendrokat,AOSP dahil ilk kurulumlarda bağlantı iyi olmakla birlikte 5-10 veya 30 dakika sonra artık eskisi gibi verim alamıyorum.Ne zaman bağlanmak istesem üstbar da E harfini görüyorum ve bağlantı alamıyorum.İlk başta çalışıp sonradan bozulan birşey var gibi? Hatlardan veya sim karttan olma durumu var mıdır?

Hayır herhangi bir problem yok. Bence sana özel bir durum

Siz SD versiyonu kullanıyor olmalısınız sanırım..Volk'un romunu hiç denemedim.Bahsettiğim romlar CM11 tabanlı ve Zendrokat'ın bir romu olmak üzere üç adet rom'da geçerli olan problemler...

Hayır volkun sürümünü kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Peer sende yoğun kullanımda nasıl gidiyor şarj?

• quote:

Peer sende yoğun kullanımda nasıl gidiyor şarj?

Yoğun kullanımda hızlı gidiyor tabiki yaklaşık bada kadar. Ama pek yoğun kullanmıyorum ben, genelde arkada sadece whatsapp çalışır ve paket veri daima açık olur. 03.41 de %61 şarjı vardı şimdi ise %44 şarjı var.
  • quote:

quote:

Peer sende yoğun kullanımda nasıl gidiyor şarj?

Yoğun kullanımda hızlı gidiyor tabiki yaklaşık bada kadar. Ama pek yoğun kullanmıyorum ben, genelde arkada sadece whatsapp çalışır ve paket veri daima açık olur. 03.41 de %61 şarjı vardı şimdi ise %44 şarjı var.

Sagolasin ben baya yogun kullaniyorum ama cok fazla gidiyor gibi sanki.

• Volk'un romu stabil ama yavaş ve özelikle nette gezinirken dönüyor...Sizin volk romunuz nasıl?

• quote:

Volk'un romu stabil ama yavaş ve özelikle nette gezinirken dönüyor...Sizin volk romunuz nasıl?

gayet iyi özellikle tarayıcısı baya iyi
  • quote:

quote:

Volk'un romu stabil ama yavaş ve özelikle nette gezinirken dönüyor...Sizin volk romunuz nasıl?

Volk'un 4.3 romunu deniyorum.İlk gözüme çarpan biraz daha iyi bir performansa sahip olduğu...Tabi biraz daha kullanım ve program kurulumlarıyla izlenimlerimi sağlam bir şekilde aktarabilirim :)
  • quote:

quote:

quote:

Volk'un 4.3 romunu deniyorum.İlk gözüme çarpan biraz daha iyi bir performansa sahip olduğu...Tabi biraz daha kullanım ve program kurulumlarıyla izlenimlerimi sağlam bir şekilde aktarabilirim :)

volkun 4.4.2 en iyisi bence bütün olarak. Bilinen sorunlar hariç sorun yok ayrıca bada silinmiyor

• Dun 7dk da %8 gidince direk kapadim bada ya gectim cok fena gidiyor sarjim bi anlam veremedim.

• quote:

Dun 7dk da %8 gidince direk kapadim bada ya gectim cok fena gidiyor sarjim bi anlam veremedim.

Bir memnun olamadın Bataryayı kaç zamandır kullanıyorsun? Belki dengeye yaklaşmış olabilir
  • quote:

quote:

Dun 7dk da %8 gidince direk kapadim bada ya gectim cok fena gidiyor sarjim bi anlam veremedim.

Bir memnun olamadın Bataryayı kaç zamandır kullanıyorsun? Belki dengeye yaklaşmış olabilir

Sarj cok fena gidiyor yani kasmalarini donmalarini gectim bi turlu saglikli bi surum cikaramadilar. Batarya 1 yili gecti bada da gayet guzel gidiyor sorun Android de.

• quote:

quote:

quote:

Sarj cok fena gidiyor yani kasmalarini donmalarini gectim bi turlu saglikli bi surum cikaramadilar. Batarya 1 yili gecti bada da gayet guzel gidiyor sorun Android de.

aman aman benim androidin maşallahı var Arkada program çalışmıyor pek, tarayıcı ve whatsapp bu kadar. Belki bundandır

• quote:

quote:

quote:

quote:

aman aman benim androidin maşallahı var Arkada program çalışmıyor pek, tarayıcı ve whatsapp bu kadar. Belki bundandır

Allah bozmasin

• 
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.