Şimdi Ara

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
11
Favori
25.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akhtar

Frontier

Teşekkür ederim hocam. Ya klimaya ihtiyacım var ama saat olarak Classic istiyorum. Sağlık olsun bakalım

Bu arada s8 alarak anneler günü kampanyasına katılmıştım. Hediye mikrodalga fırın 55. gün tarafıma ulaştırıldı. Kampanyada 45 günlük teslim süresi gibi bir ibare bulunmadığı halde.

Bu arada Samsungun bu hediyeleri güzel oluyor. Hem ihtiyacınız hemde keyfinize göre ürünleri gerçekten hediye olarak veriyor. Bayii fiyatlarını göz önüne almayacağız tabiki :)
  • Nisan sonunda bulaşık makinası aldım. Samsung galaxi grand akıllı telefonda % 50 indirim kampanyası vardı. 13 mayista cep telefonunu % 50 indirimle sitelerinden aldım. Sözde en gec 45 gun icinde cep telefonun teslim edilmesi gerektigi halde hala daha teslim edilmedi.Defalarca arayip telefonumun gonderilmesini rica ettim ama hala odeme yapip da aldigim telefon teslim efilmedi. Bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimayı şimdi alsak saati alabilir miyiz yine ? Sadece 12000 lik seriye mi veriyor saati. Bu arada klima hakkındaki yorumlarınızı da alalım. Klima nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 27 Haziran 2017; 18:29:25 >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim şimdi yine aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu bu sefer biraz daha sert konuştum kimsenin hediyesi gönderilmemiş olsa sabırla bekleriz dedim ama bizden sonra başvuranların geldi dedim ürünleri ben bir daha aramak istemiyorum haber bekliyorum direk sizden dedim arkadaş ilgilenecem dedi ama bakalım gelişme olursa paylaşırım inşallah tez vakitte gelir adamlar hediyeleri satmışlar bile ya :)

• Arkadaşlar bende bu ürünü düşünüyordum fakat kurulum ve servis noktasında sıkıntılar olduğuna dair yazılar okudum. Sizce durumlar nasıldır, ben klimayı alıp saati satmayu düşünen biri olarak yazıyorum. Klima kağıt üzerinde güzel fakat pratikte nasıl bir kullanımı ve servisi var çok merak içindeyim. Bu konuda bilgilendirebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
  • Birde bu saati satan olursa alırım diyen arkadaşlar saati almayı düşündükleri tutar nedir acaba ?
  • muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    İstanbul anadolu yakasında servis ve kurulumla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Hızlıca gelip kurdular, temiz işçilik çıkardılar.

Ancak Mayıs ayında klimayı satın almama rağmen, hala saat gönderilmedi. Burada yazan birkaç arkadaş daha var benimle aynı durumda.

Bizden sonra klimayı satın alan ancak hediye saati çoktan gelip satanlar bile var.

Kampanya koşullarını dikkatlice okuyun, hatta müşteri hizmetlerini ve/veya klimayı alacağınız bayile konuşup emin olun. Zaten 30 hazirana kadar geçerliydi kampanya, yarın son gün olmalı.

• Arkadaşlar, klima montajından anlamadığım için bir sorum olacak. Servisten gelen arkadaşlar montajı temiz bir şekilde yapmışlar. Yaklaşık 23 gündür kullanıyorum. Fakat bir sitede okuduğuma göre bakır boru en az 3 metre olmalı diyordu. Bizim evde yapılan montajda ise aynı duvarda arkalı önlü olduğundan 3 metre olması imkansız. Bu sorun yaratır mı?

https://www.sikayetvar.com/samsung-montaj-hatasi-var
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

İstanbul anadolu yakasında servis ve kurulumla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Hızlıca gelip kurdular, temiz işçilik çıkardılar.

Ancak Mayıs ayında klimayı satın almama rağmen, hala saat gönderilmedi. Burada yazan birkaç arkadaş daha var benimle aynı durumda.

Bizden sonra klimayı satın alan ancak hediye saati çoktan gelip satanlar bile var.

Kampanya koşullarını dikkatlice okuyun, hatta müşteri hizmetlerini ve/veya klimayı alacağınız bayile konuşup emin olun. Zaten 30 hazirana kadar geçerliydi kampanya, yarın son gün olmalı.

Peki klimalara vakum yapılmadı diye konu var forumda, gelen servis sizin cihazınıza vakum denen uygulamayı yaptımı ? Ayrıca bu gece uyku modu yada rüzgarsız esinti denen modda soğutma nasıl acaba?
  • muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    Vakumlama diyerek birşey yaptı ama daha önce klima kurdurmadığım için eğri mi doğru mu yaptı bilmiyorum.

Bir aparat yardımıyla dış üniteden basınçlı bir gaz çıkarttı sadece.

Yeni taşındığım eve kuruldu klima, orada da sadece bir gece kaldım sonra bayram tatili nedeniyle seyahate çıktım.

Kaldığım gece oda normal serinliğe ulaştıktan sonra rüzgarsız moduna alıp uyuyakalmıştım. Normal moda göre hafif bir serinlik veriyor sadece. Uyurken güzel geliyor ama odayı soğutmuyor tabi.

• Vakumlama konularına baktım da; bende yapılan vakumlama değilmiş. Öyle yarım saat, bir saat süren bir işlem yapılmadı. Sadece birkaç saniyelik bir işlem, o da sanırım klimadaki gazı dışarı verdiler.

Vakumlama yapılmasını istiyorum dediğimde yeni klimada vakumlama olmaz, bunlar zaten hazır geliyor ama yaparız demişti servis. Yapmamışlar.

Vakumlama da yapıldığını sanarak servisten memnunum demiştim ancak fikrim değişti şimdi.

Ben de vakumlama yapmadınız dedim yeni klima bunda gerek yok dedi, zaten boru ucu kapalı geliyor dedi. Kesin bilgisi olan varsa bende şikayet edeceğim

• Bende de vakumlama yapılmadı. Yeni cihaz gerek yok, bunlar zaten vakumlu falan denildi. Çok üstelemedim. Zaten vakum olayı aklıma yatmıyor. Borunun içindeki havayı aldın diyelim sonra tam takmaya çalışırken içine hava kaçar zaten. Ama başka bir yöntem varsa bilemem. Klimayı soranlar olmuş. Klima gayet iyi ancak saat hediyesi olmasa bu para verilmez. Oldukça sessiz hem iç hem dış ünite. Wifi özelliği iyi ama gereksiz. Isıtma için mantıklı olabilir belki. Yani ucuz klimalardan bir iki tık üstte ancak premium hissi oluşmadı bende

• Bende bugün ani bir kararla kampanyanın son gününde klimayı N11'den indirimler dahil 2.704₺'ye aldım.. Yaklaşık 2.000₺'ye kadar bir klima bakıyordum, Japon markalarına fiyattan dolayı yönelemediğim için Samsung mantıklı geldi. Hediye gelecek saati satacağım (Çünkü iPhone ve Apple Watch kullanıyorum) böylece klima bana yaklaşık olarak 1.700₺ - 1.800₺ arasına mal olmuş olacak.. Bana mantıklı geldi, o nedenle aldım. Umarım memnun kalırım.
    Eşimin telefonu arızalandığı için samsung servise gitmiştim gitmişken klimayı da sordum montaj işleminin sisteme girilmediğini öğrendim anladığım kadarıyla sorun bu kardeşim dün ve bugün gerekli görüşmeleri yaptım düzelecek inşallah sende de böyle bir sorun olabilir takip et istersen kardeşim...

• Hayırlı olsun. Saati düşünce tatlı bir fiyata geliyor klima.

Aynı gün sevkiyat değilse faturayı bugüne kestirin mutlaka, gün farkından kampanyayı kaçırmayın.

• klimanın tek esprisi olan gece işe yarıyor mu? sorusuna düzgün cevap veren olmamış.
    Teşekkürler, bunu öncesinde sorarak aldım. Faturasını mutlaka bugün kesecekler, ürünü birkaç gün içinde gönderecekler. Gelince 15 Temmuz'a kadar kurulumu rahat rahat yaptırırım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

klimanın tek esprisi olan gece işe yarıyor mu? sorusuna düzgün cevap veren olmamış.

Şöyle açıklamaya çalışayım. Klimanın hemen altında oturup/uyursanız o özelliğin aslında bir şey ifade etmediğini anlarsınız. Ancak klimanın olduğu duvara en az 1,5-2 metre mesafedeyseniz klima sizi çarpmaz.

Şöyle düşünün; klima üflüyor ama doğrudan değil, daha geniş bir yüzeyden daha yavaş bir akımla üflüyor. Zaten fan hızı otomatik oluyor bu modda. Ses neredeyse yok gibi.

• Kampanya uzasa çok iyi olacaktı. Yetişemedim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.