Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gizem__

GECEN HAFTA BU TELEFONU ALDIM AMA MSN YÜKLEYEMİORM DESTEKLEMİYORMUŞ SANIRIM,FACEBOOKA GİRİNCE ONLNE ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORUM VE ONLARLA İLETİŞİM KURAMIORM.BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ LÜTFENN

s8500 Wave Konusunda Palringo yu aratın hem msn hem face chat yapabilirsiniz onunla

Kolay Gelsin

palringodan da giriş ypmayı denedim ama olmuyo yine.servis oturum açmanıza izin vermior die uyarı gelio her defasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gizem__

GECEN HAFTA BU TELEFONU ALDIM AMA MSN YÜKLEYEMİORM DESTEKLEMİYORMUŞ SANIRIM,FACEBOOKA GİRİNCE ONLNE ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORUM VE ONLARLA İLETİŞİM KURAMIORM.BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ LÜTFENN

s8500 Wave Konusunda Palringo yu aratın hem msn hem face chat yapabilirsiniz onunla

Kolay Gelsin

Ben palringo da ngiriş yapmayı denedim ama giremedim

aynen bende denedim ama olmuyo giremiorm

• quote:

Orijinalden alıntı: quarentina_26

bence 5800 bu telefondan cok dha kotu bır telefon hem kaba duruyo hemde artık herkesde var bırde ekran olayını su taraftan bakarsak samsung bugun tv yapmada en on sıralarda yer almakda acaba tv yapımında kullandıgı teknolojıyı cep telefonlarınada tasımıs olabılırmı anlatmak ıstedıgım o sekılde tv yapan bır fırma cep telefonu ekranını bence dıger modellerden cok daha ıyı yapar gıbıme gelıyo

samoled ekranı tv ekranlarıyla kıyaslamak samolede haksızlık olur. Keşke televizyonlar bu telefonun ekran teknolojisine ulaşabilse
  • samsung 525 'i olan arkadaşlara sormak istiyorum.

Telefonun video izleme kalitesi mgeg{h.263/h.264 (streaming) samsung star ve montede farklı olarak mpeg4 değilde mpeg..Bu benim biraz kafamı kurcaladı.

pC'nizden film atmaya falan çalıştınız mı? Divx flan oynatabiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim..
  • Arkadaşlar telefondan samsung application a girin ücretli temaların bazıları kampanyada ve ücretsiz.kaçırmayın bu fırsatı
  • arkadaslar bu telefon ınternette teknosada hala 429 lıra zam gelmemıstır degılmı yarın cunku alıcam sonra kalmayalım ortada teknosada gecen gun gıttıgımde ayın 1 ınden sonra degısır fıyatı zamlanır demıstıde
  • O fiyatlara çok aldanmayın teyid almadan da alışveriş yapmayın. Yeni gelen modellerde garip rakamlar çekiyorlar. Sipariş veriyorsunuz yalan oluyor. Kısacası stok sorun
  • yok arkadaslar oyle netten fılan alma gıbı bı dusuncem yok tamamen gorup almam gereklı yanı teknosa elektroword teknolojıx medıa mrkt vb.gıbı yerlerden almak ıstıyorum teknosada ılk sayfada verılen lınkten baktımda orda halen 429 yazmaktaydı ve bırde yukarıda bı arkadas yazmıs fılm atınca ızleyebılıyomuyuz yapan varmı ?
  • Samsung Kies programıyla video çeviriciyle klibi kendı mp4 formatına cevırıyor ve sorunsuz ızleyebılıyorsunuz fılm denemedım ama klibi sorunsuz takılmadan ve çok net bir şekilde izleyebiliyorsunuz
  • Arkadaşlar siyah arka planda piksel hatası varmı diye bir telefonu kontrol edin benceBende wave723 var,şuan 8 tane falan piksel hatası var ekrandaBence wave525lerinizi kontrol edin sonuçta ekranları aynı 2 telefonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Arkadaşlar siyah arka planda piksel hatası varmı diye bir telefonu kontrol edin benceBende wave723 var,şuan 8 tane falan piksel hatası var ekrandaBence wave525lerinizi kontrol edin sonuçta ekranları aynı 2 telefonunda.

Benimkinde yok
  • arkadaslar bu telefonun guncel fıyatını bılen varmı teknosada nette bakıyorum hala aynı ama 1.sayfada verılen lınkten baktım guncelmıdır acaba?
  • 3. gün ve şarjın sadece % 50 si gitti
  • quote:

3. gün ve şarjın sadece % 50 si gitti

Bu arada eğer çekmeli deri kılıflardan kullanırım diyen arkadaşlar bu ürün için bulamazlarsa omnia nın ki tam oluyor aklınızda olsun.

/>
    Eğer tema programını indirirseniz içinde samsung apps da paralı olan temaladan bazılarının aslında bu program içinde bedava olduğunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 3 Aralık 2010; 22:25:33 >

• bu telefon ilk çıktığı gün bir yorum yapmıştım hala savunuyorum
    quote:

Uzun uzun inceledim telefonu, gözün iyi telefonlarda ise sakın bulaşma multitouch çok zayıf, kamera flaşsız ve zayıf, geçişler normal wave akıcılığında değil, ayrıca samsungappstoreda wave için çıkan tüm uygulamaların bunda da aynı çeşitlilik ve kalitede çıkması da pek muhtemel gözükmüyor, bunlar benim 1.000 tl ve üstü fiyatlarda alınabilecek bir telefonda aradığım özellikler, 429 tlye bu alınır mı dersen, yaani alınabilir ama alınmasa da olur derim, tekrarlıyorum benim telefonda aradığım özellikleri pek karşılamadığı için yorumlarım biraz farklı gelebilir. Kolay gelsin iyi seçimler

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

Bu arada eğer çekmeli deri kılıflardan kullanırım diyen arkadaşlar bu ürün için bulamazlarsa omnia nın ki tam oluyor aklınızda olsun.

/>
    Eğer tema programını indirirseniz içinde samsung apps da paralı olan temaladan bazılarının aslında bu program içinde bedava olduğunu görebilirsiniz.

Hangi tema programı?

• Bu cihazın fiyatı 429 lira. 400 liraya alınabiliyor. Hangi cihazlar var bu segmentte. (350-450 arası ve sıfır cihazlar)

STAR, Lindy, Preston, Monte, Nokia X3-02(Tam ekran dokunmatik değil ama çeşit olsun diye ekledim.), Nokia 5230(5), 5800 (Ergonomik bir dokunmatik arıyorsan kaçarak uzaklaşılacak bir cihaz). Ve wave 525.

Bu cihazı seçenler deli gibi BadaOS uygulamalarının zaten kısa süre içinde olmayacağını biliyor zaten.
    Flaşlı preston (Aslında LEDli) gece çekimlerinde hayalet gibi suratlar istiyorsanız evet flaşı işe yarıyor...
    5230 ve bu seri hakkında fazla bir şey demeye gerek yok sanırım. Ha gps i için alırım diyorsanız wave 525 den daha başarılı gibi o konuda hakkını veririm.
    vs. vs.

Multitouch a gelirsek zaten bu fiyat seviyesinde sıfır cihaz alacaksanız alternatifi yok ve kesinlikle iş görüyor. Zayıf değil. 1 haftadır kullanıyorum. Kamera ise zaten eş ürünlerin hepsinde aynı. Monte biraz daha iyi sonuçlar veriyor. Ancak BadaOS a giriş yapayım diyorsanız tercihiniz olmayacağı açık. Yukarıda aynı fiyat seviyesindeki tüm cihazları kullandım aralarında en iyisi. Menü geçişleri zayıf değil. Ama 1000 liralık wave ile karşılaştırırsanız zaten baştan hata yaparsınız. 1ghz işlemcili bir alet o. Amoled ekran gibi şahane bir ekranı var vs. Bu wave Lite diyebileceğiniz bir cihaz. Wave 8500 ün çekimlerinden memnun olanlara saygı duyarım elbette ama tatminkardan öte değil. (Ha bu arada 8500 bence gerçekten güzel bir cihaz. Ama o kadar para verip pembemsi çeken bir cihaz almayı istemediğimden uzak durdum. Ki flaşı güçlü olsa da o segmentteki bir cihaz için LED olması çok kötü. Ayrıca ilgili konuda problem yaşayanlar da az değil tabi. Ama bu cihazı kötü yapar mı hayır elbette. )

Wave 525 tercih etmeyi düşünenler, BadaOS a ve belki de android e ileride geçerim diye düşünen ama ilk etapta fazla para vermeden bu deneyimi merak edenler ile aynı segmentteki diğer cihazlardan multitouch ve görece javaya kısıtlı kalmadan başta az da olsa uygulama yükleyebilme avantajı için (Ki Uygulama geliştiricisi de olabilirsiniz merak sarıp) tercih edecektir ve etmektedir. Bu arada ekleyeyim, her geçen gün de 8500 den belli uygulamalar port ediliyor. Oldukça az ama artacaktır. Öünkü ilk çıkan bada cihaz sonrası bu cihazlar düşük konfig. ancak çeşitliliği artırdığından uygulamaların daha hızlı artması da olası.
    Kısacası all in one diye tabir edilen her açıdan tatmin edecek bir cihaz bakıyorsanız 1000 lira gibi bir harcama yapacaksanız kendiniz diyorsunuz bu ve benzeri cihazlara bakmazsınız. Ama o cihazlarla bunu karşılaştırmak da üzgünüm fazlasıyla isabetsiz... Elbette alınmasa da olur. Elimde bir 6510 var tertemiz duruyor arada kullanıyorum maksat alo demekse 2000 liralık cihazla aynı işi yapıyor mesela :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 4 Aralık 2010; 0:13:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

/>

Hangi tema programı?

Samsung Tema Programı

• arkadaşlar wawe 525 in internet anlamından 3g si var dimi ben görüntülü konuşmanın olmadığını biliyorum ama internete girme açısından var mı bilmiyorum beni bir aydınlatırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.