Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsedilen win7 64 bit sorunu bendede yok. 2 adet 64 bit win7 ye sorunsuz bağladım telefonu. hatta bunun yanında birde wave 525 bağladım.

aynı şekilde 32 bit 2 bilgisayarada bağladım bir problem yok yani.

Foursquare'ı bada'ya uyumlu hale getirmeselerde tamamıyla kullanabileceğimiz bir uygulama çıkmış.

http://www.emingirgin.com.tr/bada-kullanicilari-icin-foursquare.html
  • telefonum wave1 8500. hard format attım. 2 saattir bekliyor. acaba bu işlem ne kadar sürüyor? bir arıza mı var? ne yapmam lazım?
    teşekkürler
  • Selamlar,

Ben youtube'dan video izlerken yada vimeo'dan, videonun görüntüsü maalesef orjinal video HD bile olsa bende çamur gibi oluyor.
    Aynı kaynaktan yanımda android'li adam canavar gibi gol pozisyonlarını izlerken ben "açmıyo abi benimki" gibi uydurmasyonlar yapıyorum.

Bu youtube görüntüsünün neden böyle olduğunu bilen var mı, acaba bende bir ayar mı var bilmediğim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tşkler, iyi akşamlar herkese..
  • arkadaslar her yerde baktım ama çözüm bulamadım.
    wave 1 de şirket mailimi telden almak için ayar yapıyorum. pop3 yaptıgımda alımda sorun yok ama email atamıyorum.imap yaptığımda ise almada yok, gönderme de yok. aynı seyi gmailde yaptım direk ayar bile yapmadan hersey normal( mail atma da ve almada sorun yok).bilen varsa ve söylerse sevinirim
  • Bada Orjinal Rom 1.2 Sim Kartı Görmüyor
    Arkadaşlar samsung 8500 kullanıcısıyım. En son rom u yüklemiştim uzun zamandır kullanıyordum bugün yeni bir hat almıştım daha açılmamıştı telefonuma takayım dedim zaten malum açılmadığı için görmüyordu buraya kadar normal sanmıştım. Tabi orda bir kaç birşey sormuştu bende evet demişimdir hrld. Neyse diğer hattımı taktım baktım ondada görmedi.
    Bende factory reset mi deseniz full resetmi hepsini yaptım hatta en yeni romdan orjinal 1.2 roma dönüş yaptım ve hala açıyorum ama görmüyor soru işareti var sol üst köşede bilen yardımcı olabilecek olan birileri varsa çok sevinirim.
    Teşekkürler..
  • Arkadaşlar,telefonun ekranı kapalı iken ekranın sağ üst kısmında ''parmak izine benzer,benek gibi lekeler'' ortaya çıktı.Aslında bir kaç gündür farkediyorum fakat hep kendi parmaklarımdan,telefonu tutarken temasından zannediyordum fakat alakası yokmuş.
    Ekranı silince ok,sorun yok fakat ekranı hohladığımda o birbirine yapışık 1er cm çaplarında 3 leke direkt ortaya çıkıyor.Hatta o kısımlar herhangi bir parmak temasında diğer taraflara göre 2-3 kat fazla parmakizini belli ediyor.Anlaşılan kaplama ile ilgili bir sorun.
    Araştırdığımda nette birkaç kişinin de bundan bahsettiğini gördüm..
    Ben telefonu alalı 2 hafta oldu fakat 1 hafta olmayanlar telefonlarını kontrol etsin.Eğer sorun varsa daha erkenken yenisiyle değiştirtsinler.
    Sorun öyle acaip bir sorun değil belki ama mide bulandırmıyor da değil.

Sizde de bu şekilde bir sorun var mı?
    Servise vermek istemiyorum,artık uğraşmak istemiyorum o işlerle.Muhtemelen Anti-Glare sorunu.O yüzden bunu giderebileceğim Solüsyon v.s var mı?
    Veya en azından ekran kaplaması ile kapatabilirim sanıyorum?

Önerdiğiniz ekran koruyucu var mı???
    Şu nasıldır
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=646913&ttype=Details#pt

• Telefonu telpa servise verdim.Yazılım yükseltmeden sonra kiese bağlanmama,ses çıkmama sorunu vardı.Bana bir haftadır "sıvı teması" diyorlar.Diyorum şarj girişinden sıvı teması varsa bu telefon nasıl şarj oluyor?Bilgisayar usb ile nasıl görüyor?.Sorum şu bu yazılımı multiloader ile yüklesek ne olur?Sonradan onu eski haline getirip kiesten yazılım yükseltebilir miyiz?Tek sorunum yazılım.Teşekkürler
  • herkeze merhaba push mail ayarlarını yaptım 1 gb internet paketimde var fakat gelen mailler anında telefona düşmüyor. başka hangi ayarları yapmam lazım yada yanlış bişeymi yaptım. bu arada hem wi-fi le hemde 3g yle sorunsuzca internete girebiliyorum. yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar wave 1 için ücretsiz güzel kalıcı bir navigasyon mevcut mu kullananlar ücretlimi kullanıyor hala
  • Ben ndrive kullaniyorum fena değil.
  • wave 2 almak istiyorum

1-telefonla internette çok hızlı dolasmam lazım işimi gorurmu?
    2-navigasyonu varmı?
    3-uygulama olsun istiyorum tabiki android kadar olmasada bir marketi vs. varmı uygulama indirebileceğim

cevap için şimdiden teşekkürler
  • ndrive fin promo yu 8530 a yükledim. Ama başlangıçta açıp internete bağlanmaya çalıştığında ücretsiz sürümün artık geçerli olmadığı , ve ücretli sürümü beklemem gerektiği yazıyor. " this application's free promotion is expired. To use ndrive, please wait for the paid version" yazıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • cep telefonunun yanında micro sd kart geliyormu?
    telefondan film izlemek için bi program vs varmı (donusturme programı)
  • tarayıcı açılmıyor. güvenlik falan birşeyler sebebiyle sınırlandırıldı gibi bir hata veriyor.
  • benimde samsung wave 533üm var ancak telefonun 2.menüsündeki facebooktan dayım kendi hesabına girdi ve çıkamadı bende denedim hesaplarımdan girin öyle kaldırın dediler onuda denedim olmadı facebookun şifresini değiştirdi bu sefer işler daha çok karıştı lütfen bi öneride bulunun nasıl çıkacagız o hesaptan :/ hesaplarımdan girince ağ hizmetleri için bağlantı kurun diyor
  • Slm arkadaşlar bu ürünü bende sipariş ettim ve geldi sanalreyonum dan aldım fakat gelen ürünün kutusu açık gibiydi ve içinden deri kılıf ve hafıza kartı çıkmadı ayrıca ürün de madde in by samsung yazıyor yetkililere dedim ama onlar kılıf ve hafıza kartı çıkmıyor zaten dediler siz ne dersiniz bu konuda tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_

Slm arkadaşlar bu ürünü bende sipariş ettim ve geldi sanalreyonum dan aldım fakat gelen ürünün kutusu açık gibiydi ve içinden deri kılıf ve hafıza kartı çıkmadı ayrıca ürün de madde in by samsung yazıyor yetkililere dedim ama onlar kılıf ve hafıza kartı çıkmıyor zaten dediler siz ne dersiniz bu konuda tşk..

Paket içeriği distribütöre göre değişebiliyor.Benim başarı etiketli,icinden hafıza kartı da çıktı, kılıf da.Senin ürün hangi distribütör etiketli (başarı,telpa v.s.)
  • buradakileri okuduktan sonra sanıyorum alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerTamer -- 4 Ekim 2011; 22:22:05 >
  • Vatanbilgisayardan wave 2 almayı düşünüyorum.Yanında 8gb kart veriliyormu?
  • Slm benim 3. şarjım telefona telefon ilk açılıştan 1 dk falan sonra pil durumu düşük gözüküyor ama bi müdet sonra pil durumu birazdaha o seviyenin üzerine çıkıyor bu normal midir bütün prg kapalı tabi açık prg yok wiget dede bişi yok tşk.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.