Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatanda 358 tl olmuş.ancak merak ettiğim sadece internetten alışverişlerde mi geçerlidir o fiyat.mağazasına gitsek de o fiyata mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious35

vatanda 358 tl olmuş.ancak merak ettiğim sadece internetten alışverişlerde mi geçerlidir o fiyat.mağazasına gitsek de o fiyata mı olur

Mağazaya gidince de aynı fiyata alırsın ama indirim dündü bugün yok
  • Telefonunu satmayı düşünen varsa 2.el olarak alabilirim
  • Arkadaşlar dünkü vatan indiriminde daha fazla dayanamadım 358'den aldım bende wave 525. Fakat bu telefon için ekran koruması ve kılıf bulunamıyor sanırsam türkiye'de. Acaba yakın zamanda gelebilir mi? ebay'da baktım gayet bol kılıf vs. var.

Bir de ben uygulamaları rahatlıkla indiriyoum fakat bu uygulamaların ikonlarının hepsi ana ekrana yerleşiyor. Yeni bir klasör açıp veya oyunlar klasörünün içine atabilir miyim bu uygulamaları? Fazla kalabalıktan hoşlanmam da ana ekranda. Olabildiğince sade olmalı benim için.
  • arkadaşlar telefonumdan internete giremiyorum. biraz ayarlarını kurcaladım'' Bağlantılar--Şebeke --'' bölümden ama hala giremedim .İnternet ayarını nasıl yapacağım lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi

Arkadaşlar dünkü vatan indiriminde daha fazla dayanamadım 358'den aldım bende wave 525. Fakat bu telefon için ekran koruması ve kılıf bulunamıyor sanırsam türkiye'de. Acaba yakın zamanda gelebilir mi? ebay'da baktım gayet bol kılıf vs. var.

Bir de ben uygulamaları rahatlıkla indiriyoum fakat bu uygulamaların ikonlarının hepsi ana ekrana yerleşiyor. Yeni bir klasör açıp veya oyunlar klasörünün içine atabilir miyim bu uygulamaları? Fazla kalabalıktan hoşlanmam da ana ekranda. Olabildiğince sade olmalı benim için.

High voltage yanlış hatırlamıyorsam omnia.nın kılıfı tam oluyor demişti. Önceki mesajları bir incele istersen hangi modeldi tam öğrenmiş olursun.
  • Evet omnianınki uymuştu ama başka bir yerde denedim dar geldi enteresandır. GG de mevcut deri kılıf arayan varsa ben Iphone tekstil kılıfından aldım ebay dan gelene kadar (Şans eseri gelirse tabi buralarda araklayan çok gönderileri) idare edeceğim.
  • quote:

Hmm peki 2. soruna bir çözüm var mı?
  • quote:

quote:

hocam ben netten oyun ındırdım 1 tane onu ana ekrana degılde menuye attı senın nasıl ana ekrana atıyo acaba ve bende gecenlerde kılıf aldım calıstıgım yerın kooperatıfınde 5800 kılıfları vardı denedım cuk oturdu bende aldım 5 lıra bı ıstersenız 5800 kılıfı deneyın

• quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

quote:

quote:

hocam ben netten oyun ındırdım 1 tane onu ana ekrana degılde menuye attı senın nasıl ana ekrana atıyo acaba ve bende gecenlerde kılıf aldım calıstıgım yerın kooperatıfınde 5800 kılıfları vardı denedım cuk oturdu bende aldım 5 lıra bı ıstersenız 5800 kılıfı deneyın

Sanırım yanlış anlaşıldım. Ana ekran dediğim menüde direk görünmesi. Benim amacım Facebook youtube twitter vs. gibi internet gereçlerini bir klasörde oyunları bir klasörde ve uygulamaları bir klasörde toplayıp 2 sayfa menüden fazla kullanmamak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

quote:

quote:

Sanırım yanlış anlaşıldım. Ana ekran dediğim menüde direk görünmesi. Benim amacım Facebook youtube twitter vs. gibi internet gereçlerini bir klasörde oyunları bir klasörde ve uygulamaları bir klasörde toplayıp 2 sayfa menüden fazla kullanmamak.

bu sanirim mumkun degil. bende bulamamistim

• I love my mobile...

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK
  • Wi-fi olmadan GPS i nasl çalştrablrz ? kullanma klavıznu okudm orda dediklerini uyguladım fakat wifi olmadan gps çalşmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege
    I love my mobile...

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK

bu widget i nerden bulabilirim? Samsung appstore da var mi?
  • Malesef samsung un kendi widgetleri arasında bulmak mümkün değil
  • Wave S8500 widget larından bazıları bizim Wave 525 de oluyor

Denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Aralık 2010; 1:33:25 >
  • Bu direk wave 525 için zaten. Elemanın biri modifiye etmiş wave 525 in çözünürlük için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

http://www.fileserve.com/file/9ZszcFk

Yukardaki saat widget icin link.

Hafıza kartınıza atın sonra tıklayıp yükleyin. Widget ekranına eklenecek oradan aktif edebilirsiniz.

Yukardaki saat widget ını siz yüklediniz mi acaba düzgün çalışıyormu wawe525 de bi sorun olmaz dimi yüklememiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

http://www.fileserve.com/file/9ZszcFk

Yukardaki saat widget icin link.

Hafıza kartınıza atın sonra tıklayıp yükleyin. Widget ekranına eklenecek oradan aktif edebilirsiniz.

Yukardaki saat widget ını siz yüklediniz mi acaba düzgün çalışıyormu wawe525 de bi sorun olmaz dimi yüklememiz

quote:

Bu direk wave 525 için zaten. Elemanın biri modifiye etmiş wave 525 in çözünürlük için.

Ve evet tabi ki denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 17 Aralık 2010; 13:35:18 >

• arakdaşlar wave 525 telefonu kiesle bilgisayara baglayınca otomatık olarak cıhazın uretıcı yazılımı yukseltılebılır uretıcı yazılımını yukseltmen ıcın burayı tıklayın dıye bı uyarı cıktı .yukselten varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.