Şimdi Ara

Samsung WF9902LWW Aldım - Fotoğraf ve Yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
2
Favori
25.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metin-22

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

quote:

çamaşır makinenizde suyu üstten püskürtme (su jetide denir)varmı varsa sürekli olarak çalışıyormu? Makinenden memnun musunuz ? Yıkama performansı nasıl ? Ses düzeyi iyimi? (sıkma videosu koysanız iyi olur bizde merakımızdan kurtuluruz) sorularımı cevplarsanız çok mutlu olurum

SAMSUNG DA SU JETI YOK ECO BUBLE VAR BAZILARINDA

sayın lazpanyol WF9904RWE modelinde aqua shower olarak bulunmakta ben de o yüzden sordum

HOCAM AQUA SHOVERI ILK KEZ DUYDUM

bende ilk defa kullanma kılavuzunda gördüm bu arada sizin twinjet plus nasıl iyi çalışıyor mu ?

EWT COK MEMNUNUM YIKAMADA DURULAMADA UZUNSURE CALISIYOR DEBISI COK IYI VINNN DIYE INCE BI SES CIKIYOR SADECE 1 ÖLÇÜ DETEERJANI BİLE KÖPURTUYOR

Twinjet Plus

Deterjanlı suyu çift su jetiyle doğrudan püskürterek çamaşırların daha kısa sürede yıkanmasını sağlar.

MAKINEM BU 1000 E ALMISTIM YAKLASIK 1,5 SENE ÖNCEhttp://www.vestel.com.tr/vestel-cmh-xxl-9412-te-camasir-makinesi.aspx

• Benim makinede su jeti var. Sürekli olarak değil belli aralıklarla çalışıyor. Hatta çalıştığı zaman yıkama sesi farklılaşıyor. Benim makinede WF9902LWW ???? Bu modelde su jeti olmadığından eminmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trefle35

Benim makinede su jeti var. Sürekli olarak değil belli aralıklarla çalışıyor. Hatta çalıştığı zaman yıkama sesi farklılaşıyor. Benim makinede WF9902LWW ???? Bu modelde su jeti olmadığından eminmisiniz

peki gerçekten makinanızın modelinden emin misiniz ? Eğer emin iseniz sizinki nasıl çalışıyor ve işe yarıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim makinede su jeti var. Sürekli olarak değil belli aralıklarla çalışıyor. Hatta çalıştığı zaman yıkama sesi farklılaşıyor. Benim makinede WF9902LWW ???? Bu modelde su jeti olmadığından eminmisiniz]

Samsung'larda su jeti yok diye biliyorum. Nasıl bir farkı var su jetinin ? Ayrıca kitabında bilgi mevcut mu ? Ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 8 Şubat 2013; 18:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray36

quote:

Benim makinede su jeti var. Sürekli olarak değil belli aralıklarla çalışıyor. Hatta çalıştığı zaman yıkama sesi farklılaşıyor. Benim makinede WF9902LWW ???? Bu modelde su jeti olmadığından eminmisiniz]

Samsung'larda su jeti yok diye biliyorum. Nasıl bir farkı var su jetinin ? Ayrıca kitabında bilgi mevcut mu ? Ben göremedim.

hocam makınenın körugunun ust kısmına bak delık boru varsa su jetı vardır. su jetı dıbe coken deterjanı puskurtur ısrafı engeller daha etkılı temızler durular
  • quote:

hocam makınenın körugunun ust kısmına bak delık boru varsa su jetı vardır. su jetı dıbe coken deterjanı puskurtur ısrafı engeller daha etkılı temızler durular

Sağol, eve gittiğimde incelerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trefle35

Benim makinede su jeti var. Sürekli olarak değil belli aralıklarla çalışıyor. Hatta çalıştığı zaman yıkama sesi farklılaşıyor. Benim makinede WF9902LWW ???? Bu modelde su jeti olmadığından eminmisiniz

peki gerçekten makinanızın modelinden emin misiniz ? Eğer emin iseniz sizinki nasıl çalışıyor ve işe yarıyor mu

evet eminim yıkama esnasında belli aralıklarla suyu üstten çamaşırların üstüne püskürtüp yıkama yapıyor. Hatta bu esnada vıınn diye farklı bir ses duyuluyor. yıkama performansıda çok iyi . Eski makineme göre daha az detarjan kullanıyorum artık . çamaşırlar tertemiz ve yumuşacık çıkıyor makinadan.

• quote:

quote:

quote:

evet lazpanyolunda dediği gibi körüğün üst kısmında bir çıkıntı var ve çıkıntıdaki delikten su püskürtülüyor çamaşırların üstüne. Ayrıca kitabında böyle bir bilgiye bende rastlamadım. ben tesadüf eseri farkettim. Daha öndede dediğim gibi yıkama esnasında farklı bir ses duydum, merak ettim makineye baktım çamaşırların üstüne su püskürtüyor. Zaten sadece su jeti çalıştığında o sesi çıkarıyor.

• demekki varmış su jeti yada samsungun deyişiyle aqua shower o zaman makinenin kazan,aqua shower,deterjan çekmecesi,kontrol paneli vs. Fotolarını ve sıkma videosunu bekliyoruz eray36

• Makinede su jeti var. Ara ara deterjanlı su püskürttü. Videoları ve resimleri yarın paylaşacağım.

• quote:

Makinede su jeti var. Ara ara deterjanlı su püskürttü. Videoları ve resimleri yarın paylaşacağım.

heyecanla bekliyorum bide eğer üşenmesseniz dengeleme kısmınıda çekermisiniz bide dengesiz yükleri sıktırırken bunları merak ediyorum da şimdiden teşekkürler

• quote:

Makinede su jeti var. Ara ara deterjanlı su püskürttü. Videoları ve resimleri yarın paylaşacağım.

merakla bekluyoruz hocam

• Yıkama

Yıkama videosunun içinde su alma sesi de mevcut

Sıkma

Deterjan yeri

Samsung WF9902LWW Aldım - Fotoğraf ve Yorum

Deterjan ve yumaşıtıcı bölmesi

Soldan sağa : Normal yıkama için deterjan yeri, yumuşatıcı yeri, ön yıkama deterjan yeri

Dijital ekran ve butonlar

Dijital ekranın anlamı : En üstteki küçük şekiller normal yıkama yaptığını, makinenin çalıştığını vb. belirtiyor. 30 rakamı dereceyi, 1 rakamı durulama sayısını, 800 rakamı ise devir sayısını belirtiyor. Rakamlar arttırılıp azaltılabiliyor. Ütü resmi kırışık azaltılacağını belirtiyor. Dijital ekrandan ses kapatma/açma, durulama suyunda bekletme, sıkma yapmama ve çocuk kilidi vb. etkinleştiriliyor.

Su jeti (Aqua shower) deliği

Yıkama başladıktan kısa bir süre sonra belli aralıklarla deterjanlı su püskürtüyor. Makinenin yıkama sesi anında değişiyor.

Tambur (Kazan)

Makinenin kazanı çamaşırın türüne göre 2 kg.'dan 9 kg'a çamaşır alıyor.

Çalıştım, uğraştım; videoları ve resimleri ekledim. Videolar biraz kalitesiz ve makine sesi gürültülüymüş gibi duyulabilir. Fakat kesinlikle gürültülü bir makine değil. Makine, 800 devirde çalıştırılmıştır. Sorularınız olursa cevaplarım. Beni yanıltmadığın için tebrikler ve teşekkürler SAMSUNG

• quote:

Yıkama

Yıkama videosunun içinde su alma sesi de mevcut

Sıkma

Deterjan yeri

Deterjan ve yumaşıtıcı bölmesi

Soldan sağa : Normal yıkama için deterjan yeri, yumuşatıcı yeri, ön yıkama deterjan yeri

Dijital ekran ve butonlar

Dijital ekranın anlamı : En üstteki küçük şekiller normal yıkama yaptığını, makinenin çalıştığını vb. belirtiyor. 30 rakamı dereceyi, 1 rakamı durulama sayısını, 800 rakamı ise devir sayısını belirtiyor. Rakamlar arttırılıp azaltılabiliyor. Ütü resmi kırışık azaltılacağını belirtiyor. Dijital ekrandan ses kapatma/açma, durulama suyunda bekletme, sıkma yapmama ve çocuk kilidi vb. etkinleştiriliyor.

Su jeti (Aqua shower) deliği

Yıkama başladıktan kısa bir süre sonra belli aralıklarla deterjanlı su püskürtüyor. Makinenin yıkama sesi anında değişiyor.

Tambur (Kazan)

Makinenin kazanı çamaşırın türüne göre 2 kg.'dan 9 kg'a çamaşır alıyor.

Çalıştım, uğraştım; videoları ve resimleri ekledim. Videolar biraz kalitesiz ve makine sesi gürültülüymüş gibi duyulabilir. Fakat kesinlikle gürültülü bir makine değil. Makine, 800 devirde çalıştırılmıştır. Sorularınız olursa cevaplarım. Beni yanıltmadığın için tebrikler ve teşekkürler SAMSUNG

Eline saglik hocam cok guzel inc olmus. aqua shover ilk basta sadece 1 kezmi calisiyor yoksa benim makine gibi 2 turda 1 mi bide deterjan koyma yeri samsunglarin biraz dar sorun yaratiyormu deterjan koyarken

• quote:

Eline saglik hocam cok guzel inc olmus. aqua shover ilk basta sadece 1 kezmi calisiyor yoksa benim makine gibi 2 turda 1 mi bide deterjan koyma yeri samsunglarin biraz dar sorun yaratiyormu deterjan koyarken

Rica ederim. Su jeti 3 ya da 4 defa çalıştı. Makine, yıkama sırasında ara ara su aldı. Yanılmıyorsam son su alana kadar geçen zamanda en az 3 defa su jetini çalıştırdı. Su aldıktan sonra yine normal yıkama yaptı. Sonra sıkmaya geçti. Makine, yıkama başladığı andan itibaren su jetini çalıştırmaya başladı zaten.
    Tek kusuru deterjan koyma yeri denilebilir fakat sorun olarak görmüyorum. Eski makineme göre dar olduğu kesin.
  • quote:

quote:

Rica ederim. Su jeti 3 ya da 4 defa çalıştı. Makine, yıkama sırasında ara ara su aldı. Yanılmıyorsam son su alana kadar geçen zamanda en az 3 defa su jetini çalıştırdı. Su aldıktan sonra yine normal yıkama yaptı. Sonra sıkmaya geçti. Makine, yıkama başladığı andan itibaren su jetini çalıştırmaya başladı zaten.
    Tek kusuru deterjan koyma yeri denilebilir fakat sorun olarak görmüyorum. Eski makineme göre dar olduğu kesin.

Sivi deterjanda sorun olmuyorda tozda belki dokulebiyor bu arada 6 ayda 1 Calgonla veya limon tuzuyla eco temiz kazan programini mak boş olrak kullaninki mak perfformansi ilk gunku gibi kalsin

• inceleme çok güzel olmuş çok açıklayıcı ve ayrıca yazdığım noktalara değindiğin için çok sağol eray36 şunu da belirteyim deterjan çekmecesinin dar oluşu bence iyi birşey neden mi hem benim gibi o göz ne kadar deterjan alıyor diye deneyenler (bu arada benim makine yanlış hatırlamıyorsam 2.5 tam dolu deterjan ölçüsünü alıyordu) için iyi hem de doğa için az deterjan kullanmaya teşvik ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 9 Şubat 2013; 18:48:17 >
  • quote:

inceleme çok güzel olmuş çok açıklayıcı ve ayrıca yazdığım noktalara değindiğin için çok sağol eray36

Rica ederim. Alacaklara fikir verebildiysem ne mutlu bana.

quote:

bu arada 6 ayda 1 Calgonla veya limon tuzuyla eco temiz kazan programini mak boş olrak kullaninki mak perfformansi ilk gunku gibi kalsin

Öneriniz için sağolun. Bir şey soracağım. Bim'de satılan kireç önleyiciden kullanıyorum. Her yıkamada deterjana yarım çay bardağı karıştırıyorum. Calgon daha mı etkilidir yoksa ikiside mi işe yaramıyor?

• quote:

quote:

inceleme çok güzel olmuş çok açıklayıcı ve ayrıca yazdığım noktalara değindiğin için çok sağol eray36

quote:

bu arada 6 ayda 1 Calgonla veya limon tuzuyla eco temiz kazan programini mak boş olrak kullaninki mak perfformansi ilk gunku gibi kalsin

Öneriniz için sağolun. Bir şey soracağım. Bim'de satılan kireç önleyiciden kullanıyorum. Her yıkamada deterjana yarım çay bardağı karıştırıyorum. Calgon daha mı etkilidir yoksa ikiside mi işe yaramıyor?

benim fikrim calgon vs kullanmanıza gerek yok eğer kireçli biryerde yaşıyorsanız soda matik(heryerde var çok ucuz birşey )kullanın ama 6 ayda bir eco temiz kazan programını kullanmayı unutmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim fikrim calgon vs kullanmanıza gerek yok eğer kireçli biryerde yaşıyorsanız soda matik(heryerde var çok ucuz birşey )kullanın ama 6 ayda bir eco temiz kazan programını kullanmayı unutmayın

Metin bey actigim camasir mak sIkma konusuna sizin mak videosunu atarsaniz memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.