Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metamo

Ya ben milleti anlamiyorum 5+1 muzik icin gereksizdir sonra kasıyor diyorsunuz normal tabi çünkü mp3ten gelen veri gereksiz yere işlenip veriliyor işlemciye yuk biniyor

5+1 sinema içindir sinema için

Ama 5.1 acinca muzik daha kaliteli oluyor hic denedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

Orijinalden alıntı: metamo

Ya ben milleti anlamiyorum 5+1 muzik icin gereksizdir sonra kasıyor diyorsunuz normal tabi çünkü mp3ten gelen veri gereksiz yere işlenip veriliyor işlemciye yuk biniyor

5+1 sinema içindir sinema için

Ama 5.1 acinca muzik daha kaliteli oluyor hic denedinmi?

5+1 i açınca şarkıda ne dediği anlasilmiyor bile dikkatli dinle

• *#7092463*# -------> 4 ----->3

ozel mesaj cevabin

• bada4sq

yani foursquare programı ücretsiz artık. ben parayla almıştım son zamanlarda hata veriyordu check in yapmıyordu. program geliştiricisiyle mailleştim. ücretsiz olacağını söyledi fakat sildim tekrar yüklemek istediğimde 2000 hatası veriyor alanlar için tekrardan samsung ekibine ulaşacağını söylüyor. varsa hata alan ulaşalım tekrar ben hala telefondan yükleyemiyorum kiesten deneyeceğim şimdi
  • @alatay value packte çalışmıyor öyle boş ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: alatay

bada4sq

yani foursquare programı ücretsiz artık. ben parayla almıştım son zamanlarda hata veriyordu check in yapmıyordu. program geliştiricisiyle mailleştim. ücretsiz olacağını söyledi fakat sildim tekrar yüklemek istediğimde 2000 hatası veriyor alanlar için tekrardan samsung ekibine ulaşacağını söylüyor. varsa hata alan ulaşalım tekrar ben hala telefondan yükleyemiyorum kiesten deneyeceğim şimdi

bende valuepack yok ve çalışıyor 4square
  • bende güncellenmiş versiyonunu indirdim şuan çalışıyor sanırım bedava olmuş öyle diyordu geliştiricisi ben 3.2 kuruşa aldım
  • Kiesten indirmek lazim galiba buradan hata veriyor silince

o degilde bu yazilir mobile web için kolay foursquare apiye baktım demin yazilir yani

• en büyük sorun whatsapp bu yaz değiştiricem gibi telefonu ama o zaman a kadar whatsapp gelirse kullanırım bir süre daha
  • quote:

en büyük sorun whatsapp bu yaz değiştiricem gibi telefonu ama o zaman a kadar whatsapp gelirse kullanırım bir süre daha

ne almayı düşünüyon? tavsiyen var mı bizim için?
  • quote:

quote:

en büyük sorun whatsapp bu yaz değiştiricem gibi telefonu ama o zaman a kadar whatsapp gelirse kullanırım bir süre daha

ne almayı düşünüyon? tavsiyen var mı bizim için?

s2 note yada i5 alırım ( eğer özellik ve tasarım olarak etkilerse beni )

wave 525 ilk deneyimim. daha fazla araştırmış olsaydım android alırdım ama ben geçen sene şubat ayında aldım telefonu o zaman android telefonlarda pahalıydı. artık orta sınıf telefon almam. çok çektiriyor yani insan içinde bir şey göstereceksin telefondan du bi dk açılcak takıldı yok öyle yok böyle note daha mantıklı geliyor ama ios ta yazılımla çok uğraşmıyorsun. note alsam rom olayları root filan karışık iphone gibi görünüyor

• Walla ben alıştım ya bada ya 7250 var wave m diye bişey 800 mhz islemcili ona kaycam ama bunu satmam kesinlikle cok dayanıklı dursun evde

• Bende de bu telefondan var fakat dışını değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lgcolx -- 4 Haziran 2012; 18:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lgcolx

Bende de bu telefondan var fakat dışını değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Bende icini degistirmek istiyom ama olmuyo iste. :) kapak degismiyo kardesim belki servislerde oluyodur ama bissuru para verirsin

• ekran biraz çizik buldum ekranı değişirmi kullanan kişi ekran koruyucu yapıştırmış
  • quote:

quote:

Bende de bu telefondan var fakat dışını değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Bende icini degistirmek istiyom ama olmuyo iste. :) kapak degismiyo kardesim belki servislerde oluyodur ama bissuru para verirsin

arkadaşlar eşime bu telefondan buldum garantili kutulu 150 tlye sizce alayımmı daha fazla para veremem sorunu varmı bilenen iş görürmü bada programı çokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

quote:

arkadaşlar eşime bu telefondan buldum garantili kutulu 150 tlye sizce alayımmı daha fazla para veremem sorunu varmı bilenen iş görürmü bada programı çokmu

Bence bayan icin yeterli bi telefon 150 tl de cok iyi rakam. Ama acikcasi uygulama sayisi az. Onun disinda sarj cok iyi dokunmatik mukemmel.karar senin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

quote:

Bence bayan icin yeterli bi telefon 150 tl de cok iyi rakam. Ama acikcasi uygulama sayisi az. Onun disinda sarj cok iyi dokunmatik mukemmel.karar senin

facebook girermi bu cihaz badaya destek var diyolar hiççmi yok

• facebook twitter 4square in uyduruk sahilcak bi uygulaması başka bir şey yok android alın
  • quote:

facebook twitter 4square in uyduruk sahilcak bi uygulaması başka bir şey yok android alın

uyduruk sahilcak bi uygulaması nedemek anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.