Bildirim
SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (12. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama görüntülü konuşma olmaması beni biraz kaygılandırıyor sizce görüntülü konuşma gerekli mi yoksa be telefonu önerirmisiniz son olarak s5253 ün fiziksel qwerty klavyeli olanı geliyor sizce onu bekliyimmi fiyat farkı bundan farklı olur mu olursa ne kadar?
okuduğunuz için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy1000
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama görüntülü konuşma olmaması beni biraz kaygılandırıyor sizce görüntülü konuşma gerekli mi yoksa be telefonu önerirmisiniz son olarak s5253 ün fiziksel qwerty klavyeli olanı geliyor sizce onu bekliyimmi fiyat farkı bundan farklı olur mu olursa ne kadar?
okuduğunuz için teşekkürler
Kayar kapak ve kayar klavye li telefonları tavsiye etmem açıkcası.Neden mi?Çünkü 1 ay sonra kullanımdan dolayı o kayar kapak ilk aldığınız gibi olmayacak.
3g ve görüntülü konuşma kullanacağınız bir özellikse başka modellere bakmanız daha iyi olur.Şahsen ben daha önce 3g li ve görüntülü konşma yapabilen telefonda satın aldım fakat o özelliklerini hiç kullanmadım.
3g yi nete bağlanmak için düşünüyorsanız 3g ye para ödemektense Samsung wave 525 'in büyük ekranıyla wifi ile bedava olarak nette gezinmenin keyfini çıkartabilir,facebook hesabınız varsa orada vakit geçirebilirsiniz ve Youtube videolarını tam ekran olarak kolaylıkla seyredebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 1 Aralık 2010; 18:36:32 >
-
arkadaslar bu bada ısletım sıstemı nedır ne ıse yarar ısımızı nelerde kolaylastırır avantajları dezavantajları neler ıyı bır ısletım sıstemımı bunun hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız rıca etsem ve bada ısletım sıstemını dıger modellerın ısletım sıstemlerıne kıyas yaparsak cokmu gerıde kalır orta sevıyedemı yoksa dıgerlerınden ustunmudur? -
efege sımdı tekrar dusundum ve senın telefonun resmını gordukden sonra sanırım sıyah daha ıyı cunku beyaz yazın eller terledıgınde kırlenme olasılıgı daha yuksek hemde bataryayla ana kasa arasındakı ayrıma kacan pıslıkler cok daha bellı olur benım tercıhımde sıyah olucak -
Bu telefonun her şeyi tam ve güzel çok beğendim 3g konusunda ise internet değil sadece görüntülü konuşma anlamında dedim ama daha önce hiç 3g yi kullanma<dım kullanacağımıda sanmıyorum ama sadece o özellikte bulunsun istedim o kadar kayar klavyedeki sorumda şu samsung wawe2 pro s5330 da s5253 ten fiyat farkı lurmu onu öğrenmek istiyorum ğer 200tl ye yakın bir fiyat farkı varsa zaten 400-450 aşmak istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: quarentina_26
arkadaslar bu bada ısletım sıstemı nedır ne ıse yarar ısımızı nelerde kolaylastırır avantajları dezavantajları neler ıyı bır ısletım sıstemımı bunun hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız rıca etsem ve bada ısletım sıstemını dıger modellerın ısletım sıstemlerıne kıyas yaparsak cokmu gerıde kalır orta sevıyedemı yoksa dıgerlerınden ustunmudur?
Bada işletim sistemi çok yeni bir işletim sistemi.Şuanlık tek dezavantajı yeni olması sebebiyle uygulamaların kısıtlı olması(o kadarda kısıtlı değil fakat gün geçtikçe yeni uygulamalar çıkıyor)
Avantaj olarak ise telefona istediğiniz uygulamayı yükleyebilme imkanınını söyleyebiliriz.İster Samsung application ile ister internetten bada işletim sistemine uygun olup telefon modelinizde çalışabilcek olan uygulamaları indirebilirsiniz.
Samsung 525 'in kullanımı çok kolay ve alıştıkça daha zevkli bir telefon haline geliyor.
Herkese tavsiye ederim
-
Şu telefonun görüntüsü konusuna bir açıklık getirelim:
Bence bu telefon alınırsa özellikleri için alınmalı, bazı arkadaşlar görüntüsünden bahsetmişde. Dış görüntü olayını bar, sürgülü kapak, istiridye kapak vs. gibi dış aksamı müsait modellere kıyasla yorumlayacak olursak.
Dokunmatik ekran telefonlarda zatten yüzeyin %85 ini ekran kapladığı için tasarımcılara dizayan konusunda ortalama % 15 lik bir alan kalıyor ve bu da çeşitliliği oldukça kısıtlıyor.
SAMSUNG WAVE 525, NOKIA 5800, SAMSUNG S5233, NOKIA 5228 , 5230, LG'nin çoğu dokunmatik modeli ... yaz yaz bitmez 10 larca dokunmatik ekran telefon modeli ekranı siyah durumda (diğer yapıdaki telefon modelleri ile kıyaslayınca) birbirinden pekte farklı değil birkaç istisnai model hariç.
Tabi sadece bir misal: iki ati hd 4870 ekran kartı arasında kalıp iceq 4870'e görüntüsünden dolayı kasa içindeki bir parçaya fazladan 100 tl veren insanlarda varsa %15 lik alana iki katını verende olur.
Sonuç olarak dokunmatik ekran telefona bakılırken %95 iç özellikleri (yazılım, kamera, gps, wi-fi, 3g, materyal kalitesi, servis vs. ...) %5 dış görüntüsüne bakılarak alınmalı aksi takdirde piyasaya çıktığında 650tl lik D900i, 450tl lik E250'nin kullanıcılarının kısa sürede fiyatları 250 ve 150 tl ye düştüğündekine benzer bir kuyruk acısı yaşamak kaçınılmaz olur. Piyasanın içinde olanlar örneklerle ne demek istediğimi, aradaki bağı kurabilirler.
-
bu bada ısletım sıstemı ılerıye dogru teknolojısı arttıgında sanırım program yuklemede bır sorun olmaz degılmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: quarentina_26
bu bada ısletım sıstemı ılerıye dogru teknolojısı arttıgında sanırım program yuklemede bır sorun olmaz degılmı?
bada yeni bir işletim sistemi.
İleride ne olacağını hepimiz görücez -
bişey daha sorcam sizce her açıdan SAMSUNG S5233 mı iyi yoksa Samsung wawe s5253 mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy1000
bişey daha sorcam sizce her açıdan SAMSUNG S5233 mı iyi yoksa Samsung wawe s5253 mü?
Bende samsung Star S5233 wifi ve Samsung wave S5253 arasında kararsızdım.Samsung wave S5253 aldım.Bir arkadaşımda Samsung star S5233 aldı.
Arkadaşım keşke bende ondan alsaydım diyor -
Peki ya ekran kalitesi; parlaklık - pikselli görünüm - grafik kalitesi gibi unsurları değerlendirebilir misiniz?
Mesela herkesin iyi bildiği Nokia 5800'a kıyasla ekranı nasıl? Almak isteyenler daha net fikirler edinir böylelikle. -
ben sahsen gecen teknosada deneme sansı buldum bu telefonu dokunmayla calısıyo tamamen hatta tırnak darbesı yaptık algılamadı ama 5800 da tırnagıda alıyo bastırmanızda gerekıyo yanı bana gore bu samsungun dokunmatıgı 5800 dan cok daha ustun renk olarakda bana daha canlı geldı bende 5800 ıle bu tel arasında kaldım ancak 5800 herkesde var hemde 2 arkadasımda 1 hafta arayla ekran sorunundan servıse yolladılar oyondende sogudum hemde artık nokıadan sıkıldım bugune kadar butun telefonlarım nokıaydı degısım ıstıyorum ben sahsen -
Kağıt üzerinde 5800 ın ekranı wave 525 den daha iyi. (16M renk / 256K renk). Ancak samsung un her daim mobil cihazlarda ekranları iyi olmuştur. 256k olmasına rağmen renkler daha doğru ve canlı 5800 a göre. Elbette belli durumlarda 16M renk avantajı söz konusu olur. Ancak web vs wave 525 sizi oldukça fazla tatmin eder.
5800 ın ekranı resistive`dir zaten. Yani bir miktar direnç ile çalışır. Samsung un ekranı capacitive ekrandır. Elektrostatik değişimlere göre tepki verir daha hassastır. Basınç uygulamak zorunda değilsiniz. Multitouch söz konusu vs. 5800, wave 525 in 1km yanına bile yaklaşamaz dokunmatik açısından. O kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 1 Aralık 2010; 20:59:16 > -
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
wifi yi açıyorum facebooka veya başka sitelere girebiliyorum.e-post gmail hesabımı ise gelen mailleri göremiyorum. indir seçeneğini tıklıorum ama yine hiç mail görünmüyor.siz böyle bişeyle karşılaştınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: pisces84
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
wifi yi açıyorum facebooka veya başka sitelere girebiliyorum.e-post gmail hesabımı ise gelen mailleri göremiyorum. indir seçeneğini tıklıorum ama yine hiç mail görünmüyor.siz böyle bişeyle karşılaştınız mı?
widget lar arasında google var.Onu ekrana taşıyın ordan maps ve mail var.Mail olan yerden mailinize bakkmayı deneyin. -
senin dediğin gibi yaptım o zaman bakabiliyorum.teşekkürler
fakat widget daki e-posta senkronizasyonu yaptığımda olmuyor. ilginç.... -
bence 5800 bu telefondan cok dha kotu bır telefon hem kaba duruyo hemde artık herkesde var bırde ekran olayını su taraftan bakarsak samsung bugun tv yapmada en on sıralarda yer almakda acaba tv yapımında kullandıgı teknolojıyı cep telefonlarınada tasımıs olabılırmı anlatmak ıstedıgım o sekılde tv yapan bır fırma cep telefonu ekranını bence dıger modellerden cok daha ıyı yapar gıbıme gelıyo -
palringodan da giriş ypmayı denedim ama olmuyo yine.servis oturum açmanıza izin vermior die uyarı gelio her defasında
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X