Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili arkadaşlarım benim wave 1 de hem android hemde bada mevcut, telefondan android sürümü silmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

sevgili arkadaşlarım benim wave 1 de hem android hemde bada mevcut, telefondan android sürümü silmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim

Kimin sürümünü kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya hakim olan arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum.
    Androidte neden telefon kapanamıyor? Teknik açıdan badanın yapabildiği bu işlevi android neden yapamıyor?
    Şarj neden %100den sonra deşarj oluyor? Bunu da önlemenin yolu yok mu?
    Bu hususlar GPS'te olduğu gibi çözülemez hususlar mı, bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@y@

Konuya hakim olan arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum.
    Androidte neden telefon kapanamıyor? Teknik açıdan badanın yapabildiği bu işlevi android neden yapamıyor?
    Şarj neden %100den sonra deşarj oluyor? Bunu da önlemenin yolu yok mu?
    Bu hususlar GPS'te olduğu gibi çözülemez hususlar mı, bilginiz var mı?

fotadan kaynaklı bir durum kapanmaması. Tigrouzenle konuşmuştum bunu, yapmak zormuş şu an için projedekiler bunu yapamazmış.
    Şarj olayı yapılabilir aslında ama çok kapsamlı bir konu donanım konusu bu yüzden fazla uğraşmak lazım ama kişi sayısı çok az bu yüzden tamamlanması zor oluyor haliyle.
    Gps konusu ise tam bir muamma. Neredeyse hiç bakılmadı bile diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün mudavimlerine iki tane sorum olacak, yanitlayabilirseniz sevinirim:

1) Bada da su ana kadar satis miktari en yuksek olan parali oyunlar kac adet satmış? Kabaca fiyat/miktar yazabilirmisiniz?

2) Tizen'in altyapısı hakkinda bilginiz varmi? (Android kodlamaya kiyasla zor-kolay?)

Not: Bada benim parali oyun aldığım tek isletim sistemi.. Seçeneklerin kısıtlı olmasi dolayısıyla hafif ilgi alanima giren her oyunu almıştım. Tizen'de de başlangıçta böyle bir sıkıntı olacaktir muhtemelen.. Açıkçası uygun görürsem yazdığım oyunları tizen içinde hazırlayarak bundan faydalanmak niyetindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

Bu bölümün mudavimlerine iki tane sorum olacak, yanitlayabilirseniz sevinirim:

1) Bada da su ana kadar satis miktari en yuksek olan parali oyunlar kac adet satmış? Kabaca fiyat/miktar yazabilirmisiniz?

2) Tizen'in altyapısı hakkinda bilginiz varmi? (Android kodlamaya kiyasla zor-kolay?)

Not: Bada benim parali oyun aldığım tek isletim sistemi.. Seçeneklerin kısıtlı olmasi dolayısıyla hafif ilgi alanima giren her oyunu almıştım. Tizen'de de başlangıçta böyle bir sıkıntı olacaktir muhtemelen.. Açıkçası uygun görürsem yazdığım oyunları tizen içinde hazırlayarak bundan faydalanmak niyetindeyim

1- Bu konuda bi bilgi yok malesef Samsung Apps'in bada konusunda ne yaptığını pek bilen olduğunu düşünmüyorum.
    2- Tizen Android gibi Linux tabanlı açık kaynak kodlu ve genellikle HTML5 tabanlı uygulamalara destek veren bi sistem. Hiç uğraşmadım ama HTML5 uygulamalarının daha kolay olduğu söyleniyor kodlama açısından.

Bada marketinin Tizen ile birleşeceği söyleniyor. Eğer böyle olursa bada için satın alınan uygulamalar Tizen içinde geçerli olabilir ama bu nasıl olur ne yapılır çıkmadan bişey söylenemez.

• Bada'nin Tizen le birleşme ihtimalini bilmiyordum.. Ilk telefonların çıkmasını ve talebin ne kadar olacağını bekleyeceğim o zaman..

Teşekkür ederim..

• Mevcut Bada'lı cihazlar yükseltilmeyecek ama Bada ile ilgili olan herşey Tizen'e aktarılacak deniliyor yani kesin olarak resmi bi açıklama yok sadece duyumlar bu yönde.

• Geçen hafta 2. el bi S4 mini aldım.
    Bada ile hayal ettiğimiz özelliklerin androidde zaten var olduğunu görünce 3 yıl sadece telefon kullanmışım dedim.

Bu güne kadar kullandık badayı ama artık bitti bu macera da..
    Sizlere de destek için teşekkürler.
    3 sene boyunca burda birbirimizin her türlü sorununa çözüm olmaya çalıştık.

Allah'a emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Geçen hafta 2. el bi S4 mini aldım.
    Bada ile hayal ettiğimiz özelliklerin androidde zaten var olduğunu görünce 3 yıl sadece telefon kullanmışım dedim.

Allah'a emanet olun.

Hayırlı olsun hocam, bir bir bırakıyoruz badayı demek Arada uğramayı ihmal etme ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Geçen hafta 2. el bi S4 mini aldım.

Allah'a emanet olun.

Hayırlısı olsun hocam biz hala bada'dayız uğrarsan buralara en azından ben hala buralardayım

• Bi çayınızı içmeye uğrarım arada bir.
    Telefonu sattık da selamı sabahı kesecek değiliz

Darısı sizin başınıza diyeyim.
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung wave telefonumun şarj giriş yeri bozulmuştu. Bizimkiler geçen gün gidip telefoncudan yaptırmışlar. Fakat telefoncu bir de yazılım yüklemiş ve şuan kamera çalışmıyor. Kamerayı açtığımda kamera başarısız gibi bir uyarı verip kapanıyor. Ben de tekrar bada 2 yi yükleyim dedim ama telefon hiç bir şekilde usb den ne şarj oluyor ne de bilgisayar telefonu görüyor. Multiloader ile de kies ile de hiç bir şekilde telefonu görmüyor. Usb driverları falan yüklü bilgisayarda. Nasıl yazılım yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Arkadaşlar merhaba. Samsung wave telefonumun şarj giriş yeri bozulmuştu. Bizimkiler geçen gün gidip telefoncudan yaptırmışlar. Fakat telefoncu bir de yazılım yüklemiş ve şuan kamera çalışmıyor. Kamerayı açtığımda kamera başarısız gibi bir uyarı verip kapanıyor. Ben de tekrar bada 2 yi yükleyim dedim ama telefon hiç bir şekilde usb den ne şarj oluyor ne de bilgisayar telefonu görüyor. Multiloader ile de kies ile de hiç bir şekilde telefonu görmüyor. Usb driverları falan yüklü bilgisayarda. Nasıl yazılım yükleyebilirim?

bilgisayar telefonu görmüyorsa yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Arkadaşlar merhaba. Samsung wave telefonumun şarj giriş yeri bozulmuştu. Bizimkiler geçen gün gidip telefoncudan yaptırmışlar. Fakat telefoncu bir de yazılım yüklemiş ve şuan kamera çalışmıyor. Kamerayı açtığımda kamera başarısız gibi bir uyarı verip kapanıyor. Ben de tekrar bada 2 yi yükleyim dedim ama telefon hiç bir şekilde usb den ne şarj oluyor ne de bilgisayar telefonu görüyor. Multiloader ile de kies ile de hiç bir şekilde telefonu görmüyor. Usb driverları falan yüklü bilgisayarda. Nasıl yazılım yükleyebilirim?

Bu şarj giriş yeri değişmeden önce defalarca yazılım güncelledim fakat ne olduysa değiştikten sonra oldu. Benim anlamadığım telefoncu nasıl yazılım attı olmuyorsa?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Bu şarj giriş yeri değişmeden önce defalarca yazılım güncelledim fakat ne olduysa değiştikten sonra oldu. Benim anlamadığım telefoncu nasıl yazılım attı olmuyorsa?

jtag ile atmış olabilir. Ya da usb girişini iyi takmamıştır

• jtag dediğiniz nedir? Bu arada telefon prizden gayet düzgün şarj oluyor sadece bilgisayardan şarj olmuyor ve bilgisayar telefonu görmüyor.
  • Jtag da telefonun içi açılıyor ve öyle yazılım yükleniyor. Kablonuz da problem olabilir mi?

• 2 kabloyla denedim ikisi de aynı. Aynı kablolarla prizden şarj oluyor.
  • başka bilgisayarda deneyin, olmazsa telefoncuya gidin

• 
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.