Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar az once teknosayla konustum 429 lıra 8 taksıt 2 gb hafıza kartı hedıye yarın bende sıyahından alacagım sanırım bımeks fıyatları hem ınternet hemde gercek fıyatlarıdır dun bende ordan alacaktım vıtrın urunu dıye almadım
  • bn yeni üye oldum bu siteye daha önce üyeligim olması lazımdı ama giremedim neyse... bnde suan d900i var telefonu degiştircem ama monte ile wave s5253 arasında kararsızım wave s5253 alcam diyodum ama bi arkadas montenin ekranı 3" ve 240 x 400 buna bile bu çözünürlügü yeterli bulmuyolar wave5253ünki 3.2" olmasına ragmen aynı sekilde 240 x 400 yani kötü gibisinden bişi demiş.. benimde kafam ona takıldı çözünürlük çok mu kötü?
  • wave525 al kardeşim. Arkadaşımda monte var karşılaştırdık bugün o da wave525 daha üstün dedi. Ekran çözünürlüğü rengi parlaklığı tatmin edici. Ama tabi monte de güzel telefon sonuçta tercih meselesi. Ama ekran çözünürlüğü yetersiz diyenleri anlamak çok zor hakkaten ne bekliyorlar bir telefondan sonuçta telefon bu. çözünürlük konusu yanlızca wave 8500 de mükemmele yakın diğer hiçbir telefon için mükemmellik söz konusu değil ama ben telefonumdan çok memnunum multituch harika ekran harika ses harika fonksiyonları harika şahsen beni tatmin etti 420 tl ye 10 ay taksitle aldım daha ne olsun.

Ama benim bir isteğim var değerli Wave 525 uzmanlarından ; şu widget menüye neler ekleyebilirim. Menüye değil Widget menüye. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz3146

bn yeni üye oldum bu siteye daha önce üyeligim olması lazımdı ama giremedim neyse... bnde suan d900i var telefonu degiştircem ama monte ile wave s5253 arasında kararsızım wave s5253 alcam diyodum ama bi arkadas montenin ekranı 3" ve 240 x 400 buna bile bu çözünürlügü yeterli bulmuyolar wave5253ünki 3.2" olmasına ragmen aynı sekilde 240 x 400 yani kötü gibisinden bişi demiş.. benimde kafam ona takıldı çözünürlük çok mu kötü?

telefonu gözün kapalı alabilirsin kardeş bence şu an bu fiyata piyasanın en iyi telefonu hatta bende dün bir tane aldım kendimi tutamadım ..bugun bimekste yuzde 20 indirim mevcut maximum karta 6 taksitte 370 e alabilirsin ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

@sanliturk kendi uygulamasi zaten aciyor youtube videolarini

bu arada arkadaslar ben samsung apps te msn e girebilecegim bir program bulamadim. msn kullanmanin yolunu bilen varmi?

İnternet üzerinden bağlanarakwww.ebuddy.com sitesinden msn e rahatlıkla girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

beyler gps olayını biri anlatabilirmi bi türlü beceremedim..

quote:

Orijinalden alıntı: HightVoltage

Yorgunluktan onu cevaplamayı unutmuşum,

GPS, ayarlar-> bağlantılar-> konum (İlk iki seçenek seçilecek). Sonra widget menüsünde google widget ı açarsanız googlemaps i de görebilirsin

Kolay gelsin ;)

Bu şekilde wi-fi ve hat üzerinden internet bağlantısı olmadan bakabiliyormuyuz gps'e ? Bu telefonda A-gps var olarak yazıyor yani internet olmadanda kullanabiliyoruz diye biliyorum.ama internet olmadan dediğiniz şekilde denedim açılmadı harita..

• quote:

Orijinalden alıntı: R.E.M

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

beyler gps olayını biri anlatabilirmi bi türlü beceremedim..

quote:

Orijinalden alıntı: HightVoltage

Yorgunluktan onu cevaplamayı unutmuşum,

GPS, ayarlar-> bağlantılar-> konum (İlk iki seçenek seçilecek). Sonra widget menüsünde google widget ı açarsanız googlemaps i de görebilirsin

Kolay gelsin ;)

Bu şekilde wi-fi ve hat üzerinden internet bağlantısı olmadan bakabiliyormuyuz gps'e ? Bu telefonda A-gps var olarak yazıyor yani internet olmadanda kullanabiliyoruz diye biliyorum.ama internet olmadan dediğiniz şekilde denedim açılmadı harita..

Bakabiliyorsun gps'e edge üzerinden bağlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: R.E.M

Son zamanlarda cep telefonlarında görmeye alıştığımız GPS özelliğinin ne anlama geldiğini nasıl işlediğini yazacağım.

Öncelikle GPS'in anlamı; Global Positioning System, Küresel Yer Belirleme sistemi diye geçen GPS bulunduğunuz yerin koordinatlarını uydu aracılığı ile size vermesidir. Böylece kaybolduğunuzda yada işiniz için gerekli olduğunda en doğru bilgiyi sizlere vermektedir.
    Bizi ilgilendiren kısım cep telefonları olduğu için biz bu kısmı yazacağız. Gelişen teknoloji ile birlikte GPS hizmeti de cep telefonlarına girmiştir. Eskiden milyarlık cihazların sunduğu bu hizmeti artık cep telefonlarımızda sunmaya başladı. Özellikle Türkiye gibi büyük ülkelerde yaşayanların tercih ettiği bu sistemle nereye giderseniz gidin sizlere bulunduğunuz yeri uydular aracılığı ile vermektedir. Bu hizmet GMS operatörlerine bağlı olmadığı için sizin için eksta bir ücret değildir. Yani istediğiniz zaman istediğiniz yerde hatta dağların doruklarında bile bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Uydular aracılığı ile hizmet verdiği için içiniz rahat olsun.

A-GPS nedir: Assisted GPS yani yardımlı GPS hizmeti anlamına gelmektedir. Burada amaç GSM operatörlerin baz istasyonları aracılığı ile sizi bir an evvel en yakın uyduya bağlamasıdır. A-GPS olmayan sadece GPS yazan telefonlarda ise normal GPS cihazları gibi kendi kendine uyduyu bulmaktadır.
    Bunun avantajları ve dezavantajları nedir?
    - A-GPS yani yardımcı GPS in avantajı sizi en kısa sürede en çabuk yolla en yakın uyduya bağlamasıdır ve hızlı bir şekilde veri almanızı sağlamaktır.
    - Baz istasyonlarından faydalandığı için uyduları bulması çok kısa sürmektedir.
    - Koordinatları belirlerken faydalandığı baz istasyonları sayesinde daha doğru ve hızlı veri elde etmektedir.
    Dezavantajlarına bakacak olursak:
    - A-GPS hizmetinin pek fazla dezavantajı yok çünkü normal GPS hizmetinin bir üst versiyonu olduğu için daha kalitelidir ve Sizlere daha fazla yardımcı olmaktadır.
    - Yukarıda belirttiğimiz gibi sizlere bilgileri çabuk verirken baz istasyonlarından faydalanıyor demiştik. Bu istasyonlara GPRS yada 3G üzerinden bağlanmaktadır buda doğal olarak operatörünüzün durumuna göre ücretlendirilmektedir. Yani telefonunuz uyduya bağlanıncaya kadar geçen süre kadar baz istasyonlarından faydalandığı için bu sürede harcadığı kadar kb veri ücretlendirilmektedir. Yani diyelim Uyduyu bulması 1 dakika mı sürdü bu bir dakikalık GPRS ücreti demektir. Bağlandıktan sonra GPRS bağlantısını kesil GPS bağlantısına geçmektedir yani sürekli olarak sizlere GPRS bağlantısı yapmıyor.

Normal GPS hizmetinin sizlere dezavantajı baz istasyonlarından faydalanmadığı için uyduları kendi anteni ile sinyal yoluyla bulduğu için buda uzun süre beklemenize neden olacaktır. Tüm uyduların yerini tespit ettikten sonra buralardan alacağı veriler ile sizlere konumunuzu verecektir buda yeri geldiğinde en az 10-15 dakika sizi bekleteceği hatta kimi yerlerde daha fazla süre bekleteceği anlamına gelir.

Kaynak: mobildepo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 8 Aralık 2010; 20:44:09 >

• Kies böyle bi hata veriyor ve hiçbi uygulamayı usb kablosuyla yükleyemiyorum çözümü bilen varmı ?
  • Telefonda hem GPS hem A-GPS var gözüküyor sitelerde.Uyduya bağlanmasını bekleyerek normal GPS kullanamazmıyız?
  • Mini olmaktan çıkmış bir inceleme. Tebrikler.
    Alan herkese hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: severemre123

Kies böyle bi hata veriyor ve hiçbi uygulamayı usb kablosuyla yükleyemiyorum çözümü bilen varmı ?

Pencerenin sol üstüne doğru cihaz seçin kısmında wave 525 i seçin hocam uyumlu programlar otomatik olarak listelenir.
  • @efege @kadirt

bu yöntemle girmeyi denedim hatta aynısı nimbuzz ile de yapılıyor ama çok kullanışsız bir yöntem, bende biraz uğraşarak app ile girmenin yolunu buldum.

önce telefonun tarayıcısındanwww.palringo.com a girip (kendisi mobil siteye yönlendiriyor zaten) telefon için palringo app ini indiriyoruz ve yüklüyoruz (dikkat, bu uygulama java uygulaması, telefonun içindeki uygulama bada için yazılmış, ikisi oldukça farklı yani, opera mini tarzında) opera mini gibi bu programı da telefon oyunlara kaydediyor.

sonra palringo hesabı alıp kullanıyoruz fakat dikkat edilecek nokta, sanal tuştakımı özelliğini kapatmak. açık olursa çok kötü oluyor. oyunlarda aşağıdaki çizgiye basarak açtığımız menüden kapatabilirsiniz.

bu app in kötü yanı, yan dönmüyor, dik kullanıyoruz ama telefonun kendi klavyesini kullanıyoruz dik haliyle

• @ HighVoltage dediğiniz yaptm ama işe yaramadı tekrar aynı hatayı veriyor kies ten hiçbi uygulama yüklyemiyorm acaba badanın yeni versyonunu yükledim diye olablrmi ?

• tşk. ederm arkadasım yarın alıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz3146

bn yeni üye oldum bu siteye daha önce üyeligim olması lazımdı ama giremedim neyse... bnde suan d900i var telefonu degiştircem ama monte ile wave s5253 arasında kararsızım wave s5253 alcam diyodum ama bi arkadas montenin ekranı 3" ve 240 x 400 buna bile bu çözünürlügü yeterli bulmuyolar wave5253ünki 3.2" olmasına ragmen aynı sekilde 240 x 400 yani kötü gibisinden bişi demiş.. benimde kafam ona takıldı çözünürlük çok mu kötü?

telefonu gözün kapalı alabilirsin kardeş bence şu an bu fiyata piyasanın en iyi telefonu hatta bende dün bir tane aldım kendimi tutamadım ..bugun bimekste yuzde 20 indirim mevcut maximum karta 6 taksitte 370 e alabilirsin ..

tşk edrm akadasm da burası küçük bi il oldugu için bimex yok sadece teknosa var :D teknosadan baska bi secenegim yok :D

• quote:

@efege @kadirt

bu yöntemle girmeyi denedim hatta aynısı nimbuzz ile de yapılıyor ama çok kullanışsız bir yöntem, bende biraz uğraşarak app ile girmenin yolunu buldum.

önce telefonun tarayıcısındanwww.palringo.com a girip (kendisi mobil siteye yönlendiriyor zaten) telefon için palringo app ini indiriyoruz ve yüklüyoruz (dikkat, bu uygulama java uygulaması, telefonun içindeki uygulama bada için yazılmış, ikisi oldukça farklı yani, opera mini tarzında) opera mini gibi bu programı da telefon oyunlara kaydediyor.

sonra palringo hesabı alıp kullanıyoruz fakat dikkat edilecek nokta, sanal tuştakımı özelliğini kapatmak. açık olursa çok kötü oluyor. oyunlarda aşağıdaki çizgiye basarak açtığımız menüden kapatabilirsiniz.

bu app in kötü yanı, yan dönmüyor, dik kullanıyoruz ama telefonun kendi klavyesini kullanıyoruz dik haliyle

İndirdim.Msn e girmek için şimdi ne yapmam gerekiyor?

• quote:

quote:

@efege @kadirt

İndirdim.Msn e girmek için şimdi ne yapmam gerekiyor?

indirip kurduysanız eğer önce programı çalıştırın. üye ol kısmından kendinize bir palringo üyeliği yaratın. sonra da programda menü, servisler, servis ekle kısmından msn hesabınızı ekleyin. bu kadar, gerisi bilgisayardaki gibi. önceki yazıda dediğim gibi sanal tuştakımını kapatırsanız çok daha iyi oluyor

edit: wifi haricinde şebekeden de bağlanıyorsanız ve vodafone kullanıyorsanız;

vodafone live ayarını değil vodafone internet ayarını kullanın. onu da sanal tuştakımını kapattığınız yerden ayarlayabilirsiniz.

yine vodafone da mail ve youtube kullanabilmek içinde vodafone internet seçmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 9 Aralık 2010; 20:47:50 >

• arkadaslar bugun nıkayet telefonu aldım teknosadan 429 lıraya 8 taksıtle sımdı sarjını bıtırmek ıcın ugrasıyorum tek kelımeyle muhtesem bır telefon almakla hıc yanılmadıgımı telefon kendını gostererk kanıtladı ben bukadar mukkemmel olacagını ınanınkı bılmıyodum 5800 yanından hatta yakınından bıle gecemez gercekten cok hassas ve cok kullanıslı dokunmatıgı gercektende muhtesem arkadasımda yıne samsung star wifi modelı var resmen at arabsı gıbı kalıyo bunun yanında verdıgım paraya degdı almayı dusunenler bence daha fazla dusunmesın aradıgınız telefon budur baska marka ve modellere bakmayın derım ben
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.