Şimdi Ara

SAMSUNG WD1142XVM 14 KG. DEV ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE STOKLARLA SINIRLI DEV İNDİRİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tekcarsi.com/urun/samsung-wd1142xvm-camasir-makinesi.aspx

Samsung WD1142XVM Çamaşır Makinesi 14 kg yıkama, 7 kg kurutma kapasitesine sahip Samsung Yukon, EcoBubbleteknolojisi ile çamaşırlarınızı köpük ile yıpratmadan derinlemesine temizlerken VRT teknolojisi ile de çok daha sessiz bir çamaşır yıkama deneyimi sunuyor.

Aynı makinede hem yıkama hem kurutma Özelliği
    Yeni Samsung Yukon ile çamaşır makinesi ve kurutma için ayrı ayrı yer ayırmanıza gerek yok. Yukon modeli bunu sizin için tek makinede yapıyor. Üstün samsung teknolojisi ile 14 kg çamaşırı tek seferde yıkarken, 7 kg çamaşırı yine tek seferde kurutabilir, böylece kendinize ve ailenize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Banyonuzdaki kısıtlı alandan da tasarruf edersiniz.

Köpük ile Akıllı Yıkama
    Samsung Yukon’un sahip olduğu EcoBubble teknolojisi ile %70’e varan enerji tasarrufu yapabilirsiniz. EcoBubble teknolojisinin sahip olduğu, özel jeneratör sistemi ileyıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürtüyor ve köpük, çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor. Bunun yanı sıra yüksek sıcaklık gerekmediğinden ve giysiler bir köpük havuzu içinde yıkandığından giysilerinizde yıpranmıyor ve üzerinde deterjan artığı kalmıyor.Samsung EcoBubble’ın bu özelliği sayesinde kıyafetlerinizi tekrar durulamak zorunda kalmayarak ömürlerini uzatırken cildinizi de deterjanın zararlı etkilerinden koruyorsunuz.

DigitalInverter Motor Yüksek Performans, dayanıklılık ve 10 yıl garanti
    DigitalInverter Motor, motor ve fırça arasında sürtünmeye neden olan bir mekanizmayla çalışmadığından, enerji tüketimini düşürürken motorun yüksek etkinlikte çalışmasını sağlar. Sürekli sürtünme olmaksızın çalışan motorun yıpranma düzeyi de düştüğü için, 10 yıl gibi uzun bir garanti süresi biçilen çamaşır makineniz uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışır. Ayrıca bu yenilikçi motor, sağladığı yüksek gücün yanında gürültü düzeyini de düşürmektedir.

ÜRÜN FİYAT BİLGİSİ*

Bonuscard : 2790.00 TL / 10 Taksit ve 2 ay taksit erteleme imkanı
    Maximum : 2790.00 TL / 12 Taksit ve 3 ay taksit erteleme imkanı
    Worldcard : 2790.00 TL / 10 Taksit
    Axess : 2790.00 TL / 10 Taksit
    Asyacard : 2790.00 TL / 8 Taksit
    Nakit İndirimli Fiyat : 2650.00 TL
    Tek Slip İndirimi : 2678.00 TL

(*)Kredi kartı kampanyaları 31 Mayıs 2012 mesai saati bitimine kadar geçerlidir.

http://www.tekcarsi.com/urun/samsung-wd1142xvm-camasir-makinesi.aspx

SAMSUNG WD1142XVM 14 KG. DEV ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE STOKLARLA SINIRLI DEV İNDİRİM !!!

• Anneme benim önerimle onun pek istememesine rağmen samsung çamaşır makinası almıştık..sonrasında kapağını tutan bir parça bozuldu küçük bir parça ama elektrikli birşeydi 1.5 aya yakın servisde parça gelmesini bekledi defalarca aramama rağmen 1.5 aydan önce çözemediler...Düşünün 1.5 ay evde çamaşır makinası olmadıgını leğene geri dönüş oldu tabi,birde arada yan daireye çamaşır taşınıp yıkandı..kendim Samsung monitör-televizyon vs kullanıyorum ama beyaz eşyada servis problemleri var bunu dikkate almak lazım.

NOT:Annemin söylediğine göre 10 yıl kullandığı önceki makinası profilo daha iyi yıkıyormuş bundan hiç memnun kalmadı Samsungun yıkaması için "EH işte" diyordu.

NOT':Bunu şimdi aklıma geldi ekliyorum garantisi bittikten hemen hemen 6 ay sonra amortisörlerimi ne bozulmuş sanırım 300 tl falan istemiş servis.annemde yaptırmadı boşver biraz daha idare et yenisini alırız dedim.şimdi makina çalıştığında özellikle sıkmada evin içinde yeminle sanki bir fabrika çalışıyor inanılmaz bir gürültü ve makinada titreşim ama öyle böyle bir gürültü değil demir atölyesinde makinayla demirleri keser gibi bir ses resmen fabrika çalışıyor evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 30 Mayıs 2012; 15:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Anneme benim önerimle onun pek istememesine rağmen samsung çamaşır makinası almıştık..sonrasında kapağını tutan bir parça bozuldu küçük bir parça ama elektrikli birşeydi 1.5 aya yakın servisde parça gelmesini bekledi defalarca aramama rağmen 1.5 aydan önce çözemediler...Düşünün 1.5 ay evde çamaşır makinası olmadıgını leğene geri dönüş oldu tabi,birde arada yan daireye çamaşır taşınıp yıkandı..kendim Samsung monitör-televizyon vs kullanıyorum ama beyaz eşyada servis problemleri var bunu dikkate almak lazım.

NOT:Annemin söylediğine göre 10 yıl kullandığı önceki makinası profilo daha iyi yıkıyormuş bundan hiç memnun kalmadı Samsungun yıkaması için "EH işte" diyordu.

"arçelik çok bozdu yeaa. samsung'la lg daha kaliteli" ergenleri de okumalı bence bu mesajınızı

• quote:

Anneme benim önerimle onun pek istememesine rağmen samsung çamaşır makinası almıştık..sonrasında kapağını tutan bir parça bozuldu küçük bir parça ama elektrikli birşeydi 1.5 aya yakın servisde parça gelmesini bekledi defalarca aramama rağmen 1.5 aydan önce çözemediler...Düşünün 1.5 ay evde çamaşır makinası olmadıgını leğene geri dönüş oldu tabi,birde arada yan daireye çamaşır taşınıp yıkandı..kendim Samsung monitör-televizyon vs kullanıyorum ama beyaz eşyada servis problemleri var bunu dikkate almak lazım.

Keşke süreci hızlandırmak adına aldığınız bayiden yardım isteseydiniz. Eminim servis süresi yarı yarıya kısalırdı şunu da belirtmek te fayda var ki; yasa gereği ürün arıza tamir süresi 30 iş gününü geçemez. 30 iş günü nü geçtiği takdir de üretici firmalar ürün bedelini iade etmek ya da ürünü değiştirmek zorundalar.

Şuda var ki samsung için konuşacak olursak eğer son iki yıldır servis desteği hem eskiye nazaran daha hızlı hemde servis ağı daha da yaygınlaştı. Zaten samsung'un pazara sunduğu yeni teknoloji ürünler malzeme açısından kaliteli ve kullanışlı olduğu için eski ürünler kadar servis gerektirmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TekÇarşı

quote:

Keşke süreci hızlandırmak adına aldığınız bayiden yardım isteseydiniz. Eminim servis süresi yarı yarıya kısalırdı şunu da belirtmek te fayda var ki; yasa gereği ürün arıza tamir süresi 30 iş gününü geçemez. 30 iş günü nü geçtiği takdir de üretici firmalar ürün bedelini iade etmek ya da ürünü değiştirmek zorundalar.

Şuda var ki samsung için konuşacak olursak eğer son iki yıldır servis desteği hem eskiye nazaran daha hızlı hemde servis ağı daha da yaygınlaştı. Zaten samsung'un pazara sunduğu yeni teknoloji ürünler malzeme açısından kaliteli ve kullanışlı olduğu için eski ürünler kadar servis gerektirmeyecektir.

hocam yanlışınız var.gümrük ve ticaret bakanlığının 2011 nisan ayında çıkardığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi yasası çerçevesinde ürünlerde azami tamir süresi 20 iş gününe indirilmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

quote:

hocam yanlışınız var.gümrük ve ticaret bakanlığının 2011 nisan ayında çıkardığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi yasası çerçevesinde ürünlerde azami tamir süresi 20 iş gününe indirilmiştir

Haklısınız.

http://www.istekobi.com.tr/kobi-bilgi-merkezi/haberler/azam-tamir-suresi-20-gune-indi-h9279.aspx

(Cumartesi günlerinin de işgünü olarak sayıldığını bilmiyordum, bu haberden öğrendim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

quote:

Düzeltme için teşekkür ederiz.Tüketici adına güzel bir gelişme olmuş.

• Ürün stoklarımız da tükenmiş olup 05/06/2012 salı günü itibariyle tekrar stoklarımıza girecektir. Ayrıca maximum karta 3 ay taksit atlatma imkanı haziran ayının sonuna kadar devam edecektir. Ürüne gösterilen ilgi için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 2 Haziran 2012; 15:22:45 >
  • Tezgah altına girmez sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Tezgah altına girmez sanırım?

Evet malesef bir müşterimiz bu yüzden ürünü satın aldıktan sonra tezgah ölçülerini değiştirmek zorunda kalmıştı.

Ürün ölçüleri : Y*G*D Şeklinde 991mm X 686mm X 820mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 2 Haziran 2012; 17:44:14 >
  • Sayın tekÇarşı. Bir önceki taksitlendirme özelliğinde yaparsanız sipariş vereceğim Ayrıca kargo nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce tekcarsidan samsung kurutmali çamaşır makinesi aldim(0804n) A danaya kargoyla yolladilar, 60 tl kargo ödedim, servis geliyor ve kuruyor. Bu arada biz çok memnunuz samsungdan, arıza verdi birkez ve gelip hemen yenisini kurdu samsung servisi. Tekcarsidan dahaoncede Philips'in elektrik süpürgesi ni almıştım, güvenilir firmadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

Sayın tekÇarşı. Bir önceki taksitlendirme özelliğinde yaparsanız sipariş vereceğim Ayrıca kargo nasıl oluyor?

ÖDEME SEÇENEKLERİ*

Bonuscard : 2790.00 TL / 10 Taksit ve 2 ay taksit erteleme imkanı
    Maximum : 2790.00 TL / 12 Taksit ve 3 ay taksit erteleme imkanı
    Worldcard : 2790.00 TL / 10 Taksit
    Axess : 2790.00 TL / 10 Taksit
    Asyacard : 2790.00 TL / 8 Taksit
    Nakit İndirimli Fiyat : 2650.00 TL
    Tek Slip İndirimi : 2678.00 TL

(*) Kredi kartı taksitlendirme seçenekleri 30 Haziran'a kadar geçerlidir.

İstanbul dışı kargo ücreti 52,50 TL. İstanbul İçi Dh üyeleri için ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 3 Haziran 2012; 12:52:48 >

• 2000 e düşeydi iyiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz84

2000 e düşeydi iyiydi :)

• Arkadaşlar ürün bugün itibari ile tekrar stoklarımıza girmiştir.

• Arkadaşlar bu ürünü alıpta kullananlar yorumda bulunurlarsa alacaklar için daha faydalı olur. Araştırıyorum ama ürün ile ilgili görüş bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jbond

Arkadaşlar bu ürünü alıpta kullananlar yorumda bulunurlarsa alacaklar için daha faydalı olur. Araştırıyorum ama ürün ile ilgili görüş bulamadım.

gecenin bu vaktinde otomatiğe bağlamışım; 6 aylık konuyu bana baştan aşağı okuttun helal olsun valla
  • Sayin Tek Carsi ,
    Urun kampanyasi hala devam ediyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.