Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar telefonun alarmını kuran varmı ben kurdum ama calmıyo alarmı bozukmudur nedır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

arkadaslar telefonun alarmını kuran varmı ben kurdum ama calmıyo alarmı bozukmudur nedır bu?

benimki sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar ben telefondan müzik dinlerken yani müzik çalara girdiğimde telefon kasmaya başlıyor bu durum sizdede var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Lee

Arkadaşlar ben telefondan müzik dinlerken yani müzik çalara girdiğimde telefon kasmaya başlıyor bu durum sizdede var mı ?

evet bendede müzikçalar çok kasıyor. müzik açıkken başka bir iş yapmaya çalışırken de telefon çok kasılıyor..
  • arkadaslar bende telefonumu (wave 525) gecen hafta teknosadan aldım.fakat aldıgım andan ıtıbaren sım kart ile ilgili sorunlar var.teknosada ıkı uc sefer tak cıkar yaptık ondan sonra gordu sim i. gecen gun de sebeke sinyal gücünü gosteren yerde bi soru ısaretı vardı yanı yıne sim i gormuodu ac kapa yaptım duzeldi.bu sabah tekrar sim gormeyınce bırkac kez acıp kapatmama ragmen sim i hala gormuyo.sim i cıkarıp takmadan tekrar bi teknosaya gıdeyım diyorum gorsunler.biraz baslarını agırtayım.bu arada hattım avea
    aynı sorunu yasayan arkadas var mı merak ettım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_54

arkadaslar bende telefonumu (wave 525) gecen hafta teknosadan aldım.fakat aldıgım andan ıtıbaren sım kart ile ilgili sorunlar var.teknosada ıkı uc sefer tak cıkar yaptık ondan sonra gordu sim i. gecen gun de sebeke sinyal gücünü gosteren yerde bi soru ısaretı vardı yanı yıne sim i gormuodu ac kapa yaptım duzeldi.bu sabah tekrar sim gormeyınce bırkac kez acıp kapatmama ragmen sim i hala gormuyo.sim i cıkarıp takmadan tekrar bi teknosaya gıdeyım diyorum gorsunler.biraz baslarını agırtayım.bu arada hattım avea
    aynı sorunu yasayan arkadas var mı merak ettım?

Sim kartın eskiyse yada daha önce çokça tak çıkart yaptıysa yıpranmıştır başka sim kart dene telefonda.Senin kartında sorun varsa gidip orada çalışanların başını ağrıtma sonuçta onlarda insan.
  • Araçda navigasyon olarak kullanılabiliyormu acaba Türkiye haritası destekli mi? kullanan arkadaslar cevap verebilirse çok sevinirim. bende almayı düşünüyorum da.
  • hattım yenı sayılır 1 yıllık.oncekı telefonlarda bole bi sorun cıkarmamıstı
    ayrıca gittim bugun teknosa ya telefonum daha haftası cıkmadı bu ne ya dedim:)
    cevaben boyle bi sorun olabilecegini,dusme darbeden kaynaklı mı tespit amaclı servıse gitmesi gerektigi
    boyle bi durum soz konusu degılse bir ayı dolmamış telefonun "ayıplı mal" olarak geri alınacagını soyledı
    ve yaklasık ıkı hafta surebilirmiş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_54

hattım yenı sayılır 1 yıllık.oncekı telefonlarda bole bi sorun cıkarmamıstı
    ayrıca gittim bugun teknosa ya telefonum daha haftası cıkmadı bu ne ya dedim:)
    cevaben boyle bi sorun olabilecegini,dusme darbeden kaynaklı mı tespit amaclı servıse gitmesi gerektigi
    boyle bi durum soz konusu degılse bir ayı dolmamış telefonun "ayıplı mal" olarak geri alınacagını soyledı
    ve yaklasık ıkı hafta surebilirmiş :S

Ne 2si ne 3ü servis raporlu değişim için gönderilen telefonun samsungdan onayı 1ayda gelir anca.Bende wave723 aldım telefonun ekranı 2günde 10tane yakın piksel hatası verdi servise verdim yolladılar samsunga değişim onayı bekliyorum bakalım 1 hafta oldu.Servistekiler 1 ayı bulur diyolar.
  • Siyah duvar kağıdı sevenler şurdakilere bir göz atsın

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 14 Aralık 2010; 16:10:53 >

• Orjinal temanın menüsündeki arka planın siyah olmasını istiyorum fakat tema programıyla v.s. nasıl yapılacağnı bilmiyorum.Bilen var mı?
  • telefon bugün bimekste %20 indirim kampanyasıyla 370 liraya 6 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Orjinal temanın menüsündeki arka planın siyah olmasını istiyorum fakat tema programıyla v.s. nasıl yapılacağnı bilmiyorum.Bilen var mı?

Bu telefonda o özellik yok diye biliyorum..Bada'nın yeni sürümüyle değiştirebilirmiş belki..yabancı forumlarda böyle okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.E.M

quote:

Orjinal temanın menüsündeki arka planın siyah olmasını istiyorum fakat tema programıyla v.s. nasıl yapılacağnı bilmiyorum.Bilen var mı?

Bu telefonda o özellik yok diye biliyorum..Bada'nın yeni sürümüyle değiştirebilirmiş belki..yabancı forumlarda böyle okumuştum

Ben zaten tema edit programıyla değiştirmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thoca

telefon bugün bimekste %20 indirim kampanyasıyla 370 liraya 6 taksit

Şu an en ucuz bimeks
  • arkadaslar ben apps den oyun ındırdım 2 tane gercektende ucretsızmıs once bı tedırgın olmustum ancak daha sonra herseyın normal oldugunu gorunce rahatlıkla ıkıncı oyunu ındırdım duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

arkadaslar ben apps den oyun ındırdım 2 tane gercektende ucretsızmıs once bı tedırgın olmustum ancak daha sonra herseyın normal oldugunu gorunce rahatlıkla ıkıncı oyunu ındırdım duyrulur

Zaten yanında ücretsiz yazanlar ücretsiz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 14 Aralık 2010; 21:15:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.E.M

quote:

Ben zaten tema edit programıyla değiştirmek istiyorum

şuana kadar gördüğüm hiç bi temada arkaplan değişik değildi..Eğer arkaplan değiştirilebilseydi değiştirirlerdi diye düşünüyorum ama yinede bilen varsa yazsın değiştirelim siyah gerçekten güzel olur...

• Samsung 'un standart işletim sisteminde sıkıntı da bu. Tema. Örneğin samsung star da, tema değiştirmek için sistem dosyalarını felan değiştirip, uzunca bi' işlem yapıyorlardı. Sadece temanın siyah olabilmesi için.
    Şimdi durum yine aynı mı bilemicem.
  • bugün bu "s5253" denen cihazdan aldım ismide pek bi gösterişli "wave 525" bile deniyor.daha önce nokia n79 ve n82 kullanıyordum bunuda belirteyim.neden s5253 aldığımı öncelikle belirteyim.telefonda "gps" var hatta "a-gps" bile var.bu ne demek navigasyon demek hatta "a-gps" olduğundan uyduyu görmese bile navigasyon yapabiliyorsun demek.yolu sana tarif edebiliyor demek.sonra wi-fi var eşittir beleş internet.ve en can alıcı tarafı "bada os" yani android işletim sistemi üzerine kurulu samsung un süper sistemi.symbian ile neler yaptık bada ile neler olur demi?çünkü daha yeni daha hızlı !!?3g yok önemli değil dedim kamera da flaş yok önemli değil dedim.bana büyük ekranda navigasyon ve wi-fi yeter çünkü.

telefonu kullanmaya başlıyorum.o da ne gps var ama navigasyon diye bir menü yok hatta telefonda harita bile yok.öyleyse samsungapps den yükleyelim.olamaz s5253 için navigasyon programı yok.yer gösteren bir uygulama var sadece.onu yükleyelim bari idareten ."işlem yapılamıyor" yok canım artık. naviking sitesinde vardır.olamaz listede s5253 yok.korsan uygulama arıyorum o da yok internette.sinirleniyorum telefonu usb den çıkartıyorum o da ne bilgisayar kendini resetliyor.bir yanlışlık olmalı diyorum tekrar deniyorum evet usb den telefonu çıkartınca bilgisayar kendini resetliyor.oyun yüklemek istiyorum "işlem yapılamıyor"

3g yok, görüntülü konuşma yok, 3.2 mp kamera var flaş yok, gps var navigasyon yok, ama bilgisayara reset atma var

n79 umu sattım sırf büyük ekranda navigasyon ve wi-fi için bu telefonu aldım.ama ne program bulabiliyorum nede kendi menüsünde program var.bada işletim sitemi beni delirtmeden lütfen bana yardım yoksa kafayı yicem 450tl para verdim ya.lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano27 -- 14 Aralık 2010; 23:18:48 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.