Şimdi Ara

Samsung WB150F hakkında görüşleriniz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba wb150f ye batarya alan arkdaslar varsa hangi siteden aldıklarını yazabilirlermi__????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutakgokhan

Merhabalar ürünü alınız mı?

evet aldım ama 150 değil 250 modelini aldım. dokunmatik ekran, lens ise bu sefer kendi lensini yapmış bir de full hd kamera kaydı yapıyor. 400 tl ye aldım yanında 8 gb sd kart ile...
  • İyi fiyata almışsın. Video çekim özelliği iyidir diye düşünüyorum. Güle güle kullan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

TEKNOSA DA 399 TL ÇANTA BİRDE KINGSTON 8 GB SD KART HEDİYE NASIL FİYAT

SAMSUNG WB 150 LİNK

bu fiyata almıştım ben de, yanında hediyeleri ile birlikte. bir hafta önce gittim servise ürün hatasından dolayı ürün değişikliği yaptım, aynısından bir tane daha aldım.
  • mulayim44 M kullanıcısına yanıt
    Ben de bu cihazdan vardi. Mercek acikken düştü ve arizalandi. Bataryasini daha 4 defa şarj etmiştim. Sifir sayilir. Dilerseniz satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulayim44 M kullanıcısına yanıt
    ben e bay den aldım çinden 3 haftada geldi tanesi 5 tl ye iki adet kargo bedava şu an kullanıyorum ve memnunum şarj konusunda sıkıntı yok. ama tabi ki orjinal batarya gibi asla olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Orijinalden alıntı: tutakgokhan

Merhabalar ürünü alınız mı?

evet aldım ama 150 değil 250 modelini aldım. dokunmatik ekran, lens ise bu sefer kendi lensini yapmış bir de full hd kamera kaydı yapıyor. 400 tl ye aldım yanında 8 gb sd kart ile...

Bende WB250 modelini beğendim, temiz fotoğraflar çekeyim yeter, iş yerine alacağım, zaten efekt falan aramıyorum beceremem, reklamcımza güzel fotoğraflar yolalyayım yeter diyorum, Bende LG g2 var acaba direkt LG telefonda görebilir miyim fotoları, yoksa sadece samsung mu istiyor?
  • Arkadaşlar bu fotoğraf makinesinin gece çekimleri nasıl? Buraya gece çekilmiş fotoğraf ekleme imkanınız var mı?
  • Gece çekimi Berbat gibi.
    Flaşı güçlü olmasına rağmen vasat.
    Tek büyük artısı Zoomu açıkken yere düşürdüm 1 metre kadar mesafeden
    Otomatik modu harika resim çekmeye başladı.
    Fakat yarı profesyonel modu nitelik kaybetti.
    Barel arızası denilen şey düşünce daha da yerine oturdu gibi :)
  • Teknosadan bugun 155tl kapali kutu beyaz rengini aldim. Turuncu indirim kapsamindaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.