Bildirim
Samsung Wave ve Galaxy S - Tercih
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Galaxy s tercih ederiz -
galaxy squote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darkness
Galaxy s tercih ederiz -
8500 WAVE..quote:
Galaxy s tercih ederiz -
Bence de Samsung Wave GT S8500quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
8500 WAVE..
Alıntıları Göster -
bu telefonların ikiside bende yok ama kendi çapımda izlenimlerimi yazayımquote:
Orijinalden alıntı: DTmmlDZ
Bence de Samsung Wave GT S8500
Alıntıları Göster
wave galaxyye oranla gündüz 720p'de çok daha kaliteli video çekiyor youtubedan karşılaştırabilirsin
wave sar değeri çok yüksek 1 yakın galiba galaxy'nın 0.24 dü yanlış hatırlamıyorsam
wavede alırken donanımsal şikayetler galaxy'den çok fazla ama galaxy'den şikayet yokda değil
son ve en önemlilerinden galaxy ile wave arasında 400 tl cik bir fark var
dışarıdan gördüğüm kadarıyla böyle
-
Wave.quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
bu telefonların ikiside bende yok ama kendi çapımda izlenimlerimi yazayım
wave galaxyye oranla gündüz 720p'de çok daha kaliteli video çekiyor youtubedan karşılaştırabilirsin
wave sar değeri çok yüksek 1 yakın galiba galaxy'nın 0.24 dü yanlış hatırlamıyorsam
wavede alırken donanımsal şikayetler galaxy'den çok fazla ama galaxy'den şikayet yokda değil
son ve en önemlilerinden galaxy ile wave arasında 400 tl cik bir fark var
dışarıdan gördüğüm kadarıyla böyle
Alıntıları Göster
-
başka yorum yapacak arkadaş yokmu 1000 tl ye garantili wave mi , yoksa aynı fiyata doğubanktan samsung galaxy s mi desem ne dersiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
Wave.
Alıntıları Göster -
bir wave sahibi olarak söylüyorum telefon muhteşem fakat paranız varsa galaxy s daha iyidirquote:
Orijinalden alıntı: the_Narrator
başka yorum yapacak arkadaş yokmu 1000 tl ye garantili wave mi , yoksa aynı fiyata doğubanktan samsung galaxy s mi desem ne dersiniz ?
Alıntıları Göster -
kardeş şöyle örnek vereyimquote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10
bir wave sahibi olarak söylüyorum telefon muhteşem fakat paranız varsa galaxy s daha iyidir
Alıntıları Göster
samsung galaxy s : ferrari
samsung wave : subaru
-
hangisinin şarjı daha uzun sürüyor?quote:
kardeş şöyle örnek vereyim
Alıntıları Göster
mümkünse kullananlar cevaplasın... -
quote:
Orijinalden alıntı: katrancalı
hangisinin şarjı daha uzun sürüyor?
mümkünse kullananlar cevaplasın...
bana yoğun kullanımda dikkatinizi çekerim yoğun kullanımda 1 gün gidiyor normalde 2 gün galaxy s -
Galaxy Squote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darknessquote:
Orijinalden alıntı: katrancalı
hangisinin şarjı daha uzun sürüyor?
mümkünse kullananlar cevaplasın...
bana yoğun kullanımda dikkatinizi çekerim yoğun kullanımda 1 gün gidiyor normalde 2 gün galaxy s
Alıntıları Göster -
quote:
ikisindeki motorda aynı ama -
Wave de uygulama ve kişiselleştirme olayı şimdilik kısıtlıdır o yüzden çabuk sıkılabilirsiniz.Wave in kamera ve video kalitesi Gala S e göre biraz daha iyidir+led flaş vardır.Gala S in ekranı geniş ve internet kullanımı için mükemmeldir.Wave de ekran küçüktür.Özellikle darlığı problem oluyor(klavye ile yazmak zorlaşıyor dar olduğu için).Wave in malzeme kalitesi gaha yüksektir ve (bence) daha şıktır.İnternet gezintisi wifi ve uygulama konusunda Gala S öndedir.Kişiselleştirme yönünden yine Gala S öndedir.Ben olsam 1000 TL ye yurtdışı Galaxy S alırdımquote:
Orijinalden alıntı: the_Narratorquote:
ikisindeki motorda aynı ama
Alıntıları Göster
-
elbette galaxy squote:
Orijinalden alıntı: Efe
Wave de uygulama ve kişiselleştirme olayı şimdilik kısıtlıdır o yüzden çabuk sıkılabilirsiniz.Wave in kamera ve video kalitesi Gala S e göre biraz daha iyidir+led flaş vardır.Gala S in ekranı geniş ve internet kullanımı için mükemmeldir.Wave de ekran küçüktür.Özellikle darlığı problem oluyor(klavye ile yazmak zorlaşıyor dar olduğu için).Wave in malzeme kalitesi gaha yüksektir ve (bence) daha şıktır.İnternet gezintisi wifi ve uygulama konusunda Gala S öndedir.Kişiselleştirme yönünden yine Gala S öndedir.Ben olsam 1000 TL ye yurtdışı Galaxy S alırdım
Alıntıları Göster
-
bugün doğubank ı gezdim kayıtsız galaxy s i 900 tl ye veriyorlar elimde pasaport kaydı yapma imkanı olmadığı için alamadım tabiki anlaşılan biraz daha beklicem son olarak iphone4 , n8 gibi cihazların Turkiye 'ye girişi garantili galaxys in fiyatını düşürür mü ?quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
elbette galaxy s
Alıntıları Göster -
tabikide galaxy squote:
Orijinalden alıntı: the_Narrator
bugün doğubank ı gezdim kayıtsız galaxy s i 900 tl ye veriyorlar elimde pasaport kaydı yapma imkanı olmadığı için alamadım tabiki anlaşılan biraz daha beklicem son olarak iphone4 , n8 gibi cihazların Turkiye 'ye girişi garantili galaxys in fiyatını düşürür mü ?
Alıntıları Göster
samsung wave in pantolon cebinde kendi kendine kapanması adamı deli etmeye tek başına yeter -
Galax S ama cebinde zor taşırsınquote:
Orijinalden alıntı: anelka39
tabikide galaxy s
samsung wave in pantolon cebinde kendi kendine kapanması adamı deli etmeye tek başına yeter
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: anelka39
tabikide galaxy s
samsung wave in pantolon cebinde kendi kendine kapanması adamı deli etmeye tek başına yeter
Bunu nasıl başarıyorsunuz açıklar mısınız biraz?
Bunca zamandır ilk kez sizden böyle bir şey duydum.
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung galaxy apps nedir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- s22 çıkış tarihi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung galaxy s serisi
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X