Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bu 8530 un kamerası serviste kaça değişir lütfen fiyat hakkında bir bilgisi olan varsa yazsın:(
  • 8500'da görüşme yaparken,ikinci birisi aradığında çağrı görünmüyor.
    Görüşme bittikten sonrada cevapsız çağrı olarak göstermiyor.Nasıl düzeltilir.
    Teşekkürler
  • O kadar aradım taradım hep yabancı videolar var vede fastGSm ADLI PROgram öneriliyo. bu kadar zor olucağını tahmin etmemiştim ,

samsung gt 5800 kullanıyorum, turkcell hat kullanıyordum,

yeni avea kart aldım taktım sim şifresi istedi , öyle bi şifrem yok.

ama turkceli taktığımda pin kodum ile girebiliyorum.

yeni kartımı başka telefona taktığımda direk açılıyo.

anladımki samsungumun güvenlik ayarlarıyla ilgili .

UNLOCK yani galiba. güvenlik ekranında hepsi pasif sadece sim kilidi aktif onuda kapatamiyorum lanet olsunn !

nasıl yaparım lütfen birisi direk cevaplasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMziQ

O kadar aradım taradım hep yabancı videolar var vede fastGSm ADLI PROgram öneriliyo. bu kadar zor olucağını tahmin etmemiştim ,

samsung gt 5800 kullanıyorum, turkcell hat kullanıyordum,

yeni avea kart aldım taktım sim şifresi istedi , öyle bi şifrem yok.

ama turkceli taktığımda pin kodum ile girebiliyorum.

yeni kartımı başka telefona taktığımda direk açılıyo.

anladımki samsungumun güvenlik ayarlarıyla ilgili .

UNLOCK yani galiba. güvenlik ekranında hepsi pasif sadece sim kilidi aktif onuda kapatamiyorum lanet olsunn !

nasıl yaparım lütfen birisi direk cevaplasın.

bununla ilgili bir kod yayınlanmıştı onu samsung wave ana başlığından araştırabilirsiniz. Ayrıca tam bilmiyorum ama yeni yazılım yüklendiğinde de bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar Elinde wave2 orjinal duvar kağıtları olan varsa paylaşabilirmi
  • slm benim samsung wave 2 58530 marka bada işletim sistemli telefonum var e book kitap okuma programı arıyordum bildiğiniz ebook kitap okuma programı varsa badaa işletim sistemi için sevinirim.Tşk.
  • Kies üzerinden bada 2.0 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
  • Kasım sonu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 21 Ekim 2011; 11:26:08 >
  • mrb arkadaşlar bende bir yıldır wave s8500 kullanıorum konum bulma dışında herşeyiyle hızlı bi telefon.. ama bada 1.2 yi yükledikten bi kaç gün sonra fabrika ayarlarına dönmeme rağmen cpu kullanımı % 20 14 29 gibi değerlerde oynayıp duruo..açık olan yüklü olan hiç bir uygulamam yok..şarjımda üç gün giderken artık bir gün bile gitmiorum.. neden oldunu çözemedim bilen birileri yardımcı olabilirmi???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

Kasım sonu gibi

kaynak gösterebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miseyata

mrb arkadaşlar bende bir yıldır wave s8500 kullanıorum konum bulma dışında herşeyiyle hızlı bi telefon.. ama bada 1.2 yi yükledikten bi kaç gün sonra fabrika ayarlarına dönmeme rağmen cpu kullanımı % 20 14 29 gibi değerlerde oynayıp duruo..açık olan yüklü olan hiç bir uygulamam yok..şarjımda üç gün giderken artık bir gün bile gitmiorum.. neden oldunu çözemedim bilen birileri yardımcı olabilirmi???????

1.2 yi yükledikten sonra pre-config ayarını yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miseyata

mrb arkadaşlar bende bir yıldır wave s8500 kullanıorum konum bulma dışında herşeyiyle hızlı bi telefon.. ama bada 1.2 yi yükledikten bi kaç gün sonra fabrika ayarlarına dönmeme rağmen cpu kullanımı % 20 14 29 gibi değerlerde oynayıp duruo..açık olan yüklü olan hiç bir uygulamam yok..şarjımda üç gün giderken artık bir gün bile gitmiorum.. neden oldunu çözemedim bilen birileri yardımcı olabilirmi???????

yüklediğin program veya widgetler işlemciyi çalıştırıyordur. onları kontrol etmende fayda var. birde kurulumdan sonra pre-config yaptın değil mi
  • Arkadaşlar, bişeyi merak ediyorum kieste güncelleştirme yoktur gibilerinden bişiler görüyorum fakat burda gördüğüm kadarıyla 1.2'ye kadar güncelleştirme yapabiliyoruz...Bu nasıl oluyor...? Benim yazılımım 1.0.2 ve JVJK1le bitiyor...Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

Kasım sonu gibi

kaynak gösterebilir misiniz

www.google.com.tr

Arama çubuğuna Bada 2.0 release date yazıp görebilirsiniz. 15 Kasım tarihi verildi fakat Türkiye'ye gelmesi biraz daha geç olacaktır. Ama multiloader ile 15 Kasında yükleyebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşım turkcell mobil acılmıyo vodafonede sorunyok bilginiz varmmı?bırde faceden yerbildirimi hakkında bilgi tesekkürler sımdiden..
  • Fooğraf çekiyorum fakat çektiğim resimleri görüntülemiyor telefon . sorun ne olabilir ? teşekkürler
  • Arkadaşlar Bada 2 ne zaman çıkacak? Çok yerde ufak tefek kusurlar var, onlar bile deli ediyor insanı. İnternette sayfada üstte bir şeye tıklicaz bekliyoruz ki adres çubuğu kaybolsun.
  • Ya şu google'ı biraz kullanın, her sayfaya giren ne zaman çıkacak diyor, yeter ya.
  • bu telefonlar çok hassasmı ya geçen telefonuma yağmur çiseledi telefon kitlendi hiç bişeyi çalışmadı silince düzeldi.telim wave 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogun123

bu telefonlar çok hassasmı ya geçen telefonuma yağmur çiseledi telefon kitlendi hiç bişeyi çalışmadı silince düzeldi.telim wave 2

benimki en az 10 kez yere dusmustur kilifsiz halde ve sert zemine. kalebodur, asfalt tarzi yerlere. cok sukur hic bi sikinti olmadi. uzerine yagmur da çiseledi, islak elle de dokundum ekrana bi sorun yaşamadim
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.