Önceki sürümüm Bada 1.2 de 8 GB lık hafıza kartını kullanabiliyordum.Fakat Bada 2.0 yükledikten sonra hafıza kartını görmemeye başladı,sağ üst köşede üzerinde kırmızı bir çizik gözüküyor ekranda.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler
Önerisi olan hiç mi yok ? Bu forumun yardıma ihtiyacı olanları geri çevirmediğini duymuştum.
hocam bence biçimlendirmeniz lazım çünkü o hafıza kartı eski sürümünüze göre yapılandırıldığı için yenisinde çalışmıyor olabilir. Pc de dosyalarınızı yedekleyin sonra telefonda biçimlendirin.
telefonda biçimlendirmeyi yapamazsanız pc de sağ tıklayıp biçimlendir diyin ve fat olarak biçimlendirin(hızlı biçimlendir kapalı olsun)
Telefonu bilgisayara bağladım zaman sadece telefon hafızası gözüküyor ekranda.Bu durumda sanırım telefondan biçimlendirme yapmam gerekecek.Telefonda hafıza kartının üstü kırmızı çizgiyle gösteriliyor.Yardımlarınızı bekliyorum,bir aydır bu haldeyim
arkadaşım hafıza kartını telefondan çıkarıp kart okuyucu ile pcye bağla ondan sonra karttaki bilgilerini resim müzik v.s. pcye at daha sonra kartı fat sisteminde biçimlendir ve telefona tak. bu kadar basit. kart okuyucum yok falan deme yoksa biryerlerden bulmalısın çünkü başka çözümü yok.