Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar müthiş bir ikilem içindeyim bana yardım edinya 3g li olması önemli mi yok sa wawe 525 i aliyimmi yoksa monte mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

ya arkadaşlar müthiş bir ikilem içindeyim bana yardım edinya 3g li olması önemli mi yok sa wawe 525 i aliyimmi yoksa monte mi ?

3g işin yoksa senin içinde bir önemi yok demektir.Sırf bada için wave525 alırım ben.
  • ya ben sadece internet için 3g istiyorum bu 3g yi tam olarak bana bir açıklayın ya kafam iyice karıştı
  • quote:

ya ben sadece internet için 3g istiyorum bu 3g yi tam olarak bana bir açıklayın ya kafam iyice karıştı

Bence monte alma.Madem internet için 3g istiyosun wifi istiyosun bada işletim sistemi istiyosun wave723 al.
  • eğer işletim sistemi önemli değilse(sürekli yenilik aramıyorsan-2 temayla idare edebileceksen mesela)
    monteyi kesinlikle tavsiye ederim(kendim kullanıyorum) çok klas ve kaliteli bi telefon
    3g wifi-gps herşey var çok iyi bi cihaz bence

bu telefonda 3g yoksa internet hızını düşünemiyorum bile ama kullananlar daha iyi bilir
    ekranı 3.2 inç ve 240x400 pixel bence bayağı kötü(kağıt üzerinde) monteye bile az diyenler var 240x400 ü

ama 429 tl ye bada işletim sistemini denemek için çok ideal bi fiyat bence işletim sistemi için seçilebilir bir telefon
  • http://en.wikipedia.org/wiki/3G

Wave 525 de Edge var.(2.75G) Ve evet kullananlar daha iyi biliyor. Regüler cepten internet için yeterli. PC/laptop a bağlayıp 3g ile internet kullanma niyetindeyseniz elbette başka bir çözüm aramakta fayda var. İyice incelemeden "Öyle deyollar" ile garip yorumlar komik oluyor. Ekran açısından da öyle piksel sayma gibi bir durum söz konusu değil. Monte de her şey var ama badaOS ile giriş yapmak isteyen için bada yok Wave 723, 8500 ün kampanyalarla düştüğü rakamlar göz önüne alınırsa tercih edilesi bir cihaz değil. (Ekran çözünürlüğü, işlemci ve hafıza etkenleri nedeniyle)
    Kısacası 400-430 liraya alınacak en iyi geçiş cihazı wave 525.

• tabiiki en iyi geçiş cihazı olabilir olamaz demiyorum zaten (üslubunuza dikkat etmenizi öneririm ---deyolar-garip yorumlar)
    ama monte bi geçiş cihazı değil bir telefon ve 450 tlye alınacak ve bukadar özellikli bi telefon olarak çok iyi zaten yukarı yazmışım seçim sebeplerini veya seçmeme sebeplerini

öyle diyolardan ne anladınız ki
    cümleyi iyi okuyun orda monteye bile az diyorlar 3 inçlik ekrana 240x400 bu telefonda nasıl olduğunu bilmiyorum 3.2 inç ekrana

zaten söylediğiniz şeyleri bende söylemişim montede bada yok diye

bu telefonlar wawe 8500 ile kıyaslanamaz bence aralarında hem fiyat farkı hem kalite farkı işlemci kamera vb... çok fark var
    wawe 723 te pahalı 570 lira arada 100 tl den fazla bi fark var

hem bu telefonları inceleyen arkadaşın badayı istediğini nerden biliyorsunuz belki onun için işletim sistemi ö.değil

arkadaşın önerirmisiniz sorusuna cevap vermişim ve kullandığım telefondan memnun olduğumu söylemişim ki çok memnunum ve önermişim bundan daha doğal ne olabilir ki

iyi günler

• Üslupta bir problem yok, endişe etmeyin. Şikayet edersiniz şahsınıza bir durum söz konusu olduğunu düşünüyorsanız.

Bu telefonların wave 8500 ile kıyaslanmayacağını zaten söyledim. Kıyaslanır demiyorum ki. Wave 723 ün çok arada kaldığını fiyat nedeniyle öznel sebepler dışında 8500 e yönelmek gerektiğinden bahsettim yine.
    Ve evet bu cihazı tercih edenlerin çoğu ucuza badaOS almak ya da ucuza badaOS deneyimleyerek 8500 ve ya sonrası belki de farklı sistemler olsa da benzer mantıktaki adroid e yönelmek için fikir sahibi olmak için alıyor. Yukarıdaki yorumları okursanız... Zaten işletim sistemi mühim değilse gps ve 3g önşart değilse daha ucuza da tercihler söz konusu.
    Ha bu arada bu cihazdaki capacitive ekran multitouch ile birlikte monte den çok daha iyi. Görüntülü konuşma ve 3g şart ise bada dan ve ucuza multitouch edinmekten feragat edip monteye yönelmek tabi mantıklı olabilir.

Size de iyi günler.

• ben zaten 723 ü hiç beğenmedim açıkçası tip olarakta benim hoşuma gitmedi benim en az 4 yıl kullanacağım bir telefon alcam ondan en iyisini seçmeye çalışıyorum araştırdığıma göre 525 in 3g lisi yani 575 de varmış onu beklemeyi düşünüyorum sizce bir fiyat farkı olurmu? yani50 tl falan farkedicekse alırım ama 100-150 artarsa alamam zaten ben maximum 500 daha geçemem bu sınırı
  • Fiyat farkı mutlaka olur. Hele bu ülkede. Ama o cihaz gelecek olursa 525 in fiyatı biraz daha inmiş olacağından 500 ve üzeri gibi bir rakam olacağını düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum. :) Tabi hiç de gelmeyebilir o cihaz, pazarlama stratejisi açısından.
  • aklımdaki tek soru şimdi wifi ve turkcelin internet paketi üzerinden internete girmek hızı olur mu?
  • arkadaşlar telefona film atıp izleyen ve film formatında sorun yaşayan var mı? Bİlgilendirirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGanGster -- 4 Aralık 2010; 14:49:43 >
  • wave 525 i bugün aldım ama modemimin wlan ışığı yanıyo şifreyide giryorum bağlantı başarısız diyor neden olablir ????
  • quote:

aklımdaki tek soru şimdi wifi ve turkcelin internet paketi üzerinden internete girmek hızı olur mu?

Ben wifi ile problemsiz bir şekilde hızlı olarak internette dolaşabiliyorum.
  • benim modem de sorun olablir. çünkü yolda gelrken birinin modeme bağlandım you tube falan girdim. ama evdeki modeme bağlanamıyorum modem ayarlarnda bi sorn var galba
    modemin markası : zyxel p660w-tx
    yardım edebilecek varsa sevinirm ve bu arada telefon harika dokunmatiği,kamerası,herseyi mükemmel
  • bi sorum daha olucak .

Kies ten hiçbi uygulamayı yükleyemyorum indryom tam yüklücekken başarısz diye hata veriyor ne yapmam lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: severemre123

wave 525 i bugün aldım ama modemimin wlan ışığı yanıyo şifreyide giryorum bağlantı başarısız diyor neden olablir ????

kaca aldın ve nerden aldın hocam onuda belırtırsen ıyı olur cunku ben yarın bu ısı bıtırmek ıstıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

kaca aldın ve nerden aldın hocam onuda belırtırsen ıyı olur cunku ben yarın bu ısı bıtırmek ıstıyorum

430 teknosa :)
  • Merhaba arkadaşlar

Bu telefonu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Uzun incelemeler sonucu aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi dokunmatik telefondur. Ancak iki sorunum var ve diğer kullanan arkadaşalrın aynı sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığını sormak istiyorum.

1- Ayarlar > Bağlantılar > Konum >Konumum seçeneğine girdiğimde GPs ile ilgili tüm değerler 0 gözükyor. Konum servislerini etkinleştirdim , gelişmiş GPS i etkinleştirdim ancak sonuç değişmedi. Başka bişey yapılması gerekiyor mu yoksa telefonda bir sorun mu var?

2- Telefonu kullanırken oldukça sık Sessiz konumuna alıyorum. Ancak sanırım uzun süreli sessiz konumda kaldıktan sonra tekrar normal konuma aldığımda normal konuma geçmiş gözüküyor ama sesler (arama sesi,tuş sesleri vs.) çıkmıyor. Sadece gelen aramada titreşim oluyor o kadar. Mesajlarda ise titreşim bile yok. Bu durumla iki defa karşılaştım ve ancak telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sebebini tam tespit edemedim ama ikisinde de uzun süreli sessizde kaldıktan sonra oldu.

Bu sorunlarla karşılaşan başka arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim.
    Not: Telefonu kötülemek açısından yazmadım bunları telefon gerçekten iyi bir telefon. Belki benimkinde donanımsal sorun vardır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.