Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.928
Cevap
50
Favori
1.921.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderbolt1980

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

inceleme sitelerinde kulaklık ses kalitesi n91 den bile iyi bulunmuş video oynatıcısı ise mükemmel diye tarif edilmiş......... 2 ay sonra bu cihaz benimdir kimse elimden alamaz...

hangisi?

GSM Arena da ses konusunda bir inceleme var. Sanırım arkadaş ondan bahsediyor. diğer modellerle karşılaştırma yapılmış ama n91 karşılaştırmada yok. sadece n91 ile ilgili bir metin var, ama ingilizce olduğundan anlamadım. Grafiksel incelemeden anladığım kadarıyla iphone a yakın ses kalitesi var. Değerler diğer modellere göre kıyaslanınca iyi gözüküyor. Tabii konuya daha hakim birisinin bakım yorumlaması daha sağlıklı olur..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:duLx1i_l5oQJ:www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-480p6.php+samsung+wave+n91+volum&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

Linkte, Wave'in ses konusundaki performansının mükemmele yakın olduğunu ve GSMArena.com tarafından ses ölçümü yapılan telefonlar arasında sadece Nokia N91'in daha yüksek ses sağladığını söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: desx

quote:

Orijinalden alıntı: chipbyte

Fiyat muhtemelen 899 TL olacak ve düşmeyecek. S8500 kesinlikle tavsiye olunur.

Belki konumuz değil ama ömrü hayatımda hiç bulaşmadım Nokia'ya hem de hiç! Nokia kullananlara muazzam saygım var ama ben hiç bir modeline ama hiçbir modeline ısınamadım gitti İncik cincık değiş tokuş kapaklar, yok bu modelinde Bluetooth var bunda yok o MP3 çalıyor bu sadece WAV çalıyor şu var bu yok, Navigasyon için şu parası bu parası diye hep ederinden kat kat fazla paralara kaktırdılar plastikleri bu millete yıllardır. Evet sadece Nokia bunu yaptı ve görüyorum ki halen de yapmaya devam ediyor, etsin bakalım

BAYDIRAN NOKIA KLİŞELERİ
    Nokia şarzın var mı (Nedense Şarj'da diyemezler genelde)
    Nokia'nın menüsü kolay be abi (Menüler arasında geçiş esansındaki göz kırpması gibi ekran titremelerini ve kiltlenmelerini seviyorlar herhalde)

3 yıldır millete anlatmaya çalıştığım şeylerin bir özeti olmuş hocam, ellerine sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bir de 750 den giriyormuş piyasaya seyreyle cümbüşü.

Apple ve Nokia dava açar artık, haksız rekabet diye, demedi demeyin

Mükemmel bir alıntı. Çok iyi

Hele bir çıksın, ilk hattıma Wave, ikinci hattıma Monte (bkz. imza)... Bu iş benim için bu kadardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 6 Haziran 2010; 0:52:29 >

• çıktımı cihaz piyasaya
  • Birde flash desteği konusunda youtube de mobileburn e ait 2 partlık bir video var sanırım burdada paylaşılmıştı. Orda birinci part da youtube deki flash videonun açılmadığı görünüyor, ama sonra dikkatimi yorumlardan biri çekti. mobileburn nickiyle yazan bir zat telefon ayarlarının varsayılan ayarlarda olduğu o yüzden flash özelliğinin devre dışı olduğundan bahsediyor. Diğer bölümde videonun çalışır halini gösteriyorlar.. telefonu kullanan arkadaşlar bu ayarlarını kontrol edip yorum yazabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

900 ise buyutecek cihaz degil demek. jet bile 800

Büyütülecek değil mi? Siz şimdi onca özelliğini aylardan beri incelenen herkesin dört gözle beklediği cihaza sırf fiyatından dolayı bunu mu dediniz?

Vallahi pes doğrusu, rakip firmaların adamı yada balon fan tarzı yorumlar sizin pazarlama stratejisi denen şeyden haberdar olmadığınızı yada bu güzel sözde akıl oyununuzla insanlara güzel bir güldürü show yaptığınızı kanıtlıyor olsa gerek
  • Merhabalar.. Telefonu teslim aldigim andan beri kurcaliyorum, su an kalan pil %38 diyor. Belki size pil hakkainda bilgi verebilir bu durum..

@kadtas
    Hocam class olayina kesinlikle katiliyorum.. Hafiza karti alirken buna cok dikkat etmek gerek.

@chipbyte
    Wifi de hiz testi yapamadim ama iyi gibi duruyor.. Ancak aglari bulma konusunda ortalama bir telefon.. Sinyal gücü düsük olan yani uzaktaki modemleri pek görmüyor..

@dush
    Haklisiniz zaten flash sorunu da halledilirse her seyiyle tam bir telefon olur.. Cogu telefon bir cok özelligi yarim yamalak yerine getirebiliyor ancak wave`de durum cok farkli.. Fotograf ve video örneklerini zaman bulabilirsem yakinda eklerim..

@Deniz-KSK
    Hocam 1280x720p mkv video attim cok rahat oynatiyor.. Ve görüntü kesinlikle muazzam.. Daha netini hayal edemiyorum.. Cektigim fotograflar vs. kesinlikle ekranin kalitesini yansitamiyor, profosyonel makineler lazim yansitabilmek icin.. Divx oynatirken fotograf ve video ekliyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=DMV2j_2DBd8

Bu arada vidyonun yanina alt yazisini koyunca sorunsuz taniyor ancak türkce karakterleri göstermiyor.. Umarim bu sorun da düzelir.. Iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

900 ise buyutecek cihaz degil demek. jet bile 800

sen istiosan cihazı alırken 3000 lira ver hem cihaz gözünde büyür hemde samsung kazanır
  • quote:

Birde flash desteği konusunda youtube de mobileburn e ait 2 partlık bir video var sanırım burdada paylaşılmıştı. Orda birinci part da youtube deki flash videonun açılmadığı görünüyor, ama sonra dikkatimi yorumlardan biri çekti. mobileburn nickiyle yazan bir zat telefon ayarlarının varsayılan ayarlarda olduğu o yüzden flash özelliğinin devre dışı olduğundan bahsediyor. Diğer bölümde videonun çalışır halini gösteriyorlar.. telefonu kullanan arkadaşlar bu ayarlarını kontrol edip yorum yazabilirmi.

Evet hocam varsayilan ayarlarda devre disi gelmisti ama ben daha ilk flash hatasinda actim ayarlardan düzelttim bu durumu.. Yani bahsettigim flash sorunlari ayarlar yapiliyken ki durumdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Turkish.

Merhabalar.. Telefonu teslim aldigim andan beri kurcaliyorum, su an kalan pil %38 diyor. Belki size pil hakkainda bilgi verebilir bu durum..

@kadtas
    Hocam class olayina kesinlikle katiliyorum.. Hafiza karti alirken buna cok dikkat etmek gerek.

@chipbyte
    Wifi de hiz testi yapamadim ama iyi gibi duruyor.. Ancak aglari bulma konusunda ortalama bir telefon.. Sinyal gücü düsük olan yani uzaktaki modemleri pek görmüyor..

@dush
    Haklisiniz zaten flash sorunu da halledilirse her seyiyle tam bir telefon olur.. Cogu telefon bir cok özelligi yarim yamalak yerine getirebiliyor ancak wave`de durum cok farkli.. Fotograf ve video örneklerini zaman bulabilirsem yakinda eklerim..

@Deniz-KSK
    Hocam 1280x720p mkv video attim cok rahat oynatiyor.. Ve görüntü kesinlikle muazzam.. Daha netini hayal edemiyorum.. Cektigim fotograflar vs. kesinlikle ekranin kalitesini yansitamiyor, profosyonel makineler lazim yansitabilmek icin.. Divx oynatirken fotograf ve video ekliyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=DMV2j_2DBd8

Bu arada vidyonun yanina alt yazisini koyunca sorunsuz taniyor ancak türkce karakterleri göstermiyor.. Umarim bu sorun da düzelir.. Iyi forumlar..

ellerine sağlık daha fazla inceleme bekliyoruz

• Çok güzel olmuş ekran görüntüleri. Sağol. AMOLED ekran resmen ben buradayım diyor.
    İyice sabırsızlandım şimdi bu telefon için
  • Ekran'ın canlılığına bak..
    Arkaplandaki siyah'a bak..Rengi gerçekten siyah, lacivert değil....

@.Turkish
    Şarj durumu nasıl kafamı meşgul eden durumlardan birisi de bu..
    Dokunmatik ekran ve tepkime süreleri nasıl?
    Ayrıca 720p video'yu esir ripli bir mkv videodan sample çalıştırırsan gerçek kalite daha net anlaşılır..
    Mesela 300 'ün esir rip'inin sample dosyasını oynatabilirsin.
    Gerçekten kaliteliydi , malum ripten rip'e fark var..
  • masal19, desx ve Deniz-KSK sağolun beyler Nokia konusunda hak verdiğiniz için ben de çekinerek yazmıştım yalnız değilmişim teşekkürler.

@Turkish son paylaştığın fotoğraflarını gördüğümde Net-Book ya da bir Lap-Top ekranı sandım Gerçekten 800x480 web için ideal bir çözünürlük gibi gibi. Ayrıca Youtube'daki video sana mı ait bilmiyorum ama izleyince 3D Led TV izliyor gibi oldum bilhassa çocuğun kolunun göründüğü, cama tıkladığı sahneye dikkat edin dersiniz 3D Led TV

İşte Turkish'in video incelemesi, oha hem de 1280x720 mkv oynatıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

@.Turkish
    Ayrıca 720p video'yu esir ripli bir mkv videodan sample çalıştırırsan gerçek kalite daha net anlaşılır..

Hocam o video 3328kbps ortalama rate`e sahip ki zaman zaman 5500kbps`leri asiyor.. Dosya 46.59dakika boyut 1.09gb, gercekten cok kaliteliydi.. Ben yeterli gördüm.. Ileride daha agir testlere de sokariz Sarj durumu icin normal kullanma moduna gectigimizde bir seyler söyleyebiliriz.. Ama zaten süper amoled ekran var, gayet az enerji tüketiyor, islemci tüketimini incelemesem de 1500mAh batarya tatmin eder diye düsünüyorum.. Iyi forumalr..

@chipbyte

Evet dostum bana ait video.. Istek üzerine elimden geldigince cekmeye calsitim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Turkish. -- 6 Haziran 2010; 2:12:30 >

• Yaşa çok teşekkürler zira bizim için harika fikirler vermiş oluyorsun, sana yükleniyor olmamızın sebebi de forumda sanıyorum bir tek sen Wave sahibisin o yüzden hiç kusurumuza bakma biz de sana soruyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Herkese merhaba..Ben de yeni bir dokunmatik telefon alacaktım hatta dün nokia x6 almaya gitmiştim turkcell time,ama çalışan bayan telefonu getirince şok oldum kasası tam bir rezalet.. hemen vazgeçtim almaktan ve tekrar telefon araştırmaya başladım sayenizde bu telefonun incelemesini gördüm ve almaya karar verdim paylaşımda bulunmuş herkese teşekkür ederim..Bu arada telefon 1000tl nin üzerinde olurmu sizce olursa almak için biraz beklemek gerekecek :( ne zaman çıkacak acaba?Yukarıda bir arkadaş yazmış sitesinde var diye bende bugün bakmıştım telefonun çıktığını söylüyor önce gelecek modellere baktım bu model yoktu yeni çıkanlarda vardı demekki yakında gelecek umarım fiyat 1000 tl yi geçmez..

Sizede merhaba hoşgeldiniz topiğe..

- Fiyat 1000 tl altında çıkacak kesinleşmiş olasada, ne zaman çıkar derseniz, hemen çıksın :)

- Artık önümüzdeki cumartesi pazar bu cihazı elimize alır sömürmeye başlarız diyorum, bilemedin 10-15 gün zarfında..

- Malzeme kalitesi çok ama çok iyi

- Bence bunlardan ziyade önemli olan , dokunmatik hassasiyeti ve hızı konusunda bu telefondan pişman olmazsın (Ben ve bizler daha kullamadık ama kullananların görüşleri bu yönde ) i8910 HD de bunu yaşadık.. Samsung bu saatten sonra dokunmatik olayını aşmışdır buna ben eminim.

- Bada diye yeni bir işletim sistemi ile karşılaşdık zamanla gelişecektir.. zaten telefonla birlikte gelen uygulamalar yeterde artar bile normal kullanıcı için.

Son olarak i8910 da ofisde ve yolculuk da divx film izliyordum, amoled ekranda hakikaten büyük bir zevk :) wave süper amoled ekran düşünün artık :)

İyi forumlar..

• Samsung Wave S8500 Unboxing (Kutudan Çıkıyor)
  • http://www.teknosa.com/msib21/insert/insert/default.html

Kataloğa henüz rast gelmemiş olanlar için ilk sayfada, sağ alt köşede "Alemin kralı geliyor"

NOT: Nokia N78 780 TL civarıdayken ben Samsung i550w'yu 650'ye almıştım, herkes N78'den çok daha fazla beğendi, fiyata göre telefon alırsak hiç almayalım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

inceleme sitelerinde kulaklık ses kalitesi n91 den bile iyi bulunmuş video oynatıcısı ise mükemmel diye tarif edilmiş......... 2 ay sonra bu cihaz benimdir kimse elimden alamaz...

hangisi?

GSM Arena da ses konusunda bir inceleme var. Sanırım arkadaş ondan bahsediyor. diğer modellerle karşılaştırma yapılmış ama n91 karşılaştırmada yok. sadece n91 ile ilgili bir metin var, ama ingilizce olduğundan anlamadım. Grafiksel incelemeden anladığım kadarıyla iphone a yakın ses kalitesi var. Değerler diğer modellere göre kıyaslanınca iyi gözüküyor. Tabii konuya daha hakim birisinin bakım yorumlaması daha sağlıklı olur..

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:duLx1i_l5oQJ:www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-review-480p6.php+samsung+wave+n91+volum&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

Linkte, Wave'in ses konusundaki performansının mükemmele yakın olduğunu ve GSMArena.com tarafından ses ölçümü yapılan telefonlar arasında sadece Nokia N91'in daha yüksek ses sağladığını söylüyor.

evet gsm arenanın incelemesinden bahsettim, google translate den anlayabildigim kadarıyla tabi..n91 az daha yüksek ama netlik wave da daha iyi bulunmuş ..tabi ben yanlış anlamıyorsam.....

• quote:

Orijinalden alıntı: .Turkish.

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

@.Turkish

Hocam o video 3328kbps ortalama rate`e sahip ki zaman zaman 5500kbps`leri asiyor.. Dosya 46.59dakika boyut 1.09gb, gercekten cok kaliteliydi.. Ben yeterli gördüm.. Ileride daha agir testlere de sokariz Sarj durumu icin normal kullanma moduna gectigimizde bir seyler söyleyebiliriz.. Ama zaten süper amoled ekran var, gayet az enerji tüketiyor, islemci tüketimini incelemesem de 1500mAh batarya tatmin eder diye düsünüyorum.. Iyi forumalr..

@chipbyte

Evet dostum bana ait video.. Istek üzerine elimden geldigince cekmeye calsitim

Gayet ideal gördüm görüntüyü zaten.. Hatta hayran olmaktan kendimi zor aldım, videonun devamını izleyebilmek için.
    Yalnız öyle bir söylemde bulunmamın nedeni, hem cihaz kaç kbps videoya kadar takılmadan oynatıyor hemde amoled yüksek bitlerde nasıl kalite veriyor onu görmekti. Ulaşılan maximum noktayı merak ediyorum doğrusu..

Geldiği gibi alıcam param elde bekliyorum :)
    Sadece 2gb /8gb ve renk olayı düşündürüyor.. Umarım seçenek halinde çıkar..

• Chip Online da incelemiş

http://www.chip.com.tr/konu/tum-detaylariyla-samsung-s8500-wave_20327.html

Özet olarak teknik bilgiler için;

http://www.chip.com.tr/konu/samsung-s8500-wave-testte-samsung-s8500-wave-teknik-detay-tablosu_20327_6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 6 Haziran 2010; 12:05:05 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.