Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Class 6 ve class 4 kart kartın okuma/yazma hızını kapsayan bir terimdir..

Yani class 4 kart 3-5 mb yazma 10-12 mb okuma hızına sahiptir..
    Class 6 kart 15-18 okuma ve yazma hızına sahiptir.
    class 10 kartlar ise 20-25 mb okuma ve yazma hızlarına sahiptirler..

Kart üzerinden yapılacak işlemlerde hız için kartın yüksek bant genişliğine sahip olması önemlidir.
    Bu yüzden de demiştim ki keşke dahili hafızası 8/16 şeklinde çıksaydı :)
  • anlaşılan bundada jetteki gibi flash sorunu var eğer varsa yazık yani bukadar zor bişeymi bunu düzeltmek anlayamıyorum
  • Teknosa kataloğunda "Çok yakında diyor". Hadi bakalım!
  • ".Turkish"

Hayırlı olsun telefonun
    Ekran görüntüsü (video oyatırken vs.) varsa, paylaşırsan çok iyi olur AMOLED'i merak ettik şimdi, HD video performansı nasıl diye??
  • quote:

Orijinalden al1nt1: erhanoguzhan

Ülkemizde ç1k1_ tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yok mu arkada_lar.

yokmu resmi bir bilgi iyice baydi artik beklemek..
  • güncel Teknosa kataloğunda 1. sayfada Samsung Wave var

çok yakında diyor. en geç 10 gün içinde çıkacağını tahmin ediyorum
  • cevap için teşekkür ederim Aydink_1903 piyasaya çıkışını bekliycem ve inceleyip kararımı vericem kafam biraz rahatladı.
  • samsung mobile'in türkiye websitesine telefonu eklemişler;

http://www.samsungmobile.com.tr/cep-telefonu/samsung-s8500-wave

• Telefonun 2 farkli renk secenegi yok mu?heryerde grisi var.
  • inceleme sitelerinde kulaklık ses kalitesi n91 den bile iyi bulunmuş video oynatıcısı ise mükemmel diye tarif edilmiş......... 2 ay sonra bu cihaz benimdir kimse elimden alamaz...
  • Süper bir cihaz. anlaşılan tutacak
  • Herkese merhaba..Ben de yeni bir dokunmatik telefon alacaktım hatta dün nokia x6 almaya gitmiştim turkcell time,ama çalışan bayan telefonu getirince şok oldum kasası tam bir rezalet.. hemen vazgeçtim almaktan ve tekrar telefon araştırmaya başladım sayenizde bu telefonun incelemesini gördüm ve almaya karar verdim paylaşımda bulunmuş herkese teşekkür ederim..Bu arada telefon 1000tl nin üzerinde olurmu sizce olursa almak için biraz beklemek gerekecek :( ne zaman çıkacak acaba?Yukarıda bir arkadaş yazmış sitesinde var diye bende bugün bakmıştım telefonun çıktığını söylüyor önce gelecek modellere baktım bu model yoktu yeni çıkanlarda vardı demekki yakında gelecek umarım fiyat 1000 tl yi geçmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Herkese merhaba..Ben de yeni bir dokunmatik telefon alacaktım hatta dün nokia x6 almaya gitmiştim turkcell time,ama çalışan bayan telefonu getirince şok oldum kasası tam bir rezalet.. hemen vazgeçtim almaktan ve tekrar telefon araştırmaya başladım sayenizde bu telefonun incelemesini gördüm ve almaya karar verdim paylaşımda bulunmuş herkese teşekkür ederim..Bu arada telefon 1000tl nin üzerinde olurmu sizce olursa almak için biraz beklemek gerekecek :( ne zaman çıkacak acaba?Yukarıda bir arkadaş yazmış sitesinde var diye bende bugün bakmıştım telefonun çıktığını söylüyor önce gelecek modellere baktım bu model yoktu yeni çıkanlarda vardı demekki yakında gelecek umarım fiyat 1000 tl yi geçmez..

Darty de 899 TL yazıyor.

• Fiyat muhtemelen 899 TL olacak ve düşmeyecek. S8500 kesinlikle tavsiye olunur.

Belki konumuz değil ama ömrü hayatımda hiç bulaşmadım Nokia'ya hem de hiç! Nokia kullananlara muazzam saygım var ama ben hiç bir modeline ama hiçbir modeline ısınamadım gitti İncik cincık değiş tokuş kapaklar, yok bu modelinde Bluetooth var bunda yok o MP3 çalıyor bu sadece WAV çalıyor şu var bu yok, Navigasyon için şu parası bu parası diye hep ederinden kat kat fazla paralara kaktırdılar plastikleri bu millete yıllardır. Evet sadece Nokia bunu yaptı ve görüyorum ki halen de yapmaya devam ediyor, etsin bakalım

BAYDIRAN NOKIA KLİŞELERİ
    Nokia şarzın var mı (Nedense Şarj'da diyemezler genelde)
    Nokia'nın menüsü kolay be abi (Menüler arasında geçiş esansındaki göz kırpması gibi ekran titremelerini ve kiltlenmelerini seviyorlar herhalde)

• quote:

Orijinalden alıntı: chipbyte

Fiyat muhtemelen 899 TL olacak ve düşmeyecek. S8500 kesinlikle tavsiye olunur.

Belki konumuz değil ama ömrü hayatımda hiç bulaşmadım Nokia'ya hem de hiç! Nokia kullananlara muazzam saygım var ama ben hiç bir modeline ama hiçbir modeline ısınamadım gitti İncik cincık değiş tokuş kapaklar, yok bu modelinde Bluetooth var bunda yok o MP3 çalıyor bu sadece WAV çalıyor şu var bu yok, Navigasyon için şu parası bu parası diye hep ederinden kat kat fazla paralara kaktırdılar plastikleri bu millete yıllardır. Evet sadece Nokia bunu yaptı ve görüyorum ki halen de yapmaya devam ediyor, etsin bakalım

BAYDIRAN NOKIA KLİŞELERİ
    Nokia'nın menüsü kolay be abi (Menüler arasında geçiş esansındaki göz kırpması gibi ekran titremelerini ve kiltlenmelerini seviyorlar herhalde)

kesinlikle katılıyorum +1

bu arada fiyat kesin 899 tl olacak gibi duruyor.. hatta Log dergisi 850 tl diye yazmış, ama kesin değil demişler.

899 tl olması daha büyük ihtimal o yüzden

• Bir de 750 den giriyormuş piyasaya seyreyle cümbüşü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipbyte

Fiyat muhtemelen 899 TL olacak ve düşmeyecek. S8500 kesinlikle tavsiye olunur.

BAYDIRAN NOKIA KLİŞELERİ

3 yıldır millete anlatmaya çalıştığım şeylerin bir özeti olmuş hocam, ellerine sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bir de 750 den giriyormuş piyasaya seyreyle cümbüşü.

Apple ve Nokia dava açar artık, haksız rekabet diye, demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

inceleme sitelerinde kulaklık ses kalitesi n91 den bile iyi bulunmuş video oynatıcısı ise mükemmel diye tarif edilmiş......... 2 ay sonra bu cihaz benimdir kimse elimden alamaz...

hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

inceleme sitelerinde kulaklık ses kalitesi n91 den bile iyi bulunmuş video oynatıcısı ise mükemmel diye tarif edilmiş......... 2 ay sonra bu cihaz benimdir kimse elimden alamaz...

hangisi?

GSM Arena da ses konusunda bir inceleme var. Sanırım arkadaş ondan bahsediyor. diğer modellerle karşılaştırma yapılmış ama n91 karşılaştırmada yok. sadece n91 ile ilgili bir metin var, ama ingilizce olduğundan anlamadım. Grafiksel incelemeden anladığım kadarıyla iphone a yakın ses kalitesi var. Değerler diğer modellere göre kıyaslanınca iyi gözüküyor. Tabii konuya daha hakim birisinin bakım yorumlaması daha sağlıklı olur..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:duLx1i_l5oQJ:www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-480p6.php+samsung+wave+n91+volum&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

• 900 ise buyutecek cihaz degil demek. jet bile 800
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.