arkadaşlar, uzun süredir telefonumu bilgisayara bağlamıyordum. güncellemek için bağladığımda da kies in değiştiğini farkettim. kies i güncelledim. ancak telefonumu bilgisayara bağladığımda mtp device sorunu ile karşılaştım. bilgisayara format attım, telefonumun hafıza kartını çıkartıp denedim, media player i güncelledim, kies i açmadan denedim, açıp denedim... sonuç aynı. mtp device sorunu...
bu sorunu nasıl çözebilirim.. yardımcı olursanız çok sevineceğim. telefonumu güncelleyemiyorum bile. zor bi durum işin içinden de çıkamadım
yardımlarınızı bekliyorum..
sorun çözülmüştür. windows media player 11 i indirip kurun. daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. işlem tamamdır. mtp device sorunu ortadan kalkmıştır.
arkadasim,windows media player 11 i indirdim ancak ikonu'nu goremiyorum.tam olarak XP'icin hangi link'i verebilirsiniz?tesekkurler
ben dediginiz gibi yaptim windovs media player 11 i indirip yukledim bilgisayari kapatip actim ama yine ayni sorun devam ediyor.kies'e baglanamiyorum hem de en son surum olmasina ragmen.lutfen yardim edin...