Şimdi Ara

Samsung Wave ve Galaxy S - Tercih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wave kullanıyorum ve cidden harika bir telefon..bence wave in eksiği yok henüz badanın eksiği var..bada iileştikçe wave şahane oluyor..kapanma falan ben görmedim daha..kesnlikle şık ve ekran boyutu çok yeterli rahat rahat film izlersin..galaxy s ide çok inceledim..biraz büyük ve malzemesi wave gibi şık ve kaliteli değil ama..büyüklüğe takmazsan ekran büyüklüğü ii birşey tabii(ama wave yetmez demek onu kullanmamak demektir)...galaxy nin bence en büyük avantajı android olması.android şuan daha kapsamlı..onun dışında pek farkı yok..deli gibi kullanacam elimden bırakmam çok şey yapacam diyorsan bence galaxsy ama şık olsun herşeyi yapayım sadece şıklıkla yetinmesin diyorsan wave bence gayet yeter..
  • arkadaşlar evimde 42 inç led tv varken ben bunlarda film falan izlemem oyunda oynamam benım için en önemli özellik net internet skype ,messenger , facebook olması ve net sayfalarını rahatça göstermesi netteki videoları sorunsuzca çalıştırması galaxy s in wave den tek üstünlüğü şu an benim için ekranının büyük oluşu cebime 1000 tl para koydum 1 aydır araştırıom ne zor şeymiş artık telefon almak
  • galaxy s
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

bu telefonların ikiside bende yok ama kendi çapımda izlenimlerimi yazayım
    wave galaxyye oranla gündüz 720p'de çok daha kaliteli video çekiyor youtubedan karşılaştırabilirsin
    wave sar değeri çok yüksek 1 yakın galiba galaxy'nın 0.24 dü yanlış hatırlamıyorsam
    wavede alırken donanımsal şikayetler galaxy'den çok fazla ama galaxy'den şikayet yokda değil
    son ve en önemlilerinden galaxy ile wave arasında 400 tl cik bir fark var
    dışarıdan gördüğüm kadarıyla böyle

Samsung'un donanimsal sorunlari yillardir cok buyuk oranlarda. Bu yuzden simdiye kadar harika modeller cikartmalarina ragmen kesinlikle samsung'u almadim..
  • özellik açısından galaxy ama popülerlik açısından wawe, bunu 2 telefonun dh daki ana konusunun yorum sayısına bakarakta anlayabilirsiniz
  • Wave'ı birkaç kez inceleme fırsatı buldum ama Galaxy S' hiç inceleyemedim.

Wave hakkında birkaç şey söylemek isterim.
    Öncelikle elinize aldığınızda farkını hemen hissettiriyor.
    Kamera ve video performansı muhteşem.
    Video/film izlemeyi sevenler çok beğenecektir performansını.
    Ama özellikle ekranına değinmeden edemeyeceğim.
    Harika bir ekranı var, parlak ve çok canlı.
    Şöyle ki, ben Star kullanıyorum, Wave'ı inceledikten sonra telefonumdan soğudum. :)

Büyüklük açısından hiç sorun yaratmaz emin ol.

Ne alırsan al umarım pişman olmazsın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemres

özellik açısından galaxy ama popülerlik açısından wawe, bunu 2 telefonun dh daki ana konusunun yorum sayısına bakarakta anlayabilirsiniz

burada saçmalamışsınız gerçekten. ikisi aynı tarihtemi çıktıki yorum sayısı aynı olacak.

wave konu açılış tarihi: 14 Şubat 2010

galaxy konu açılış tarihi: 14 Ağustos 2010

6 ay fark var. e haliyle tabi wave nin yorum sayısı fazla olacak.
  • arkadaşlar bütçemi dahada arttırabilirim ama wave ne zaman demode olursa galaxy de o zaman eskir donanımları aynı ayrıca samsung android marketten para yiyemiyor bunun için bada ya ağırlık vericekk, yeni badalı modeller yolda ama yinede bilemiyorum ip4 ,n8 , htc filan onlarıda inceleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 22 Eylül 2010; 19:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

özellik açısından galaxy ama popülerlik açısından wawe, bunu 2 telefonun dh daki ana konusunun yorum sayısına bakarakta anlayabilirsiniz

burada saçmalamışsınız gerçekten. ikisi aynı tarihtemi çıktıki yorum sayısı aynı olacak.

wave konu açılış tarihi: 14 Şubat 2010

galaxy konu açılış tarihi: 14 Ağustos 2010

6 ay fark var. e haliyle tabi wave nin yorum sayısı fazla olacak.

bütün sitelere bak en çok hangi telefon satılmış
  • ayrıca 14 ağustostan sonra hesaplarsak
    wawe 77 galaxy 34
  • en çok satılan dokunmatik telefon nokia 5800. yani çok satılması fiyatıyla alakalı olabilirmi sence. senin mantığına göre mercedes te iyi araba değil. çünkü renault 10 a katlamıştır satışta onu.
  • quote:

ayrıca 14 ağustostan sonra hesaplarsak
    wawe 77 galaxy 34

sidik yarıştırın abi siz.
  • quote:

en çok satılan dokunmatik telefon nokia 5800. yani çok satılması fiyatıyla alakalı olabilirmi sence. senin mantığına göre mercedes te iyi araba değil. çünkü renault 10 a katlamıştır satışta onu.

zaten bende özellik açsından galaxy dedim popüler telefon olarakta wawe dedim tam okuyun yazdıklarımı
  • quote:

quote:

en çok satılan dokunmatik telefon nokia 5800. yani çok satılması fiyatıyla alakalı olabilirmi sence. senin mantığına göre mercedes te iyi araba değil. çünkü renault 10 a katlamıştır satışta onu.

zaten bende özellik açsından galaxy dedim popüler telefon olarakta wawe dedim tam okuyun yazdıklarımı

okudum abi anladım şimdi tamam.
  • Samsung galaxy s den hızlı telefon yok şuan.2.2 ile hızı daha da artacaktır.Kamerası wave den kötü diyen arkadaşlara bi tarafımla gülüyorum.Ha flashı yok orası kötü ama problem olmaz.Ve en önemli farklardan biriside android işletim sistemi olması.2 telefon arasındaki diğer farklar sar değeri ve hafıza boyutları.I9000'de 8 gb hafıza var ki 16 gb lik versiyonuda var ama ülkemizde yok sanırsam wave nin hafızası 1,5 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisemih -- 23 Eylül 2010; 18:19:03 >
  • abi adam ne telefonlar yapıyor ama. aynı marka içinde bir model diğerine rakip oluyor.
    bu samsung nokiayı bitirdi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.