Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianca

İbb trafik uygulaması çalışıyor mu Wave'de? Ana konuya da yazdım 2 defa ama cevap veren olmamış.

Bildiğim kadarıyla yüklenmiyor şuan. Jar uzantılı bir dosyası vardı sanırım yükleniyordu telefona ama hata veriyordu bağlanırken. Google a iibf trafik jar yazarsanız dosyaya ulaşabilirsiniz.
  • ya arkadaşlar re stormun dediği gibi palringoyu yükledim kurdum. bu işlemler tamam ama yanılmıyorsam buraya yeni kişileri eklemek gerekiyor. yani kayıtlı msn adresimizi kullanamıyoruz. fakat ben bu kişileri ekleyemiyorum. şu program nasıl kullanılıyor?
    bi de opera sadece internet paketi ile mi kullanılıyor? wifi ile giremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenzen

ya arkadaşlar re stormun dediği gibi palringoyu yükledim kurdum. bu işlemler tamam ama yanılmıyorsam buraya yeni kişileri eklemek gerekiyor. yani kayıtlı msn adresimizi kullanamıyoruz. fakat ben bu kişileri ekleyemiyorum. şu program nasıl kullanılıyor?
    bi de opera sadece internet paketi ile mi kullanılıyor? wifi ile giremedim de.

Palringoya bağlanınca alt solda + işareti vardır oraya tıklayarak yeni adresler ekleyebilirsiniz. Mesela facebook yada msn gibi. Operan da wi-fi ile bağlanıyorum ben sorunsuz. Ama nerden ayarı vardır yada varmıdır bilmiyorum.
  • Arkadaşlar otomatik tuş kilidini nasıl iptal ediyorduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğra>>

Arkadaşlar otomatik tuş kilidini nasıl iptal ediyorduk?

Ayarlar - genel - dokunmatik kısmında en üstteki yeşil tik i kaldırın.
  • parlingoyu hallettim. kendi hesabımı aktif ettim bi şekilde. nasıl oldu ben de tam anlamadım ama sol alttaki artıya basıp normal msn adresimi ve şifremi girdim.
    opera'da ise tıkladığım zaman paket veri.. açılsın mı diyor hayır diyince programdan çıkıyor. anlamadım gitti.
    bi sorum daha var parlingoda karşı tarafın msn adresini göremiyorum. listemde iki tane ersin var ikisinin de nicki aynı karıştırıp duruyorum karşı tarafın msn adresini nasıl görebilirim?
    ya bi de az önce yine oldu moralim bozuldu. bugün 3. kez reset attı telefon. benim ellerim çok terliyor öyle ekrana dokununca oluyor olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenzen -- 15 Aralık 2010; 21:29:51 >
  • quote:

parlingoyu hallettim. kendi hesabımı aktif ettim bi şekilde. nasıl oldu ben de tam anlamadım ama sol alttaki artıya basıp normal msn adresimi ve şifremi girdim.
    opera'da ise tıkladığım zaman paket veri.. açılsın mı diyor hayır diyince programdan çıkıyor. anlamadım gitti.
    bi sorum daha var parlingoda karşı tarafın msn adresini göremiyorum. listemde iki tane ersin var ikisinin de nicki aynı karıştırıp duruyorum karşı tarafın msn adresini nasıl görebilirim?
    ya bi de az önce yine oldu moralim bozuldu. bugün 3. kez reset attı telefon. benim ellerim çok terliyor öyle ekrana dokununca oluyor olabilir mi acaba?

Palringoda msn adresleri nasıl gözüküyor bilmiyorum ancak mesela facebook ile msn i gösteriyor. kişinin altında msn yada facebook yazıyor. Restart olayı benim başıma şimdiye kadar hiç gelmedi neden bilmiyorum. Ama bazı uygulamalarda kitlenme yaşandı kapatma tuşuna 10 sn ye bastım restart attı. Bu özelliği çok iyi bence. Sizin önceden de oluyormuydu bu restart? Sürüm nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

parlingoyu hallettim. kendi hesabımı aktif ettim bi şekilde. nasıl oldu ben de tam anlamadım ama sol alttaki artıya basıp normal msn adresimi ve şifremi girdim.

Palringoda msn adresleri nasıl gözüküyor bilmiyorum ancak mesela facebook ile msn i gösteriyor. kişinin altında msn yada facebook yazıyor. Restart olayı benim başıma şimdiye kadar hiç gelmedi neden bilmiyorum. Ama bazı uygulamalarda kitlenme yaşandı kapatma tuşuna 10 sn ye bastım restart attı. Bu özelliği çok iyi bence. Sizin önceden de oluyormuydu bu restart? Sürüm nedir?

valla bugün oldu 3 kez bi kere de dün oldu. telefonu hafta sonu aldım zaten. ama ellerimn terli olmasından şüpheleniyorum. komik bi gerekçe olabilir fakat kullanma kılavuzunda çok açık belirtmişler sıvıyla temas etmeyin diye. ben de biraz şifayı kaptığım için ellerim terliyor.
    sürüm 1.0 jvh1.

• beyker daha önce sık sorulan sorular diye bir konu başlığı vardı şimdi kapatılmış orda bir arkadaş hd video clipler paylaşmıştı acaba nerden bulabilirim hd video clip biliyormusunuz yada payaşalacak bir arkadaş var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyker daha önce sık sorulan sorular diye bir konu başlığı vardı şimdi kapatılmış orda bir arkadaş hd video clipler paylaşmıştı acaba nerden bulabilirim hd video clip biliyormusunuz yada payaşalacak bir arkadaş var mıdır

o kliplerden yüklemiştim ben ses sorunu vermişti. başka arkadaşlarda da olmuş. boşver derim ben.
  • selam arkadaşlar , lotus notes yükleniyormu bu telefonlara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

beyker daha önce sık sorulan sorular diye bir konu başlığı vardı şimdi kapatılmış orda bir arkadaş hd video clipler paylaşmıştı acaba nerden bulabilirim hd video clip biliyormusunuz yada payaşalacak bir arkadaş var mıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_42173459/mpage_2/key_/tm.htm istediklerin bu sayfadaydı sanırım. Bazıları ses codeki desteklenmiyor uyarısı verebilir. Ben de 1-2 tane vermişti isterseniz onları da bilgisayarda dönüştürebilirsiniz.

larrylaffer Program tam olarak hangi amaca hizmet ediyor ? Belki benzeri bir uygulama biliyoruzdur.

• hotmail,yahoo,gmail gibi sitelerin değil , şirket uzantılı mailleri görebilmek için . xxx @ xxxfinansgroup.com gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: larrylaffer

selam arkadaşlar , lotus notes yükleniyormu bu telefonlara ?

Lotus Notes Traveler 8.5.2.1 delivers support for mobile devices running the Android 2.x operating system.
  • radyo kanalı eklemek için + ya basınca bellek dolu uyarısı alıyorum forumda bulamadım daha önce sorulduysa affola

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011)
  • saol dostum
  • bjk58hakan Ayarlar - Bellek - kullanılan bellek te radyoyu hafıza kartı olarak seçebilirsiniz.

larrylaffer Mailiniz pop3 destekliyorsa ekleyebilirsiniz diye biliyorum.
  • quote:

bjk58hakan Ayarlar - Bellek - kullanılan bellek te radyoyu hafıza kartı olarak seçebilirsiniz.

baktım seçili... sanırım başka birşeyden kaynaklanıyor...

edit: yeniden kanal ara dedim kendi kendine düzeldi, ilgin için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk58hakan -- 15 Aralık 2010; 23:51:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianca

İbb trafik uygulaması çalışıyor mu Wave'de? Ana konuya da yazdım 2 defa ama cevap veren olmamış.

Bildiğim kadarıyla yüklenmiyor şuan. Jar uzantılı bir dosyası vardı sanırım yükleniyordu telefona ama hata veriyordu bağlanırken. Google a iibf trafik jar yazarsanız dosyaya ulaşabilirsiniz.

Hadi yaa, işcepten sonra ikinci hayal kırıklığım... flashdan dolayı normal olarak da açamayız ibb trafiği. Bekleyelim belki ileride yüklenir.
  • arkadaşlar benim bir sorunum war ana ekranda 5 kademe war widgetleri düzenle diyip + ya tıklayarak eklediğiniz ekranları sonradan nasıl kaldıracağız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.