Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lgcolx

Bende de bu telefondan var fakat dışını değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Bende icini degistirmek istiyom ama olmuyo iste. :) kapak degismiyo kardesim belki servislerde oluyodur ama bissuru para verirsin

arkadaşlar eşime bu telefondan buldum garantili kutulu 150 tlye sizce alayımmı daha fazla para veremem sorunu varmı bilenen iş görürmü bada programı çokmu

Bence bayan icin yeterli bi telefon 150 tl de cok iyi rakam. Ama acikcasi uygulama sayisi az. Onun disinda sarj cok iyi dokunmatik mukemmel.karar senin

facebook girermi bu cihaz badaya destek var diyolar hiççmi yok

face uygulaması var yüklü geliyor işinizi görür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lgcolx

Bende de bu telefondan var fakat dışını değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Bende icini degistirmek istiyom ama olmuyo iste. :) kapak degismiyo kardesim belki servislerde oluyodur ama bissuru para verirsin

arkadaşlar eşime bu telefondan buldum garantili kutulu 150 tlye sizce alayımmı daha fazla para veremem sorunu varmı bilenen iş görürmü bada programı çokmu

Bence bayan icin yeterli bi telefon 150 tl de cok iyi rakam. Ama acikcasi uygulama sayisi az. Onun disinda sarj cok iyi dokunmatik mukemmel.karar senin

facebook girermi bu cihaz badaya destek var diyolar hiççmi yok

face uygulaması var yüklü geliyor işinizi görür.

TŞKLER USTAA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

facebook twitter 4square in uyduruk sahilcak bi uygulaması başka bir şey yok android alın

uyduruk sahilcak bi uygulaması nedemek anlamadım

sayılcak
  • quote:

quote:

quote:

facebook twitter 4square in uyduruk sahilcak bi uygulaması başka bir şey yok android alın

uyduruk sahilcak bi uygulaması nedemek anlamadım

sayılcak

hafıza kartı ne kullanıyor usta micro sd mi
  • MICRO SD
  • quote:

MICRO SD

ARKADAŞLAR TELEFON ARKADŞAIMDAN ALCAM SESSİZ ALINCA TELEFON SABAHA KADAR BIRAKINCA TEK KAPANIYOR SİZCE SORUN NEDİR SERVİSE VERMİŞ YAZILIM YENİLENDİ DİYE FORM VERMİŞER YENİDEN DENEMİŞ SESSİZ ALMAYI AYNI SORUN DEVAM EDİYOR
  • quote:

MICRO SD

arkadaşlar telefonu aldım 2 el gece 1.30 şarja taktım gece elektrik kesintisi olmadısya gerci saat sabah 7 de ahala şarj ediyordu kaç saate şarj ediyor bu ilginç değilmi bir sorun olabilirmi
  • quote:

quote:

MICRO SD

arkadaşlar telefonu aldım 2 el gece 1.30 şarja taktım gece elektrik kesintisi olmadısya gerci saat sabah 7 de ahala şarj ediyordu kaç saate şarj ediyor bu ilginç değilmi bir sorun olabilirmi

normal değil problem var gibi
  • quote:

quote:

quote:

MICRO SD

normal değil problem var gibi

kaç saate şarj oluyor çihaz bul bitikken ve elektrik kesintisi olduysa olabilir belki şarj süresi uzun olabilir
  • telefonun üstüne çok düşüyorsun hocam 150 tl lik tel işte tak gece bırak olur o. şarj içine sinmiyorsa yolla garantiye
  • quote:

telefonun üstüne çok düşüyorsun hocam 150 tl lik tel işte tak gece bırak olur o. şarj içine sinmiyorsa yolla garantiye

kullanan bilir kaç saate şarj olduğunu onu yazabilirlermi

eşimi aradım şimdi dolmuş ekranda şarj oldu gibi yazarmı yoksa pil göstergesi gidip gelme kesiliyor sanırım dolunca

yeni alınca biraz üstüne düştüm hocam çok temiz telefon buldum 175 e arka kapak pembe orjınal

program yada uygulama ne yükleyebilriz

bada 1.1 var onu yükseltmey değermi yada varmı yüksetmesi

tşkler cevaplar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 11 Haziran 2012; 10:45:46 >
  • quote:

quote:

telefonun üstüne çok düşüyorsun hocam 150 tl lik tel işte tak gece bırak olur o. şarj içine sinmiyorsa yolla garantiye

eşimi aradım şimdi dolmuş ekranda şarj oldu gibi yazarmı yoksa pil göstergesi gidip gelme kesiliyor sanırım dolunca

yeni alınca biraz üstüne düştüm hocam çok temiz telefon buldum 175 e arka kapak pembe orjınal

tşkler cevaplar için

Telefon ilk aldığımda 3 saat 15 dakka gibi bir zamanda doluyodu. 2 kez garantiye gitti ne hikmetse 3 saate indi ama telefon tam dolu oldugunda şarj %85 oluyor. Neyse buraya girmeyelim. Telefon kapalı iken batarya doldu şarz cihazınızı çıkarın şeklinde bir yazı zaten çıkıyor. Açıkkende telefonun dolduğunu batarya göstergesi dışında bi yerden anlayamazsınız. Yazılım konusunda ise daha yeni almışsınız telefonu bi kurcalayın sonra yüklemeye çalışısın :)
    Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

quote:

tşkler cevaplar için

Telefon ilk aldığımda 3 saat 15 dakka gibi bir zamanda doluyodu. 2 kez garantiye gitti ne hikmetse 3 saate indi ama telefon tam dolu oldugunda şarj %85 oluyor. Neyse buraya girmeyelim. Telefon kapalı iken batarya doldu şarz cihazınızı çıkarın şeklinde bir yazı zaten çıkıyor. Açıkkende telefonun dolduğunu batarya göstergesi dışında bi yerden anlayamazsınız. Yazılım konusunda ise daha yeni almışsınız telefonu bi kurcalayın sonra yüklemeye çalışısın :)
    Hayırlı olsun.

CEVAP İÇİN TŞKLER
    telefon açıkken şarj ettik telefon kapalı iken alarm çalarmı malum sabah işe geç kalmayalım:)
    androidden yükleme tecrübem var biraz kurcalıyarak bulabilirim sanırım

demek 3 saat te şarj oluyor herkezde bu süre aynı

• Eyer olağan üstü bir durum olmazsa kapalıykende çalar.Bu her telefon için geçerlidir.
  • quote:

Eyer olağan üstü bir durum olmazsa kapalıykende çalar.Bu her telefon için geçerlidir.

tşkler usta akşam eşimle kurcalayalım bakalım
  • quote:

quote:

Eyer olağan üstü bir durum olmazsa kapalıykende çalar.Bu her telefon için geçerlidir.

Bu arada gözden kaçırdığım bi yer varmış hemen sorayım. Cihazın şu anki sürümü JVKJ3 değil mi ? Öğrenmek için Menü>Ayarlar>Telefon Hakkında> Sistem Bilgi
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada gözden kaçırdığım bi yer varmış hemen sorayım. Cihazın şu anki sürümü JVKJ3 değil mi ? Öğrenmek için Menü>Ayarlar>Telefon Hakkında> Sistem Bilgi

evden bakar yazarım hocam değilse kies le yüksetteceğim değlmi bu bada 2 o çakması value pack de ne oli

• value packı beğenmeip orijinal sürüme döndüm amaortada bir sorun var.
    samsung kiesi açınca ihazınız kiesle yükseltmeyi desteklmiyor yazıyor.
    kies ekranında yazan sürüm bilgisi:s5253jvkj3/s5253jvkj3(KOR)
  • quote:

quote:

quote:

Cihazın şu anki sürümü JVKC1 BENİMKİ USTA

BİRDE SOL ÜST KÖŞEDE E HARFİ ÇIKIYOR EDGE YANİ O ŞARJIN ÇOK GİTMESİNE SEBEB OLURMU OLURSA NERDEN KAPATIR AÇARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 12 Haziran 2012; 20:25:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazın şu anki sürümü JVKC1 BENİMKİ USTA

BİRDE SOL ÜST KÖŞEDE E HARFİ ÇIKIYOR EDGE YANİ O ŞARJIN ÇOK GİTMESİNE SEBEB OLURMU OLURSA NERDEN KAPATIR AÇARIM

Internet paketin yoksa kapat. Bunun icin ayarlar-baglntilar-paket veri secili olmiycak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.