Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quarentina_26

arkadaslar yorumlarınızı okudum bende bu telefondan almak ıstıyorum ancak sızlere bır kac sorum olacak ben cok msjlasıyorum ve konusuyorum yanı gunde belkı 200 msj ve 2.5 saatlık konusma suresı tutuyo bu sekılde kullanım olursa u telefonun sarjı ne kadar gıder bana ve teknosada bakmıstım dun 429 lıraydı yanında 2 gb hafıza kartı hedıyelı ancak kredı kartımın kesım tarıhı ayın 5 ınde oldugu ıcın alamadım ve orda calısan arkadas ayın 1 inden sonra telefonun fıyatına zam gelıcek dedı bu dogrumudur acaba ? ve daha sonra medıa markt baktım bu telefondan daha gelmemıs ama sıparıs verılmıs 15 gune kadar gelecek dedıler sımdı acaba ben teknosada ayın 5 ıne kadar fıyatı dusmezse ordan alayımmı bu telefonu yada medıa markt fıyatlarını bekleyerek ordanmı alayım ne dersınız yanı kısacası teknosada olan fıyattan uygun olurmu medıa markt ' da ne dersınız ?

Fiyat konusunda ne olur bilemem ama dediğniz gibi bende çok mesaj çeken bir kişiyim.

Şarj konusunda wifi sürekli açık kalmazsa ve telefonu kullandıktan sonra sağdaki kapatma düğmesi ile uyku modu gibi ekran ışığını kapatırsanız.Tasarruf yapmış olursunuz.Ayrıca ekran parlaklığınıda 5 in üzerinde kullanmazsanız bu da tasarrufun içine girer.Şarj ının ne kadar gideceğini hepimiz görücez

Ben telefonu dün akşam aldım.Hiç şarj etmeden taktım pili.Pili taktığımda şarj kutusunda 2 adet mavi kutucuk vardı.Yani 3 te 1 i gibi bir şey kalmıştı.Ve tam 24 saat sonra bitti.Yani bugün akşam üzeri bitti 3 te 1 lik kısmı dolu olan şarj.Hemde sürekli kurcalamama ve wifi ile gezinmeme rağmen

• yanı sarj olayı guzel dıyosunuz oylemı bu gercekten ıyı bısey bıde bısey sorucam sızlere mesela wifiden nete baglandım dıyelım ve fılm ızlemek ıstıyorum netten acaba ızleyebılırmıyım yoksa sadece yutubdanmı vıdeoları ızlerım ve hangı rengı almamı tercıh edersenız beyazına bakmıstım gecen gun cok guzeldı ama sıyahıda hos duruyo ancak dokunmatık oldugu ıcın sıyah bıraz kırlılık oranı daha fazla olmazmı ne dersınız?
  • quote:

yanı sarj olayı guzel dıyosunuz oylemı bu gercekten ıyı bısey bıde bısey sorucam sızlere mesela wifiden nete baglandım dıyelım ve fılm ızlemek ıstıyorum netten acaba ızleyebılırmıyım yoksa sadece yutubdanmı vıdeoları ızlerım ve hangı rengı almamı tercıh edersenız beyazına bakmıstım gecen gun cok guzeldı ama sıyahıda hos duruyo ancak dokunmatık oldugu ıcın sıyah bıraz kırlılık oranı daha fazla olmazmı ne dersınız?

Netten film izlenir mi bilmiyorm ama youtube videolarını kusursuz olarak açıyor.Tam ekran izliyorsunuz.

Ben beyaz istiyordum son anda siyah almaya karar verdim.Memnunum

Karizma bir duruşu var

• hocam vallahı bende 6300 var ondada yutub vıdeolarını rahatlıkla ızleyebılıyorum pekı o dedıgım ozellık 5800 varmı acaba yanı netten fılm ızlemek fılan?
  • quote:

hocam vallahı bende 6300 var ondada yutub vıdeolarını rahatlıkla ızleyebılıyorum pekı o dedıgım ozellık 5800 varmı acaba yanı netten fılm ızlemek fılan?

Ama arada bir fark var.Biz wifi ile bedava izliyoruz

Ayrıca Bada denilen işletim sistemi daha çok yeni.Elbet bunun bir çaresi bulunur
  • hocam bende suanda bedava ızlıyorum vodafondan bır telefon aldım oyle bır ahmaklık yaptım vodafone 840 cep telefonu aldım 1 hafta dayanabıldım o telefona ne msj yazabıldım ne baska bısey dokunmatıkmı tulumbamı anlamadım ekrana vura vura harflerın cıkmasını saglıyodum onun yanında bedava ınternet vermıslerdı oyuzden suanda bedava ve burdanda yazmısken dıyım o kampanyalı telefonlara aman dıyım bulasmayın ben yandım sızler yanmayın :) pekı hocam bırde bısey daha sorucam mesela wifide etraftakı agları arıyor ya atıyorum buldu bırını x dıyelım ama bunda sıfre var ve bız u sıfreyı bılıyoruz sıfrelı hatta gırme ımkanı varmı yanı o sıfreyı gırerek yoksa sıfresını bıldıgımız halde yınemı o buldugu x sebekesıne baglanamıyor?
  • quote:

hocam bende suanda bedava ızlıyorum vodafondan bır telefon aldım oyle bır ahmaklık yaptım vodafone 840 cep telefonu aldım 1 hafta dayanabıldım o telefona ne msj yazabıldım ne baska bısey dokunmatıkmı tulumbamı anlamadım ekrana vura vura harflerın cıkmasını saglıyodum onun yanında bedava ınternet vermıslerdı oyuzden suanda bedava ve burdanda yazmısken dıyım o kampanyalı telefonlara aman dıyım bulasmayın ben yandım sızler yanmayın :) pekı hocam bırde bısey daha sorucam mesela wifide etraftakı agları arıyor ya atıyorum buldu bırını x dıyelım ama bunda sıfre var ve bız u sıfreyı bılıyoruz sıfrelı hatta gırme ımkanı varmı yanı o sıfreyı gırerek yoksa sıfresını bıldıgımız halde yınemı o buldugu x sebekesıne baglanamıyor?

Bulduğu wifi ağının şifresini biliyorsan kolayca bağlanıyorsun

• ozaman ben ayın 5 ını bekleyeyım teknosadakı fıyata bırde medıa markttekı fıyatlara bakayım ona gore bu telefona yapısayım cunku butceme en uygun telefon suanda o teknolojıxde yada elektrowordde yok hala bu telefondan ınsallah fıyatında bı artma soz konusu olmaz
  • 2.ele ne zaman düşer acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

2.ele ne zaman düşer acaba

Dokunmatik ekranlı telefonlarda 2. el almak pek iyi değil bence
  • Keşke şu resimleri s image şeklinde ekleseydiniz.Konudaki yazıları okuyacağım diye resimlerin yüklenmesi bekliyorumBilmeyen varsa anlatabilirim
  • GECEN HAFTA BU TELEFONU ALDIM AMA MSN YÜKLEYEMİORM DESTEKLEMİYORMUŞ SANIRIM,FACEBOOKA GİRİNCE ONLNE ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORUM VE ONLARLA İLETİŞİM KURAMIORM.BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ LÜTFENN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem__

GECEN HAFTA BU TELEFONU ALDIM AMA MSN YÜKLEYEMİORM DESTEKLEMİYORMUŞ SANIRIM,FACEBOOKA GİRİNCE ONLNE ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORUM VE ONLARLA İLETİŞİM KURAMIORM.BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ LÜTFENN

s8500 Wave Konusunda Palringo yu aratın hem msn hem face chat yapabilirsiniz onunla

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gizem__

GECEN HAFTA BU TELEFONU ALDIM AMA MSN YÜKLEYEMİORM DESTEKLEMİYORMUŞ SANIRIM,FACEBOOKA GİRİNCE ONLNE ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORUM VE ONLARLA İLETİŞİM KURAMIORM.BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ LÜTFENN

s8500 Wave Konusunda Palringo yu aratın hem msn hem face chat yapabilirsiniz onunla

Kolay Gelsin

Ben palringo da ngiriş yapmayı denedim ama giremedim
  • bu konu kapandı mı :S
  • arkadaslar bu telefonun beyazınımı alayım sıyahınımı alayım
  • quote:

arkadaslar bu telefonun beyazınımı alayım sıyahınımı alayım

Ben beyaz istiyordum sihaı varmış beyazı kalmamıştı.Siyahını almışım.İyikide siyahını almışım.Çok güzel ve karizmatik bir telefon.

Bu arada şarj etmemin üzerinden 24 saat geçti.Şarjım hala fullGün içinde wifi ile nette gezinmeme,oyun oynamama ve telefonu kurcalamama rağmen
  • arkdaşlar ben samsung wawe s5253 ü beğendim ve almak isiyorum ama görüntülü konuşma özelliği olmaması açıkça beni biraz kaygılandırıyor çünkü bunu alacak parayı zor biriktirdim ve daha sonra değiştirme şansım yok bü yüzden sizce aliyimmi yoksa başka samsung önerirmisiniz ayrıca wawe nin 2. versiyonu geliyormuş adı : samsung wawe 2 pro s 5330 klavyeli sizce bu mu daha iyi s5253 mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

arkdaşlar ben samsung wawe s5253 ü beğendim ve almak isiyorum ama görüntülü konuşma özelliği olmaması açıkça beni biraz kaygılandırıyor çünkü bunu alacak parayı zor biriktirdim ve daha sonra değiştirme şansım yok bü yüzden sizce aliyimmi yoksa başka samsung önerirmisiniz ayrıca wawe nin 2. versiyonu geliyormuş adı : samsung wawe 2 pro s 5330 klavyeli sizce bu mu daha iyi s5253 mü

Kayar kapak ve kayar klavye li telefonları tavsiye etmem açıkcası.Neden mi?Çünkü 1 ay sonra kullanımdan dolayı o kayar kapak ilk aldığınız gibi olmayacak.

3g ve görüntülü konuşma kullanacağınız bir özellikse başka modellere bakmanız daha iyi olur.Şahsen ben daha önce 3g li ve görüntülü konşma yapabilen telefonda satın aldım fakat o özelliklerini hiç kullanmadım.

3g yi nete bağlanmak için düşünüyorsanız 3g ye para ödemektense Samsung wave 525 'in büyük ekranıyla wifi ile bedava olarak nette gezinmenin keyfini çıkartabilir,facebook hesabınız varsa orada vakit geçirebilirsiniz ve Youtube videolarını tam ekran olarak kolaylıkla seyredebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

arkadaslar bu telefonun beyazınımı alayım sıyahınımı alayım

Ben beyaz istiyordum sihaı varmış beyazı kalmamıştı.Siyahını almışım.İyikide siyahını almışım.Çok güzel ve karizmatik bir telefon.

Bu arada şarj etmemin üzerinden 24 saat geçti.Şarjım hala fullGün içinde wifi ile nette gezinmeme,oyun oynamama ve telefonu kurcalamama rağmen

hocam ama beyazda bı baska guzel duruyo sankı sıyahda kırlenme olayı yuzunden ben beyaz dusunuyorum ama nasıpte ne var onu bılemem ayrıca sarj olayı hakkaten ıyıymıs ancak ınsallah bendede sendekı gıbı sarj durumu oyle olur cunku msj ınternet radyo mp4 konusma bende sureklı oldugundan ne olur bılemem alınca denerım ve benım gıbı sarj dusmanı olan kullanıcılara ızlenımlerımı aktarırım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.