Şimdi Ara

samsung wave vs i phone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar wavemi verip i phone alsam ne kazanirim ne kaybederim sizce? wavemden cok memnunum ama en iyi telefona sahip olmak istiyorum.ikisini kiyaslarmisiniz? netten izledigim videolarda amoledin retinadan daha iyi olduguna karar verdim bunu destekleyenler varmi? bide hiz performans video foto cekimleri farklari nelerdir.uygulamalar benim icin onmli degil.fikirlerinizi bekliyorum..

• galaxy S i arastirmani tafsiye ederim ikisinin yerine forumda bir suru konu var.
  • tartışmasız galaxy s şu an en iyisi
  • Ekran ve market dışında waveden hiçbir farkı yok 2 sininde.ANcak wave ve galaxy s i4 e 5 basar market dışında.AYrıca Bada gelişmesi çok yakın.O zaman görürsünüz wave i Senin için ekran önemliyse i4 al.Değilse wave al.Çünkü wave in gelişmesi çok yakın.MArket hergün büyüyor.Gelecek yeni firmwarelarla açıkara liderliğe oturacak.Çok yakındır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 22 Ekim 2010; 12:06:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Ekran ve market dışında waveden hiçbir farkı yok 2 sininde.ANcak wave ve galaxy s i4 e 5 basar market dışında.AYrıca Bada gelişmesi çok yakın.O zaman görürsünüz wave i Senin için ekran önemliyse i4 al.Değilse wave al.Çünkü wave in gelişmesi çok yakın.MArket hergün büyüyor.Gelecek yeni firmwarelarla açıkara liderliğe oturacak.Çok yakındır..

Aynen katılıyorum ve S8530 wave II geldiğinde inanılmaz bir büyüme kaydedecektir .
  • galaxy'e baktım araştırdım kullandım fakat android pek sevmiyorum. wavemden memnunum fakat yakın zamanda biri i4 le gelirse ben yanında ezilirmiyim telefonum beni mahçup edermi diye düşünmeden edemiyorum..
    ayrıca i4 ün ekranı wave'den iyimi? bene hiç öyle gelmedi de..
  • Yeni cihazlarla bada daha da yaygınlaşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

quote:

Ekran ve market dışında waveden hiçbir farkı yok 2 sininde.ANcak wave ve galaxy s i4 e 5 basar market dışında.AYrıca Bada gelişmesi çok yakın.O zaman görürsünüz wave i Senin için ekran önemliyse i4 al.Değilse wave al.Çünkü wave in gelişmesi çok yakın.MArket hergün büyüyor.Gelecek yeni firmwarelarla açıkara liderliğe oturacak.Çok yakındır..

Aynen katılıyorum ve S8530 wave II geldiğinde inanılmaz bir büyüme kaydedecektir .

Görürsem söylerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

quote:

Görürsem söylerim.

nasıl yani.. destek verilmeyeceğini mi düşünüyorsun.?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.