Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende dün eşime bu telefondan aldım ilk izlenimim gayet başarılı bir telefon olduğu.. yalnız bu navigasyon olayı nasıl oluyor.. alırken navigasyon uygulamasını yüklemeniz gerekiyor demişlerdii. şimdi nereden ve nasıl yükleyeceğim? yardımcı olursanız sevinirim
  • samsung apps içerisinde gps location isimli program ile konum bilgilerinizi bulabilirsiniz ama türkiye haritalı bir navigasyon programı mevcut degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 10 Aralık 2010; 12:31:44 >
  • Google maps te yukleniyor turkiye haritalari. ama ayarlardan konum servisleriyle ilgili etkinlestirmeleri yapmalisiniz ve internet paketi almanizi oneririm haritalarin yuklenmesi icin. baska bir yontem vardir belki ama bilgisayardan yuklemek gibi
  • teknosada ki eleman internetten indirebiliyorsunuz dedide ben bulamadım..
  • Ben google widget ındaki google maps i kullanıyorum
  • Ben de 9 gün önce bu telefondan aldım. Fiyatın performansa oranı iyi bence. Bada'dan pek fazla olmasa da memnumum. Wi-fi ve internet kullanımı segmentindeki telefonlar arasında iyi duruyor.Multi-touch qwga dokunmatik ekran iyi. En azından 5800'dan çok daha fazla başarılı. Ama bilen arkadaşlara iki soru sormak istiyorum:
    1.si "3 günde şarj yarıya düştü" diyen arkadaşlara: günde 30 dakika görüşme ve 10 mesajlaşma, günde 2 saat wi-fi kullanımım var. Ama şarj iki gün gidiyor. Aletimin bataryasında bir sorun mu var?
    2.si videolarda 5.1 channel ses özelliğini kullanabiliyorum ama müzik çalarda olmuyo. Çalışması için tüm ses efektlerinin kapalı olması gerekiyomuş ama bu efektler devre dışı bırakılmıyo. En fazla "Normal" e getirebiliyorsunuz. Nasıl olacak bu iş?
  • Eversilent ses efekti ve ekolyzrn normal de oldugundan emin ol . çalşması lazm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: severemre123

Eversilent ses efekti ve ekolyzrn normal de oldugundan emin ol . çalşması lazm.

İkisi de normaldeyken de çalışmıyor :S hatta tüm ses efektleri diyince telefonu tamamen sessize alıp denedim yine olmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eversilent
    Ben de 9 gün önce bu telefondan aldım. Fiyatın performansa oranı iyi bence. Bada'dan pek fazla olmasa da memnumum. Wi-fi ve internet kullanımı segmentindeki telefonlar arasında iyi duruyor.Multi-touch qwga dokunmatik ekran iyi. En azından 5800'dan çok daha fazla başarılı. Ama bilen arkadaşlara iki soru sormak istiyorum:
    1.si "3 günde şarj yarıya düştü" diyen arkadaşlara: günde 30 dakika görüşme ve 10 mesajlaşma, günde 2 saat wi-fi kullanımım var. Ama şarj iki gün gidiyor. Aletimin bataryasında bir sorun mu var?
    2.si videolarda 5.1 channel ses özelliğini kullanabiliyorum ama müzik çalarda olmuyo. Çalışması için tüm ses efektlerinin kapalı olması gerekiyomuş ama bu efektler devre dışı bırakılmıyo. En fazla "Normal" e getirebiliyorsunuz. Nasıl olacak bu iş?

kulaklikla kullaniyorsunuz degil mi? hoparlorle calismiyor bu efekt

ve nasi bir hata aliyorsunuz?

• SAMSUNG Wave 525 ürününü aLmak istiyorum yaLnız bir sorum oLacak.mesaj yazarken yan cevirince qwerty kLavyeyLe yazıLıor evet ama normal düz tutuncaaa tus takıımı tarzında bi mesajLasma ekranı cıkmıyormu?? her iki durumdada illaki qwerty klavyeyi mi kullanmak zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33Ekrem33

SAMSUNG Wave 525 ürününü aLmak istiyorum yaLnız bir sorum oLacak.mesaj yazarken yan cevirince qwerty kLavyeyLe yazıLıor evet ama normal düz tutuncaaa tus takıımı tarzında bi mesajLasma ekranı cıkmıyormu?? her iki durumdada illaki qwerty klavyeyi mi kullanmak zorundayız

Düz tutuşta normal tuş takımı klavyeye ayarlayabiliyorsun hatta messengerdaki gibi ekrana harf bile çizebiliyorsun
  • buna sevindiim iştee bu yüzdeen teeLefoonu aLıp aLmamada kararsıız kaaLmıstım nerdeysee :) peeeki qwert klavyeyi kapatmaa seceneğimiz varmıı :) yatarkeeen feeLaan mesaj atmaak zor oLur cünküüü birdeen qwert klavyee geeLiveriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

SAMSUNG Wave 525 ürününü aLmak istiyorum yaLnız bir sorum oLacak.mesaj yazarken yan cevirince qwerty kLavyeyLe yazıLıor evet ama normal düz tutuncaaa tus takıımı tarzında bi mesajLasma ekranı cıkmıyormu?? her iki durumdada illaki qwerty klavyeyi mi kullanmak zorundayız

Düz tutuşta normal tuş takımı klavyeye ayarlayabiliyorsun hatta messengerdaki gibi ekrana harf bile çizebiliyorsun

buna sevindiim iştee bu yüzdeen teeLefoonu aLıp aLmamada kararsıız kaaLmıstım nerdeysee :) peeeki qwert klavyeyi kapatmaa seceneğimiz varmıı :) yatarkeeen feeLaan mesaj atmaak zor oLur cünküüü birdeen qwert klavyee geeLiveriyor :)

• quote:

quote:

quote:

buna sevindiim iştee bu yüzdeen teeLefoonu aLıp aLmamada kararsıız kaaLmıstım nerdeysee :) peeeki qwert klavyeyi kapatmaa seceneğimiz varmıı :) yatarkeeen feeLaan mesaj atmaak zor oLur cünküüü birdeen qwert klavyee geeLiveriyor :)

Telefonu yan çevirince her türlü qwerty klavyeyi kullanıyorsun ondan kaçışın yok.Ama düz çevirince onu herdaim normal tuşlu yapabiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu yan çevirince her türlü qwerty klavyeyi kullanıyorsun ondan kaçışın yok.Ama düz çevirince onu herdaim normal tuşlu yapabiliyorsun.

hmmm teşekkür ederiiim ben internette izlediiim inceleme videolarında düz tutulduğunda biiLe qwerty klavyeyii görüüünce tereddüt ettim aLmakta..ööLe oLsaydı stara yöneLecektim tekrar :)

• telefooonuu normaal konumda tutup mesajlasırkeende qwerty klavye var,onu nasıı normal tus takıımı tarzıı klavyeye cevrirebiliriim..yan dönderince qwerty klavye cıkıoor evet ama düz konumdaykeen qwerty olsuun istemiioruumm..değiştirilebiliyormus sanırıım ama ben nasıl olduuğunu cözemedim anlatırmısınız ?
  • mesaj yazarken orda aşağıda TR var. basılı tut ona
  • arkadaslar ben telefonu kullanmaya bugun basladım oglen saatıyle 15.00 da 12 saatlık sarjdan cıkardım ve bu saate kadar sarj olayında kotu bı durum cıktı 1 tane cızık kaldı telefonda ayrıca msjlarda bıraz sorunlar yasıyorum cunku q klavyede cok genıs bır ekran kalmıyo nokıalardakı gıbı tek bır satır yada 2 3 satırlık bır ımge cıkıyor ve su hıc hosuma gıtmedı radyoda yada mp3 dınlerken kulaklıkdan kontrol yok bu ne kadar kotu bır durum anlatamam sıze her frekans degıstırecegınız zaman telefonu acarak ordan manuel yapmaktasınız bu durum sızlerdedemı boyle yoksa bır ayarı varda benmı bılmıyorum bu 2 olay bıraz canımı sıktı dogrusu
  • benim de bir sorum olacaktı arkadaşlar.
    bu telefonda dahili modem yok görünüyor.
    ben bu telefonu bluetooth ile laptopa bağlayıp EDGE bağlantısından internet kullanmayı düşünüyordum.(vodafone sınırsız cepnet 8 tl ile)

ancak dahili modem özelliği olmayan telefonların bu bağlantıyı kuramayacağı ile ilgili yazılar yazıyor. Bazıları da dahili modemin bu işe yaramadığını onun başka bir özellik olduğunu yazmışlar.

Bir arkadaşımız deneyebilir mi, acaba telefondan çevirmeli bağlantı kurduğumuzda internete girebilir miyiz laptoptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

quote:

Orijinalden alıntı: Eversilent
    Ben de 9 gün önce bu telefondan aldım. Fiyatın performansa oranı iyi bence. Bada'dan pek fazla olmasa da memnumum. Wi-fi ve internet kullanımı segmentindeki telefonlar arasında iyi duruyor.Multi-touch qwga dokunmatik ekran iyi. En azından 5800'dan çok daha fazla başarılı. Ama bilen arkadaşlara iki soru sormak istiyorum:

kulaklikla kullaniyorsunuz degil mi? hoparlorle calismiyor bu efekt

ve nasi bir hata aliyorsunuz?

Evet evet kulaklıkla deniyorum tabii ki. Kulaklık takıp, ekolayzırı ve ses efektlerini kapattığım halde "5.1 Channel sadece tüm ses efektleri kapalıyke çalışır" gibisinden bi hata mesajı alıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.