Şimdi Ara

Samsung Wave S8500 Almak İsteyenlerin Dikkatine!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emreün

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ekran yanması denen şey ingilizce burn in oluyor. aynı logo ya da yazı ekranda uzun süre kalınca orada iz yapıyor. yazıyoı ya da logoyu değiştirsen bile gölgesi kalıyor.

plazmalarda olan bişey genelde, uzun süre aynı kanalı izle mesela, 4 gün starda kalsın. sonra kanal değiştirdiğinde mesela kanal d yi açtın, sol üst köşede star logosu şekilnde bir gölge görebilirsin. ama tabi pil ve anten göstergesinin olduğu yeri değiştirmek zor olduğu için onu kastetmiş arkadaş.

ama bu ne derece sorun kısmına girer kişiden kişiye değişir.

Konuyu açan arkadaştan daha güzel açıklamışsın ben bunu soruyodum tam olarak teşekkürler.

Valla ben konuyu hiç bilmeyen bile 1 okuyuşta anlasın diye Bun in gibi yalnızca konuyu bilenlerin anlayabileceği şekilde açıklama yapmaktan kaçındım.Demek ki size böyle terimler lazımmış,açıklama değil.Bu arada açtığım konuyu en son sen anladın bunu da bilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 11 Nisan 2011; 20:53:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hakkat ya bizim millet türkçeden anlamıyo(no offense). burn in burn out ,spesifikasyon son zamanlarda da popüler olan evaluate kelimelerini katacaksın ki anlasın maykıllar...
  • bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.