Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun çıktığı gibi bestseller olması, bu kadar çok özelliği bu fiyata sunması, Bada işletim sisteminin gelecek vaad etmesi..

belli ki bütün bunlar birilerinde paniğe yol açtı

hafıza kartında virüs "tesbit" edilmesi ne demek bilemiyorum, ama "tespit" edilmesi ucuz bir numara..

bu haberlere kimse inanmaz. satışları baltalamak için ne yapacaklarını şaşırdılar.

lütfen sadece nitelikli, bilinen mobil haber sitelerinin haberlerini dikkate alın! (gsmarena gibi)
  • Telefonum az önce geldi. Henüz kurcalamasam da ilk üzüldügüm nokta micro sd yuvasinin bataryanin altinda olmasi.. incelemelerde dikkat etmemistim buna.. ama telefon cok güzel duruyor ve malzemesi cok kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Turkish. -- 4 Haziran 2010; 14:27:24 >
  • Hadi hayırlı olsun hocam..
    Güle güle günlerde kullan darısı bizim başımıza..

Telefonu Almanyadan mı aldınız ve meblası neydi?

Ben başta u600 ' e benzer zarif tasarımına yandım.. Fakat araştırmaya hala devam ediyorum, ve telefon beni büyülüyor..Satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
  • Tesekkür ederim "kadtas" hocam. Evet Almanya`dan aldim. Viyanaya gelis kargo masrafi (10euro) dahil 325 euro´ya mal oldu. Dedigin gibi telefonun tasarimi cok zarif ve boyutlari ideal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Turkish. -- 4 Haziran 2010; 14:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Turkish.

Tesekkür ederim "kadtas" hocam. Evet Almanya`dan aldim. Viyanaya gelis kargo masrafi (10euro) dahil 325 euro´ya mal oldu. Dedigin gibi telefonun tasarimi cok zarif ve boyutlari ideal..

Hayırlı olsun kullandıkça izlenimlerinizi bizimle paylaşırsınız.
  • quote:

Telefonum az önce geldi. Henüz kurcalamasam da ilk üzüldügüm nokta micro sd yuvasinin bataryanin altinda olmasi.. incelemelerde dikkat etmemistim buna.. ama telefon cok güzel duruyor ve malzemesi cok kaliteli..

Kardes hayirlisi. Olsun izlenimlerini bekliyoruz

• Tesekkür ederim kardes.. Bu arada arkadaslar su hafiza kartini bilgisaya takinca söylendigi gibi virüs uyarisi verdi.. Karti formatlayip yüklü gelen navigasyonla tekrar ugrasmak yerine sadece o dosyayi sildim..

• Hayırlı olsun telefonun. Şöyle detaylı bir inceleme bekliyoruz artık en kısa zamanda.
  • .Turkish. hocam; güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza Dosyayı silmek için REvo Uninstaller ya da CCleaner tarzı bir program kullanırsak daha da garantili bir çözüm olacağını tahmin ediyorum.

katdas hocam; tam fotoğrafa bakarken "Ne kadar da U600'e benziyor hakikaten" diyordum yorumunu gördüm. Gerçek bir Samsung tasarım ve Samsung teknolojisi. Her şeyiyle Samsung olan bu telefon gerçekten de Samsung hayranı olan beni etkiledikçe daha çok etkiliyor. İlk kez tamamen Samsung modeli.
  • 325 euro cok ıyı fıyat hatta 10 euro da cıkarırsak 315 euro super bı fıyat. amazon.com da bıle 339 euro ya satılıo cok ıyı fıyata almıssnz gule gule kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 4 Haziran 2010; 15:21:28 >
  • http://www.chip.com.tr/konu/samsung-bada-gelistiricilere-tanitildi_20453.html

Samsung Geliştirici Günü (Samsung Developer's Day) hakkında basın bülteni.

Beni i550w'dan sonra yine heyecan mı bastı ne
  • quote:

Telefonum az önce geldi. Henüz kurcalamasam da ilk üzüldügüm nokta micro sd yuvasinin bataryanin altinda olmasi.. incelemelerde dikkat etmemistim buna.. ama telefon cok güzel duruyor ve malzemesi cok kaliteli..

hocam hayırlı olsun. micro sd kart yuvasının bataryanını altında olması çokta önemli değil. nereden aldın cihazı?

• @Turkish, Güle güle kullanın.
    Ayrıntılı bir açıklama bekliyoruz. Video, foto, hız, multitouch vs vs. Gerçekten de anlatılan gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

hocam hayırlı olsun. micro sd kart yuvasının bataryanını altında olması çokta önemli değil. nereden aldın cihazı?

sorumun cevabını yukarıda vermişsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Video inceleme part 2:
    http://www.mobileburn.com/youtube_video2.jsp?Id=9608

part 1'i izlemeyenler de buyursun:
    http://www.mobileburn.com/youtube_video2.jsp?Id=9580

Reis bu arada youtube bir bendemi açılmıyor
    Genel bir proplem mi var

genel 1 problem var ama OpenDNS'inkileri girin, açılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Video inceleme part 2:
    http://www.mobileburn.com/youtube_video2.jsp?Id=9608

part 1'i izlemeyenler de buyursun:
    http://www.mobileburn.com/youtube_video2.jsp?Id=9580

Reis bu arada youtube bir bendemi açılmıyor
    Genel bir proplem mi var

genel 1 problem var ama OpenDNS'inkileri girin, açılır.

OpenDNS gümlemiş az önce denedim girmedi. GoogleDNS'inden girelebiliyor.

8.8.8.8
    8.8.4.4

• @Turkish

Topicde telefonu alan ilk şanşlı kişi oldunuz :) hayırlı olsun.. Güle güle kullanın..
    zamanla yorum ve ayrıntılı değerlendirmelerinizi bekliyoruz.
  • dikkatimi çekti, başlıkta telefonun bütün özellikleri yazıyor, ama en önemli özelliği hariç

Başlığı açan kişi burayı okuyorsa, Bada OS ekleyebilir mi o özelliklerin arasına ?

Çünkü bu telefonu piyasaki diğer telefonlardan ayıran en en önemli özellik Bada işletim sistemi.
  • Herkese iyi dilekleri icin tesekkür ederim arkadaslar.. Telefonuhttp://www.notebooksbilliger.de/handys+smartphones/samsung+s8500+grey+wave adresinden aldim.. Ilk olumlu izlenimlerim: Dokunmatik olayini asmis cihaz, kesinlikle iphone dan daha hassas, daha iyi oldgunu düsünüyorum.. Ekrandan bahsetmeye gerek bile yok aslinda. Muhtesem bir parlaklik ve netlik var. Ayrica sistem cok stabil ve hizli calisiyor. iphone`larda olan internet tarayicisinda bir kac tab acinca donma, yavaslama gibi olaylar hic yok. Her seyi denedim en ufak bir lag görmedim. Olumsuz olarak su anlik söyleyebilecegim iki sey var: Birincisi ve benim icin en önemli özelliklerden biri web tarayici.. canliskor`u dahi düzgün acamadi. Flash iceren sitelerde eklentilerin cogunu göstermiyor. Umarim bu konuda bir gelistirme gelir.. Diger yandan samsungapps`in da gelismesi gerek, henüz cok az uygulama var ama sanirim zamanla cok iyi seviyeye gelecektir.. Son olarak, led flashi ummadigim kadar güclü cikti.. Simdilik ilk izlenimlerim bunlar.. Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Turkish. -- 4 Haziran 2010; 20:42:16 >

• Bu telefonun sadece 2 gb lık modelimi satılıyor.

Yabancı sitelerde 8 gb lık model var mı hiç?

".Turkish." telefonun hayırlı uğurlu olsun bizi buradan bilgilendirebilirsen telefonla ilgili ilk elden çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.