Şimdi Ara

Samsung WF9902LWW Aldım - Fotoğraf ve Yorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
25.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle makineniz hayırlı olsun. Bende 3 ay öce bu makineyi 990 tl ye almıştım. Genel olarak makinenin performansından memnunum. Resimlerde bir şey dikkatimi çekti. Hızlı yıkama 29 dakika programında ekrandaki süre 53 dakika gözüküyor. Bu programda süre değişebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray36

Samsung WF9902LWW dün geldi. Bugün de servis kurulumunu yaptı ve makine hakkında bilgiler verdi.

Samsung WF9902LWW Aldım - Fotoğraf ve Yorum

İLK YIKAMA

Samsung WF9902LWW çok sessiz yıkama yapıyor. Sıkma anı da yine çok sessiz. Dijital ekranın kullanımı kolay. Çamaşırı ölçüp süreyi belirliyor. Alacak olanlara tavsiye ederim. Makinenin enerji sınıfı A++ Yıkama aınında 54 db, sıkma aınında 73 db gürültü yapıyor (Oranlar yüksek gibi görünebilir, gerçekten çok sessiz).

Banyo dar olduğu için makinenin bu kadar fotoğrafını çekebildim. Kusura bakmayın.

Hayirli olsun cihaziniz cin mali olmasina karsin iyi 73 db dusuk bir ses seviyesidir sıkarken cekerseniz videoya iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Öncelikle makineniz hayırlı olsun. Bende 3 ay öce bu makineyi 990 tl ye almıştım. Genel olarak makinenin performansından memnunum. Resimlerde bir şey dikkatimi çekti. Hızlı yıkama 29 dakika programında ekrandaki süre 53 dakika gözüküyor. Bu programda süre değişebiliyor mu?

Teşekkür ederim. Araştırıp bilgi veririm.

quote:

Hayirli olsun cihaziniz cin mali olmasina karsin iyi 73 db dusuk bir ses seviyesidir sıkarken cekerseniz videoya iyi olur

Sağolun ama birçok firma Çin'de üretim yaptırıyor. Samsung kalitesi var. Çin malı olarak değerlendirmek yanlış olur. Sıkma anının videosunu paylaşırım. Bugün, 800 devirde çalıştırıp denedim. Gayet iyiydi. 1200 devirde biraz daha fazla olur. Eski makinemi sessiz diyordum fakat Samsung daha sessizmiş. Sesi çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 8 Şubat 2013; 0:22:48 >

• Hızlı yıkama 29 da sıcaklık ve sıkma seçenekleri değiştiği zaman sürede değişiyormuş. Bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.

Bide çamaşırı ölçüp süreyi belirliyor demişsiniz. Bu konudada bir bilgim yoktu. Kullanma kılavuzunu okudum, son sayfalara doğru kalibrasyon modu diye yazılmış. Servis kurulumda bu konula ilgili bir şey söylemedi. Acaba sizin bir bilginiz var mı konuyla ilgili.
  • Çamaşırları makineye doldurup programı seçtim. Yanılmıyorsam koyu renkliler programını seçtim. 1 saat 23 dakika civarı olarak gösterdi dijital ekran. Süre, uzun geldi. Başlatma düğmesine bastım. Ekranda süre kayboldu ve dönen noktalar çıktı. 10 saniye kadar noktalar döndü. Ardından 53 dakika yazdı. Çamaşırı ölçtü ve süreyi belirlemiş oldu. Otomatik olarak çamaşır miktarının doğru olarak ölçülmesi için arada bir kalibrasyon yapmak lazımmış. Kitabında gerekli bilgi mevcut. Servis bana da herhangi bir şey söylemedi. Açıkçası servise sinirlendim. Makineyi kurdular ve çok kısa bir bilgi verip gittiler. Kitabını okuyarak çözdüm diyebilirim.

• makinanız hayırlı olsunda birde kazanında ss lerini eklerseniz alacak olanlara yardımcı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Çamaşırları makineye doldurup programı seçtim. Yanılmıyorsam koyu renkliler programını seçtim. 1 saat 23 dakika civarı olarak gösterdi dijital ekran. Süre, uzun geldi. Başlatma düğmesine bastım. Ekranda süre kayboldu ve dönen noktalar çıktı. 10 saniye kadar noktalar döndü. Ardından 53 dakika yazdı. Çamaşırı ölçtü ve süreyi belirlemiş oldu. Otomatik olarak çamaşır miktarının doğru olarak ölçülmesi için arada bir kalibrasyon yapmak lazımmış. Kitabında gerekli bilgi mevcut. Servis bana da herhangi bir şey söylemedi. Açıkçası servise sinirlendim. Makineyi kurdular ve çok kısa bir bilgi verip gittiler. Kitabını okuyarak çözdüm diyebilirim.

İLK SÜREYI GÖSTERIR SONRA YUK OLCER ÜÇ TANE NOKTALAR DÖNER SONRA SURE CIKAR

• çamaşır makinenizde suyu üstten püskürtme (su jetide denir)varmı varsa sürekli olarak çalışıyormu? Makinenden memnun musunuz ? Yıkama performansı nasıl ? Ses düzeyi iyimi? (sıkma videosu koysanız iyi olur bizde merakımızdan kurtuluruz) sorularımı cevplarsanız çok mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: metin-22

çamaşır makinenizde suyu üstten püskürtme (su jetide denir)varmı varsa sürekli olarak çalışıyormu? Makinenden memnun musunuz ? Yıkama performansı nasıl ? Ses düzeyi iyimi? (sıkma videosu koysanız iyi olur bizde merakımızdan kurtuluruz) sorularımı cevplarsanız çok mutlu olurum

SAMSUNG DA SU JETI YOK ECO BUBLE VAR BAZILARINDA
  • quote:

çamaşır makinenizde suyu üstten püskürtme (su jetide denir)varmı varsa sürekli olarak çalışıyormu? Makinenden memnun musunuz ? Yıkama performansı nasıl ? Ses düzeyi iyimi? (sıkma videosu koysanız iyi olur bizde merakımızdan kurtuluruz) sorularımı cevplarsanız çok mutlu olurum

Su jeti yok. Yıkama performansı başarılı. Önceki makinemize de aynı miktar deterjanı ekliyorduk fakat daha fazla köpük oluşturuyordu. Bu yüzden özellikle iç çamaşırı giydiğimizde kaşıntı oluşuyordu. Samsung'ta köpük oluşumu çok az. İyi yıkamaz sandım fakat çamaşırlar yıkandığında mis gibi deterjan kokuyordu. Üstelik neredeyse köpük oluşturmadan yıkama yaptı.
    Yıkaması çok sessiz. Sıkma yaparken yerinden oynar zannettim fakat kıpırdama bile olmadı. (800 devirde denedim). Sıkma anının videosunu en kısa zamanda yükleyeceğim. Çamaşır miktarını ölçüp süreyi belirlemesi de artı bir özelliği. Dijital ekranının tasarımı başarılı ve kullanımı çok kolay. Çocuk kilidi mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim. Satın alacak olan varsa aklında soru işareti kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 8 Şubat 2013; 16:22:57 >

• quote:

quote:

Hayırlı olsun, inşallah sorunsuzca kullanırsınız... Alacak olanlara referans olması açısından aldığınız yer ve fiyat bilgilerini de verirseniz okuyanlara yardımcı olacaktır.

Teşekkür ederim. Hepsiburada'dan aldım. 898 TL. 12 taksit.

hayırlı olsun..

kargo ne kadar tuttu ve eve kadar çıkarttılar mı yoksa aşağıda mı bıraktılar?
    bir de hangi kargo :)
  • quote:

hayırlı olsun..

kargo ne kadar tuttu ve eve kadar çıkarttılar mı yoksa aşağıda mı bıraktılar?
    bir de hangi kargo :)

Teşekkür ederim. Yurtiçi Kargo. 60 TL civarı tuttu. 6 taksit olsaydı kargo bedavaydı. Eve kadar çıkarttılar. Ah bir çıkarmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 8 Şubat 2013; 16:56:29 >
  • eray36 cevabın için teşekkür ederim eğer kızmassan sana bir sorum daha olacaktı çamaşır makinen hepsiburada.com da daha pahalı gözüküyor bide kargo ne kadar tuttu eve kadar çıkardılarmı (üstte sorulmuş ama ben yinede sordum) şimdiden cevabın için teşekkür ederim

• quote:

eray36 cevabın için teşekkür ederim eğer kızmassan sana bir sorum daha olacaktı

Rica ederim. ne demek. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

quote:

çamaşır makinen hepsiburada.com da daha pahalı gözüküyor bide kargo ne kadar tuttu eve kadar çıkardılarmı (üstte sorulmuş ama ben yinede sordum) şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Evet, fiyatı yükselmiş. 979 TL. gözüküyor. Kargo 59 küsür TL. (Düz hesap 60 ) Eve kadar çıkardılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

sayın lazpanyol WF9904RWE modelinde aqua shower olarak bulunmakta ben de o yüzden sordum

• quote:

WF9904RWE modelinde aqua shower olarak bulunmakta ben de o yüzden sordum

İnanın su jetine falan hiç gerek yok. Yıkama performansına bizzat şahit oldum. Almak isterseniz kesinlikle pişman olmazsınız.
  • quote:

quote:

eray36 cevabın için teşekkür ederim eğer kızmassan sana bir sorum daha olacaktı

Rica ederim. ne demek. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

quote:

çamaşır makinen hepsiburada.com da daha pahalı gözüküyor bide kargo ne kadar tuttu eve kadar çıkardılarmı (üstte sorulmuş ama ben yinede sordum) şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Evet, fiyatı yükselmiş. 979 TL. gözüküyor. Kargo 59 küsür TL. (Düz hesap 60 ) Eve kadar çıkardılar.

tüh kaçırdık yahu canım fırsatı ama hepsiburadadada en çok satılan çamaşır makinesi wf9902lww her halde çok satılmış bu fiyattan (gerçekten çok ucuzdu bu arada)ama şimdi yine hotpoint-ariston 9kg 1200 devir olur birinci satılan (daha pahalı olduğu halde)

• quote:

quote:

Su jeti yok. Yıkama performansı başarılı. Önceki makinemize de aynı miktar deterjanı ekliyorduk fakat daha fazla köpük oluşturuyordu. Bu yüzden özellikle iç çamaşırı giydiğimizde kaşıntı oluşuyordu. Samsung'ta köpük oluşumu çok az. İyi yıkamaz sandım fakat çamaşırlar yıkandığında mis gibi deterjan kokuyordu. Üstelik neredeyse köpük oluşturmadan yıkama yaptı.
    Yıkaması çok sessiz. Sıkma yaparken yerinden oynar zannettim fakat kıpırdama bile olmadı. (800 devirde denedim). Sıkma anının videosunu en kısa zamanda yükleyeceğim. Çamaşır miktarını ölçüp süreyi belirlemesi de artı bir özelliği. Dijital ekranının tasarımı başarılı ve kullanımı çok kolay. Çocuk kilidi mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim. Satın alacak olan varsa aklında soru işareti kalmasın.

KAZAN TEMİZLİGİNİNİ İHMAL ETMEYIN

• quote:

quote:

quote:

sayın lazpanyol WF9904RWE modelinde aqua shower olarak bulunmakta ben de o yüzden sordum

HOCAM AQUA SHOVERI ILK KEZ DUYDUM

• quote:

quote:

quote:

quote:

HOCAM AQUA SHOVERI ILK KEZ DUYDUM

bende ilk defa kullanma kılavuzunda gördüm bu arada sizin twinjet plus nasıl iyi çalışıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.