Bu telefonu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Uzun incelemeler sonucu aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi dokunmatik telefondur. Ancak iki sorunum var ve diğer kullanan arkadaşalrın aynı sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığını sormak istiyorum.
1- Ayarlar > Bağlantılar > Konum >Konumum seçeneğine girdiğimde GPs ile ilgili tüm değerler 0 gözükyor. Konum servislerini etkinleştirdim , gelişmiş GPS i etkinleştirdim ancak sonuç değişmedi. Başka bişey yapılması gerekiyor mu yoksa telefonda bir sorun mu var?
2- Telefonu kullanırken oldukça sık Sessiz konumuna alıyorum. Ancak sanırım uzun süreli sessiz konumda kaldıktan sonra tekrar normal konuma aldığımda normal konuma geçmiş gözüküyor ama sesler (arama sesi,tuş sesleri vs.) çıkmıyor. Sadece gelen aramada titreşim oluyor o kadar. Mesajlarda ise titreşim bile yok. Bu durumla iki defa karşılaştım ve ancak telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sebebini tam tespit edemedim ama ikisinde de uzun süreli sessizde kaldıktan sonra oldu.
Bu sorunlarla karşılaşan başka arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim. Not: Telefonu kötülemek açısından yazmadım bunları telefon gerçekten iyi bir telefon. Belki benimkinde donanımsal sorun vardır.
1. sorunun cevabı aç konumum'u ve veriler gelinceye kadar bekle bu biraz zaman alabilir hemen bulamaz konumunu
2. sorununa gelirsek ben sessizde kullanmadım hiç o yüzden bişi diyemicem ama büyük olasılıkla yazılımsal bu konu hakkında samsunga şikayet-bilgilendirme adına bir mail atarsan sorununla ilgilenirler belki en azından sen şikayet etki bada güncellemesi çıktığında bunuda düzeltmiş olsunlar :)
beyler bişe sorucam.bu cihazı kies ile bilgisayara bağlayınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor ama ben şarjının dolmasını beklemiyorum işim bitince usb'yi çıkarıyorum.acaba batarya konusunda bi sorun olurmu ?
arkadaslar ben bugun telefonu almaya karar verdım kadersızlıgım yıne onume cıktı telefon teknosada kalmamıs ne zaman gelır dedım haftaya gelır denıldı 439 lıra telefonun fıyatı ve bonus karta 5 taksıt yapılıyomus 5 taksıt olması benı kastı gercekten baska nerelerde var bu telefon bılenler varmı
quote:
Orijinalden alıntı: darkrhapsody
beyler bişe sorucam.bu cihazı kies ile bilgisayara bağlayınca kendi kendini şarj etmeye başlıyor ama ben şarjının dolmasını beklemiyorum işim bitince usb'yi çıkarıyorum.acaba batarya konusunda bi sorun olurmu ?
Bende batarya ömrü kısalmasın diye pc ye bağlamadım hiç.Hani dolmadan çıkartmak zararlı olabilir diye.Acaba pc ye takınca şarj olmaması için bir şey yapmak mümkün mü?
ama artık pıl olayları eskısı gıbı degıl arkadaslar bı sorun olacagını dusunmuyorum ben sahsen
quote:
Orijinalden alıntı: darkrhapsody
bunu çözebilen buraya yazsın beyler bende pc ye takınca şarj olmasını istemyorum
Bu arada telefonu 30 Kasım akşamında şarj ettim ve bugün 5 Aralık.Telefonun şarjı tam olarak bitmedi.1 adet bar kaldı.
Bataryası beni gerçekten beklediğimden daha iyi çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Bu arada telefonu 30 Kasım akşamında şarj ettim ve bugün 5 Aralık.Telefonun şarjı tam olarak bitmedi.1 adet bar kaldı.
hocam sen o telefonu hıc kullanmıyomusun ya bak ben alayımda sen ozaman gor kendı telefonuna dua edersın kesın bende 1100 ılk cıktıgında o telefondan vardı sarjı mıllete en az 4 5 gun gıderken ben gunluk sarj edıyodum tam bır sarj yıyenım ben
quote:
Orijinalden alıntı: quarentina_26
quote:
Orijinalden alıntı: efege
hocam sen o telefonu hıc kullanmıyomusun ya bak ben alayımda sen ozaman gor kendı telefonuna dua edersın kesın bende 1100 ılk cıktıgında o telefondan vardı sarjı mıllete en az 4 5 gun gıderken ben gunluk sarj edıyodum tam bır sarj yıyenım ben
Ben sürekli mesajlaşıyorum.Günde toplam 1 saat falan wifi ile takılıyorum.Konuşma yapmadım hiç.Sadece mesajlaşıyorum.Müzik falanda dinlemedim
bende hepsı var hocam bı telefon varsa sonuna kadar zorlarım o telefonu mp3 msj wifi hıc kullanmadım bılmıyorum onu konusma radyo ne varsa hepsını yaparım bakalım bendede eger bu telefonun sarjı 1 gunden fazla dayanırsa hakkaten harıka olur 2 gun olursa ınanılmaz olur
quote:
bende hepsı var hocam bı telefon varsa sonuna kadar zorlarım o telefonu mp3 msj wifi hıc kullanmadım bılmıyorum onu konusma radyo ne varsa hepsını yaparım bakalım bendede eger bu telefonun sarjı 1 gunden fazla dayanırsa hakkaten harıka olur 2 gun olursa ınanılmaz olur
1 günden fazla dayanır bence
Beyler bu telefonda dahili GPS varmı?varsa nasıl kullanabiliyoruz?
quote:
arkadaslar ben bugun telefonu almaya karar verdım kadersızlıgım yıne onume cıktı telefon teknosada kalmamıs ne zaman gelır dedım haftaya gelır denıldı 439 lıra telefonun fıyatı ve bonus karta 5 taksıt yapılıyomus 5 taksıt olması benı kastı gercekten baska nerelerde var bu telefon bılenler varmı
Acaba sadece internetten aldığında geçerli olan bir fiyat mı? Çok uygun fiyatı.
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
quote: