Şimdi Ara

Samsung Wave ve Galaxy S - Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi daha iyi wifi video isleme ve internet gezintisi mail kontrolü gibi konularda ve genel anlamda hangisini tercih edersinz.

• Galaxy s tercih ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

Galaxy s tercih ederiz
    galaxy s
  • quote:

Galaxy s tercih ederiz
    8500 WAVE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

8500 WAVE..

Alıntıları Göster
    Bence de Samsung Wave GT S8500
  • quote:

Orijinalden alıntı: DTmmlDZ

Bence de Samsung Wave GT S8500

Alıntıları Göster
    bu telefonların ikiside bende yok ama kendi çapımda izlenimlerimi yazayım
    wave galaxyye oranla gündüz 720p'de çok daha kaliteli video çekiyor youtubedan karşılaştırabilirsin
    wave sar değeri çok yüksek 1 yakın galiba galaxy'nın 0.24 dü yanlış hatırlamıyorsam
    wavede alırken donanımsal şikayetler galaxy'den çok fazla ama galaxy'den şikayet yokda değil
    son ve en önemlilerinden galaxy ile wave arasında 400 tl cik bir fark var
    dışarıdan gördüğüm kadarıyla böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

bu telefonların ikiside bende yok ama kendi çapımda izlenimlerimi yazayım
    wave galaxyye oranla gündüz 720p'de çok daha kaliteli video çekiyor youtubedan karşılaştırabilirsin
    wave sar değeri çok yüksek 1 yakın galiba galaxy'nın 0.24 dü yanlış hatırlamıyorsam
    wavede alırken donanımsal şikayetler galaxy'den çok fazla ama galaxy'den şikayet yokda değil
    son ve en önemlilerinden galaxy ile wave arasında 400 tl cik bir fark var
    dışarıdan gördüğüm kadarıyla böyle

Alıntıları Göster
    Wave.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Wave.

Alıntıları Göster
    başka yorum yapacak arkadaş yokmu 1000 tl ye garantili wave mi , yoksa aynı fiyata doğubanktan samsung galaxy s mi desem ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Narrator

başka yorum yapacak arkadaş yokmu 1000 tl ye garantili wave mi , yoksa aynı fiyata doğubanktan samsung galaxy s mi desem ne dersiniz ?

Alıntıları Göster
    bir wave sahibi olarak söylüyorum telefon muhteşem fakat paranız varsa galaxy s daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

bir wave sahibi olarak söylüyorum telefon muhteşem fakat paranız varsa galaxy s daha iyidir

Alıntıları Göster
    kardeş şöyle örnek vereyim

samsung galaxy s : ferrari

samsung wave : subaru

• quote:

Alıntıları Göster
    hangisinin şarjı daha uzun sürüyor?
    mümkünse kullananlar cevaplasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

bana yoğun kullanımda dikkatinizi çekerim yoğun kullanımda 1 gün gidiyor normalde 2 gün galaxy s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

bana yoğun kullanımda dikkatinizi çekerim yoğun kullanımda 1 gün gidiyor normalde 2 gün galaxy s

Alıntıları Göster
    Galaxy S
  • quote:

ikisindeki motorda aynı ama
  • quote:

quote:

ikisindeki motorda aynı ama

Alıntıları Göster
    Wave de uygulama ve kişiselleştirme olayı şimdilik kısıtlıdır o yüzden çabuk sıkılabilirsiniz.Wave in kamera ve video kalitesi Gala S e göre biraz daha iyidir+led flaş vardır.Gala S in ekranı geniş ve internet kullanımı için mükemmeldir.Wave de ekran küçüktür.Özellikle darlığı problem oluyor(klavye ile yazmak zorlaşıyor dar olduğu için).Wave in malzeme kalitesi gaha yüksektir ve (bence) daha şıktır.İnternet gezintisi wifi ve uygulama konusunda Gala S öndedir.Kişiselleştirme yönünden yine Gala S öndedir.Ben olsam 1000 TL ye yurtdışı Galaxy S alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Wave de uygulama ve kişiselleştirme olayı şimdilik kısıtlıdır o yüzden çabuk sıkılabilirsiniz.Wave in kamera ve video kalitesi Gala S e göre biraz daha iyidir+led flaş vardır.Gala S in ekranı geniş ve internet kullanımı için mükemmeldir.Wave de ekran küçüktür.Özellikle darlığı problem oluyor(klavye ile yazmak zorlaşıyor dar olduğu için).Wave in malzeme kalitesi gaha yüksektir ve (bence) daha şıktır.İnternet gezintisi wifi ve uygulama konusunda Gala S öndedir.Kişiselleştirme yönünden yine Gala S öndedir.Ben olsam 1000 TL ye yurtdışı Galaxy S alırdım

Alıntıları Göster
    elbette galaxy s

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

elbette galaxy s

Alıntıları Göster
    bugün doğubank ı gezdim kayıtsız galaxy s i 900 tl ye veriyorlar elimde pasaport kaydı yapma imkanı olmadığı için alamadım tabiki anlaşılan biraz daha beklicem son olarak iphone4 , n8 gibi cihazların Turkiye 'ye girişi garantili galaxys in fiyatını düşürür mü ?
  • quote:

bugün doğubank ı gezdim kayıtsız galaxy s i 900 tl ye veriyorlar elimde pasaport kaydı yapma imkanı olmadığı için alamadım tabiki anlaşılan biraz daha beklicem son olarak iphone4 , n8 gibi cihazların Turkiye 'ye girişi garantili galaxys in fiyatını düşürür mü ?

Alıntıları Göster
    tabikide galaxy s
    samsung wave in pantolon cebinde kendi kendine kapanması adamı deli etmeye tek başına yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

tabikide galaxy s
    samsung wave in pantolon cebinde kendi kendine kapanması adamı deli etmeye tek başına yeter

Alıntıları Göster
    Galax S ama cebinde zor taşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

tabikide galaxy s

Bunu nasıl başarıyorsunuz açıklar mısınız biraz?
    Bunca zamandır ilk kez sizden böyle bir şey duydum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.