Şimdi Ara

Samsung Wave S8500 Kies'den Güncelledikten Sonra Kendi Kendine Reset Atıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Samsung Wave S8500 telefonumu Kies üzerinden güncelleyerek JVLA1 sürümünü yükledim. Ancak yüklemeden sonra telefon belirli aralıklarla kendi kendine reset atıyor (kapanıp tekrar açılarak pin sorma bölümünde bekliyor).

Kies'den yapılan güncellemede, güncelleminin sorunsuz tamamlanmasına rağmen böyle bir sorun çıkması, Bada 2.0'ın hala Kies'de çıkmamış olması artık Samsung'dan da soğuttu beni. Şimdiye kadar telefon alırken sadece Samsung'a bakıyordum ama bundan sonra bir kere daha düşünürüm herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06DMR06

Dün akşam Samsung Wave S8500 telefonumu Kies üzerinden güncelleyerek JVLA1 sürümünü yükledim. Ancak yüklemeden sonra telefon belirli aralıklarla kendi kendine reset atıyor (kapanıp tekrar açılarak pin sorma bölümünde bekliyor).

Kies'den yapılan güncellemede, güncelleminin sorunsuz tamamlanmasına rağmen böyle bir sorun çıkması, Bada 2.0'ın hala Kies'de çıkmamış olması artık Samsung'dan da soğuttu beni. Şimdiye kadar telefon alırken sadece Samsung'a bakıyordum ama bundan sonra bir kere daha düşünürüm herhalde...

aynı sorun benim telefonda da oldu. forumları araştırıyorum, sürüm hatalı diyenler var, yazık böyle koskoca bir marka buna nasıl izin verir..

• Samsung'un Allah belasını versin..

Telefonum Orjinal.. Tüm sürümler, programlarım orjinal... 2 gün önce Kies'e bağladım, otomatik olarak güncelleme verdi...
    Bende JVLA 1 güncellemesini Kiesten yükledim..
    Yüklemede hiçbir sorun yaşamadı..

Dün telefon 3 - 4 kez dondu. Reset attı.. Anlamadım.. Bir türlü açılmadı.. Sadece pili çıkartıp takınca açıldı.. Neyse dedik..
    Bugünde rehberden birine bakarken telefondaki görüntü bir anda tamamen gitti. Ne yapsam telefon açılmadı..
    Açmaya çalışınca Sadece Samsung Bada yazısı gidip geliyor.. Pili de çıkarsam, kartları da çıkarsam olmadı, telefon açmıyor..
    Hala öyle duruyor..
    Bu iş nedir diye forumlardan araştırdım.. Meğer JVLA 1 güncellemesi yapan pekçok Wave telefon kullanan kişi bu sorunla karşılaşmış. Hepsi mağdur olmuş..
    Multiloader denen şeyi indirip bilgisayardan sürücülerini yeniden telefona yüklememiz gerekiyormuş..
    Deneyelim bakalım...
    İlginç olan şey ; 1 aydır aynı şikayet her yerde varmış.. Başımıza gelince araştırırken gördüm..

Koskoca Samsungun saygıdeğer yetkilileri, bununla bile ilgilenip hatalı güncellemeyi Kies'ten kaldırmamış.. Kullanıcılarına Uyarı yapmamış.

Samsung tekrar söylüyorum, 1 aydır bu son sürümü hatalı olarak piyasada tutmaya devam edip orjinal ürün kullanan müşterilerini bile mağdur ediyorsun ya.. Allah belanı versin..

En kısa zamanda önce bu telefondan, sonra elimdeki tüm Samsung'lardan kurtulacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 6 Nisan 2012; 19:56:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.