Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SamsungVawe

Merhaba arkadaşlar

Bu telefonu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Uzun incelemeler sonucu aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi dokunmatik telefondur. Ancak iki sorunum var ve diğer kullanan arkadaşalrın aynı sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığını sormak istiyorum.

1- Ayarlar > Bağlantılar > Konum >Konumum seçeneğine girdiğimde GPs ile ilgili tüm değerler 0 gözükyor. Konum servislerini etkinleştirdim , gelişmiş GPS i etkinleştirdim ancak sonuç değişmedi. Başka bişey yapılması gerekiyor mu yoksa telefonda bir sorun mu var?

2- Telefonu kullanırken oldukça sık Sessiz konumuna alıyorum. Ancak sanırım uzun süreli sessiz konumda kaldıktan sonra tekrar normal konuma aldığımda normal konuma geçmiş gözüküyor ama sesler (arama sesi,tuş sesleri vs.) çıkmıyor. Sadece gelen aramada titreşim oluyor o kadar. Mesajlarda ise titreşim bile yok. Bu durumla iki defa karşılaştım ve ancak telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sebebini tam tespit edemedim ama ikisinde de uzun süreli sessizde kaldıktan sonra oldu.

Bu sorunlarla karşılaşan başka arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
    Not: Telefonu kötülemek açısından yazmadım bunları telefon gerçekten iyi bir telefon. Belki benimkinde donanımsal sorun vardır.

1. sorunun cevabı aç konumum'u ve veriler gelinceye kadar bekle bu biraz zaman alabilir hemen bulamaz konumunu

2. sorununa gelirsek ben sessizde kullanmadım hiç o yüzden bişi diyemicem ama büyük olasılıkla yazılımsal bu konu hakkında samsunga şikayet-bilgilendirme adına bir mail atarsan sorununla ilgilenirler belki en azından sen şikayet etki bada güncellemesi çıktığında bunuda düzeltmiş olsunlar :)

• beyler bişe sorucam.bu cihazı kies ile bilgisayara bağlayınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor ama ben şarjının dolmasını beklemiyorum işim bitince usb'yi çıkarıyorum.acaba batarya konusunda bi sorun olurmu ?
  • arkadaslar ben bugun telefonu almaya karar verdım kadersızlıgım yıne onume cıktı telefon teknosada kalmamıs ne zaman gelır dedım haftaya gelır denıldı 439 lıra telefonun fıyatı ve bonus karta 5 taksıt yapılıyomus 5 taksıt olması benı kastı gercekten baska nerelerde var bu telefon bılenler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

beyler bişe sorucam.bu cihazı kies ile bilgisayara bağlayınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor ama ben şarjının dolmasını beklemiyorum işim bitince usb'yi çıkarıyorum.acaba batarya konusunda bi sorun olurmu ?

Bende batarya ömrü kısalmasın diye pc ye bağlamadım hiç.Hani dolmadan çıkartmak zararlı olabilir diye.Acaba pc ye takınca şarj olmaması için bir şey yapmak mümkün mü?
  • ama artık pıl olayları eskısı gıbı degıl arkadaslar bı sorun olacagını dusunmuyorum ben sahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

beyler bişe sorucam.bu cihazı kies ile bilgisayara bağlayınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor ama ben şarjının dolmasını beklemiyorum işim bitince usb'yi çıkarıyorum.acaba batarya konusunda bi sorun olurmu ?

bunu çözebilen buraya yazsın beyler bende pc ye takınca şarj olmasını istemyorum
  • Bu arada telefonu 30 Kasım akşamında şarj ettim ve bugün 5 Aralık.Telefonun şarjı tam olarak bitmedi.1 adet bar kaldı.

Bataryası beni gerçekten beklediğimden daha iyi çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bu arada telefonu 30 Kasım akşamında şarj ettim ve bugün 5 Aralık.Telefonun şarjı tam olarak bitmedi.1 adet bar kaldı.

hocam sen o telefonu hıc kullanmıyomusun ya bak ben alayımda sen ozaman gor kendı telefonuna dua edersın kesın bende 1100 ılk cıktıgında o telefondan vardı sarjı mıllete en az 4 5 gun gıderken ben gunluk sarj edıyodum tam bır sarj yıyenım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bu arada telefonu 30 Kasım akşamında şarj ettim ve bugün 5 Aralık.Telefonun şarjı tam olarak bitmedi.1 adet bar kaldı.

hocam sen o telefonu hıc kullanmıyomusun ya bak ben alayımda sen ozaman gor kendı telefonuna dua edersın kesın bende 1100 ılk cıktıgında o telefondan vardı sarjı mıllete en az 4 5 gun gıderken ben gunluk sarj edıyodum tam bır sarj yıyenım ben

Ben sürekli mesajlaşıyorum.Günde toplam 1 saat falan wifi ile takılıyorum.Konuşma yapmadım hiç.Sadece mesajlaşıyorum.Müzik falanda dinlemedim

• bende hepsı var hocam bı telefon varsa sonuna kadar zorlarım o telefonu mp3 msj wifi hıc kullanmadım bılmıyorum onu konusma radyo ne varsa hepsını yaparım bakalım bendede eger bu telefonun sarjı 1 gunden fazla dayanırsa hakkaten harıka olur 2 gun olursa ınanılmaz olur
  • quote:

bende hepsı var hocam bı telefon varsa sonuna kadar zorlarım o telefonu mp3 msj wifi hıc kullanmadım bılmıyorum onu konusma radyo ne varsa hepsını yaparım bakalım bendede eger bu telefonun sarjı 1 gunden fazla dayanırsa hakkaten harıka olur 2 gun olursa ınanılmaz olur

1 günden fazla dayanır bence
  • Beyler bu telefonda dahili GPS varmı?varsa nasıl kullanabiliyoruz?
  • quote:

arkadaslar ben bugun telefonu almaya karar verdım kadersızlıgım yıne onume cıktı telefon teknosada kalmamıs ne zaman gelır dedım haftaya gelır denıldı 439 lıra telefonun fıyatı ve bonus karta 5 taksıt yapılıyomus 5 taksıt olması benı kastı gercekten baska nerelerde var bu telefon bılenler varmı

Hepsiburada.com da satışta.. 429 TL taksitli

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5253-wave525/ProductDetails.aspx?productId=telcepsam5253wa&categoryId=371946

• benim şarj çok çabuk bityor ya yazlmsal bi sorn olablrmi
  • Gelen yada giden kutusunda mesaj saklama sınırı varmı arkadaşlar ? BadaOS da bu durum nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Gelen yada giden kutusunda mesaj saklama sınırı varmı arkadaşlar ? BadaOS da bu durum nasıl ?

Hafızan kadar var.Hafızayı telefon seçersen telefon hafızası kadar bellek kartı seçersen bellek kartı kadar.
  • Güzel arkaplan tavsiye edebilcek var mı samsung wave 525 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Bimekste 370 tl şu anda.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1103&mid=273&sn=4

Acaba sadece internetten aldığında geçerli olan bir fiyat mı? Çok uygun fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

quote:

arkadaslar ben bugun telefonu almaya karar verdım kadersızlıgım yıne onume cıktı telefon teknosada kalmamıs ne zaman gelır dedım haftaya gelır denıldı 439 lıra telefonun fıyatı ve bonus karta 5 taksıt yapılıyomus 5 taksıt olması benı kastı gercekten baska nerelerde var bu telefon bılenler varmı

Hepsiburada.com da satışta.. 429 TL taksitli

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5253-wave525/ProductDetails.aspx?productId=telcepsam5253wa&categoryId=371946

hocam tskkr ederım ancak benım net ortamından degılde gıdıp gorerek almam lazım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.