Eksik gördüğünüz yerleri söyleyin arkadaşlar tamamlamaya çalışırım zaman buldukça. STAR Wifi & Wave 525 arasında ise tamamen beklentiler aslında. Mesela bir arkadaşım ilk cihazı gördüğünde tüh falan dedi kendisi yeni STAR almıştı 15 dakika kadar sonra aslında pek de ısınamadı ve STAR aldığına memnundu. 3.5mm kulaklık çıkışı, esnek işletim sistemi ve multitouch cezbediyorsa wave 525 derim kesinlikle. Aradaki fiyat farkına değer. Ama uğraşamam badaOS ile güncelleme vs ile diyorsanız STAR. renk konusunda tamamen kişisel tercih. Ancak uygun bir kılıf gelir eğer araba/motor yağı gibi bir şeylerle uğraşıp yapışmazsanız cihaza problem olacağını zannetmiyorum.
O tarz motor/araba yağı şeylerle uğraşmıyorumda daha önce kullandığım 2-3 modem beyaz xpressmusic telefonlarım kirli beyaz a dönmüştü 2-3 ay içinde.Aynı şey tekar başıma gelsin istemiyorum ama beyaz rengide çok hoşuma gidiyor
Şu soft silikon kılıflardan gelse süper olacak da. İşte yok maalesef.
Benzer ebatlarda samsung un 5-6 modelinin denedim hiç biri uymuyor maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: HighVoltage
Şu soft silikon kılıflardan gelse süper olacak da. İşte yok maalesef.
Benzer ebatlarda samsung un 5-6 modelinin denedim hiç biri uymuyor maalesef.
Çok aradım ama bende bulamadım hiç bir yerde soft kılıf en son bi tane samsung yazan deri bir kılıf buldum ama oda çekmeli kılıf şimdi onla kullanıyorum telefonu çek çıkar çek çıkar telefon aşındı bee
Artık iyice sabırsızlanıyorum telefonu almak için. Ancak daha zaman var malesef :( Ben en iyisi gidip kazı kazıklan kazıyım bakarsın kazıklanmam :D İddaa da da şans tutmuyo zaten ama güzel tüyolar varsa alıyım wave 525 aşkı için. :D
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum, özellikle alacaklar için yararlı bilgiler içeriyor fakat efege nickli arkadaşımızda şu imzasını kaldırsada konuya girmekten çekinmesek, vallahi gıcık oldum.
Bu telefonu bir süredir inceleyip alma aşamasına gelmişken (hatta siyahını bulsam teknosadan alıp da çıkacaktım) dün ani bir kararla bimeks'in internet mağazasından 6700 slide aldım. Gündüz görüştüğüm bir arkadaşımda Nokia 6700 slide gördüm, epey inceledim, kasasının sağlamlığı, kompakt ve şirin yapısı, 5mpixel flaşlı kamera, daha önce kullandığım e71 ile aynı symbian işletim altyapısı, 3G, metalik cila vs.vs. bana cazip geldi. Aslında dokunmatik bir telefon istiyordum ancak bir yandan da elinden telefon düşmeyen birisi olarak dokunmatik olanın benim için ne kadar uygun olduğunu da düşündüm.
Neyse sonuçta tercih böyle oldu ve bimeks'den aldım, işin ilginç yanı siyah telefon isteyip bu samsung'u beyaz tercih etmeyen kişi olarak arkadaşımda gördüğüm metalik bordo gibi olan rengini aldım. Sanırım forumda incelemesi yok, vaktim olduğunda yapıp foruma koyacağım.
Samsung'un bu modeli, özellikleri ve fiyatı da çok iyi. Alanlara tekrar hayırlı olsun.
sizce 5800 varken bu telefona bu parayı vermek mantıklımı mantıklı ise neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum, özellikle alacaklar için yararlı bilgiler içeriyor fakat efege nickli arkadaşımızda şu imzasını kaldırsada konuya girmekten çekinmesek, vallahi gıcık oldum.
Arkadaşlar bugün telefonun beyazını almak üzere gittiğim teknosadan beyazının kalmadığını görünce biraz üzüldüm fakat ellerinde olan siyah rengininde çok güzel olduğunu görünce 1 adet Siyah Samsung Wave 525 S5253 sahibi oldum.
Telefon çok hoşuma gitti.
Fakat sorularım var:)
Msn göremedim telefonda.Ayrıca widget olarak daha başka şeyler ekleyebiliyor muyuz??Tema v.s. için yardımcı olabilcek var mı?
Daha doğrusu bu telefon hakkında paylaşımlara da başlayalım demek istiyorum
Herkese tavsiye ederim.Elde çok güzel duruyor
Ve çok şık
quote:
Orijinalden alıntı: efege
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Arkadaşlar bugün telefonun beyazını almak üzere gittiğim teknosadan beyazının kalmadığını görünce biraz üzüldüm fakat ellerinde olan siyah rengininde çok güzel olduğunu görünce 1 adet Siyah Samsung Wave 525 S5253 sahibi oldum.
Telefon çok hoşuma gitti.
Fakat sorularım var:)
Msn göremedim telefonda.Ayrıca widget olarak daha başka şeyler ekleyebiliyor muyuz??Tema v.s. için yardımcı olabilcek var mı?
Daha doğrusu bu telefon hakkında paylaşımlara da başlayalım demek istiyorum
Herkese tavsiye ederim.Elde çok güzel duruyor
Ve çok şık
Bende kesinlikle siyahını istiyorum yalnız hiç bir teknosada siyahını göremediğim için siyahını inceleyemedim. Senden ricam fotoğraflarını çekip bizimle paylaşabilir misin? Hayırlı olsun kardeşim. :)
Teşekkür ederim.Fotoğraflarıda müsait bir zamanımda çekip paylaşacağım
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
sizce 5800 varken bu telefona bu parayı vermek mantıklımı mantıklı ise neden ?
Daha kibar ve ince bir telefon arıyorsan mantıklı. Sırf dokunmatiği için bile tercih edilebilir.
arkadaşlar ben de pazar günü izmir forum teknosadan siyah olanını aldım. gayet güzel bir makina. dokunmatiği gayet iyi 5800 dan oldukça iyi ben memnunum tavsiye ederim
Arkadaşlar önerebilceğiniz uygulama ve oyun var mı ?
Beyler bu telefonu almayı düşünüyorumda bada OS un yeni sürümü çıktığında sürüm güncellemesini nerden nasıl yaptırıcaz bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: HighVoltage
/>
Cihaza yükleyeceğiniz uygulamaların hafıza kartınıza yüklenmesi için; Ayarlar-> Uygulamalar -> Yükleme ayarları sekmesinde hafıza kartını seçmeyi unutmayın. Yine aynı yerdeki diğer uygulamalarda da ön tanımlı olarak hafıza kartını seçmeyi unutmayın.
İlk etapta indirdiğim bir kaç uygulama:
/>
Assassin`s Creed II
/>
Battery Check
/>
Smart LED
/>
Sound Box
/>
Magic Torch
quote:
Orijinalden alıntı: darkrhapsody
Beyler bu telefonu almayı düşünüyorumda bada OS un yeni sürümü çıktığında sürüm güncellemesini nerden nasıl yaptırıcaz bilen varmı?
Kies üzerinden yapabileceksiniz.
Smart led ve sound box tam olarak ne işe yarıyor?
Smart Led, kayan yazı şeklinde atraksiyon yapmanızı sağlıyor ilk indirdiklerimden. Öyle faydalı bir şey olduğundan değil de işte merak :) Sound Box, bir çok ses efektinin olduğu eğlencelik bir program. İkona tıklıyorsunuz oto alarm sesinden, tuvalet sesine kadar çalıyor :)
Bu arada;
Teknosa`da bulamayan arkadaşlar sitede belirtilen kredi kartlarına uygulanan indirim ile 405 lira gibi bir rakama alabilirsiniz. Hatta teknosa peşinde koşmayın burada daha ucuz. Ama mutlaka stok sorun zira 3-4 tane yeni çıkan telefonda fiyat girişi akabinde temin edemediklerinden (Özellikle teknosa, vodafone gibi firmaların ilk kendilerinin getirdikleri ürünlerde) hemen "Ürün geçici olarak temin edilememektedir!" ibaresi konuluyor. (c3 de başıma geldi.) http://alisveris.mackolik.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5253-wave-525-2-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0511.htm
Acaba 3 boyutlu oyunlar bulmak mümkün mü
Tabi bir bakıma öyle.Zaten 3 boyutlu oyun oynamak isteyen bilgisayarında oynar