Şimdi Ara

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
11
Favori
25.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gece İstanbul'a dönüyorum, Pazartesi ilk iş dediğinizi yapacağım. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

Yalnız bunu kendimiz araştırıp bulmak zorunda kalmadan, defalarca konuştuğumuz müşteri hizmetlerinin bizi uyarması gerekiyordu. Bu kadar berbatlar işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Malesef ya bu işlemleri yapan saati kargolayan birime aktarın diyorum Yok. Çözüm üretme sıfır aynen

• santoryo S kullanıcısına yanıt
    İlginç olan, hediye kazandınız mesajlarını gönderen Samsung online satış platformu SamsungWA ile iletişime geçildiğinde 'Bizim bu kampanyayla ilgimiz yok, bilgimiz de bulunmuyor' diyerek Müşteri hizmetlerine yönlendirmesi...

Aynen bir Gevşeklik var malesef yani kaliteli firma samsung ama satış sonrası pek başarılı değiller malesef. Aslında müşteri hizmetlerinin çok fazla bekletmemesi güzel birşey ama birbirleriyle senkronize olamayan birimleri olunca çözüm konusunda sıkıntıları var. Bu arada benim sorunum gerçekten de montaj kaydının sisteme girilmemesi imiş. Bugün aradılar montaj sonrası memnuniyet anketi için yani dün itibariyle montaj yapılmış gibi oldu benim durumumda asıl hata ürünü aldığım samsung bayisinde. Size de böyle bir memnuniyet anketi için telefon gelmediyse muhtemelen aynı sorundan dolayı hediyelerimiz gecikti...

Geniş odada işe yarıyor mu hocam soramadım onu inşallah memnunsunuzdur?

• 1 temmuzda 2600 TLye en son olarak sanirim ben satin aldim :) kampanyadan yararlanmaya calisacagim. Bayiye faturayi 30 haziran olarak kestirmeyi yogun ugraslarla basardik. On kayit yaptirmamistim o sanirim kaldirilmis acaba problem olur mu 15 temmuza kadar kurdururuz insallah 1300 klima 1300 smart watch cok iyi fiyat. Ayni duzeydeki arcelik beko wifi klimalar bile 2650 tl olunca bu klimanin epey puani onlardan cok daha yuksek ve daha az enerji tuketiyor. Ruzgarsiz ozelligide cabasi. Alan kullanan kullanacak olan herkese hayirli olsun. Saati almak isteyen olursa ozelden ulassin. Gelecek olan saat s3 frontier.

Bayram tatilinden bu gece döndüm. Gelir gelmez klimayı çalıştırdım en soğuk seviyede, üzerinde yazan 35 dereceyi ancak bir saatte 29 dereceye indirebildi. Pek soğuk bir hava üflediğini de söyleyemem yani. Montaj yaparken dış üniteden basınçlı bir gaz çıkardıklarını yazmıştım daha önce, umarım klima gazını boşaltmamışlardır yanlışlıkla.

Anlayacağınız biraz hayalkırıklığı oldu bende, 30-35m2 salonu soğutmak için keşke 18000 btu'luk bir model alsaymışım diye düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Bayram tatilinden bu gece döndüm. Gelir gelmez klimayı çalıştırdım en soğuk seviyede, üzerinde yazan 35 dereceyi ancak bir saatte 29 dereceye indirebildi. Pek soğuk bir hava üflediğini de söyleyemem yani. Montaj yaparken dış üniteden basınçlı bir gaz çıkardıklarını yazmıştım daha önce, umarım klima gazını boşaltmamışlardır yanlışlıkla.

Anlayacağınız biraz hayalkırıklığı oldu bende, 30-35m2 salonu soğutmak için keşke 18000 btu'luk bir model alsaymışım diye düşünmeye başladım.

Sogutmaya baslamasan once salonun kapisi kapalimiydi. 35m2 salon icin normal gibi. Oncesinde kesif yaptirdiysaniz ve servis size yeterli olur dediyse iade yapabilirsiniz. Ben 16m2 icin 12bin aldim sonuclari onumuzdeki hafta paylasirim henuz kurulum yapilmadi. 9binde yeterli olabilirdi ama gun boyu cok gunes aliyor. Dediginiz gibi iade edip 18e cevirmeye calisirsaniz daha hizli sogutacaktir.

• bjk1903besiktas B kullanıcısına yanıt
    Amerikan mutfak tarzı bir ev burası, salonun kapısı yok. Servis keşife geldiğinde 18000 btu önermişti aslında ancak daha sonra aynı servis bu modeli montaja geldiğinde, doğru tercih yaptığımı soğutmak için bunun da yeteceğini söyledi.

Asıl sebep, benim en üst katta oturmam sanırım. Bütün gün çatıdan sıcağı yiyor bina, şu saatte hala duvarlar ve tavan sıcak elleyince. Dışarısı 22 derece ancak klima 29 derece gösteriyor evin içini ve daha fazla soğutamıyor.

İade pek kolay olmayabilir ancak bu klimayı başka yerde kullanıp, buraya 18000'lik bir klima alırım belki.

Gunes ve konum faktoru. Binanin durumu yalitimli olup olmamasi. Mutfaktan gelecek olan isi odadaki kisi sayisi bunlarin hepsi cok onemli. Eger hepsi eksi yondeyse ve batida yasiyorsaniz iyi bir sogutma icin bence 24bin alabilirsiniz. Bizim yazliktada ayni durum soz konusu amerikan mutfak toplamda 25 m2 12binlik beko lg gec sogutuyor eski bir klima ama yeniside ayni olacaktir. 12 yillik klima daha dogru duzgun bakim bile yapilmadi. Beko lg eskiden cok kaliteliydi birazda beyaz esya sans isi. Bakalim bu samsung windfreeler insallah iyi cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 2 Temmuz 2017; 10:42:1 >
    Bu en sonki sıcaklarda kullanma fırsatım olmadı henüz ancak oda sıcaklığı 28 iken klimayı 16 da çalıştırdığımda hemen dibinde durmama rağmen, eski klimaların verdiği buz hissini alamadım hiç. Belki özel bir ayarla çalıştırmak gerekiyordur ya da enerji tasarrufu için böyle bir yol izlenmiştir bilemiyorum. Ama dikkat çektiğiniz şeyi ben de düşünmüştüm.
    Kumanda da özel ayarlar var hızlı soğutma gibi. Onu deneyeceğim eve gidince. Herhalde 32-33 derece olacaktır kapıyı açtığımda ev

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En üst kattayım ve üstüm direkt çatı, yalıtım da var. Evin cephesi doğuya bakıyor.

Bu sabah 8 gibi çalıştırdım yine klimayı, 11 gibi evden çıkarken dışarda sıcaklık 31 dereceydi, klima evin içini 26 derece gösteriyordu, ancak bu kadar soğutabilmiş üç saatte.

Yalnız klimanın dibine girsem de 16 derecede çalışırken bile buz gibi üflemiyor. Evden çıkıp arabaya bindim, 22 dereceye ayarlı araba kliması bile daha soğuk hava veriyordu.

Samsung servisini çağıracağım bu hafta içi. Normalse bu durum, bunu yatak odasına monte ettirip salona daha güçlü bir klima alacağım artık.

Hızlı soğutma nasıl yapılıyor?

Kumandanın ayarla tuşuna basınca çıkan seçeneklerde var. Kitağçığı kurcalarken görmüştüm. Detaylı incelemedim

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Akhtar durum sizde nasil klimanin altina gecince buz gibi hava hissini alabiliyor musunuz. Diger arkadasin belki kurulumunda gaz dolumunda hata olmus olabilir. Normalde klimaya yaklasinca buz gibi hava vermesi gerekiyor bu yoksa ya ayarlarinda ya da kurulumunda bir hata vardir diye dusunuyorum.

Birkaç mesaj önce belirttim zaten o çok soğuk buz hissini vermediğini. Bende vakumlama olmadı ama çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Eskiden vakum yoktu ama buz gibiydi üflediği hava.
    Ben yaklaşık 24 metrekare salonda genelde kapı kapalı, yalıtımlı ve güneş görmeyen yerde kullanıyorum. Kapı kapalıyken soğutmasından gayet memnunum. Zaten bir kere 16 da çalıştırdım denemek için onda da pek bir fark göremedim. Genelde 24-25 derecede çalıştırdım. Bu sıcaklığı koruması benim için yeterli. Bence biz sorun olarak görüyoruz ama klimanın teknolojisi bu. Ekonomi yapmak içindir muhtemelen.

• Bu aşırı sıcaklarda, iki günlük kullanım sonucu nacizane yorumum; benimki gibi en üst kat dairenin açık mutfaklı 30-35m2 bir salonunu serinletmek için bu klimadan pek beklentiniz olmasın.

Bugün saat 19:00 da tekrar çalıştırdığımda klimayı evin içi 31 dereceydi (dışarısı ise 27 derece), beş saatlik çalışma süresi boyunca sıcaklığı ancak 28 dereceye düşürebildi klima. Bu beş saat boyunca evde kimse yoktu, bütün pencereler ve diğer odaların kapısı da kapalı.

Kabul ediyorum son yılların en sıcak günlerini yaşıyoruz ancak en azından 25-26 dereceye kadar düşürebilmesini beklerdim.

Montajı yapan Samsung yetkili servisini aradım şimdi.
    Kurulumun tamamlandığına dair onlar sisteme girişlerini yapmış, bizim tarafta eksik/bekleyen bir işleminiz yok diyorlar.
    Bugün Samsung çağrı merkezinden de bir kayıt oluşturdum hediye konusunda haftalardır bir gelişme olmamasıyla ilgili, araştırıp döneceklerini söylediler, bakalım ne çıkacak.
  • N11 sitesindeki kirmizielma saticisindan veya samsung izmir gibi baska saticilardan bu klimayi alipta kampanyaya katilanlar sonuclarini paylasirsa sevinirim. Diger saticilardan alanlarda kurulum ve kampanyaya katilim asamalarini paylasabilirler

Ben kirmizielma saticisindan aldim su anda urunum kargoda beklemede. Kesecekleri faturanin hala samsung tarafindan kabul edilmeyecegiyle ilgili suphelerim yok degil. Ancak satici israrla problem olmayacagini belirtiyor. Yinede daha once internetten hicbir beyaz esya almadigim icin guvenemedim bir turu.

Ilan mesajlarindan anlasiliyor ki faturasi 30 haziran olarak kesilmis o kadar cok siparis var ki samsung kampanyayi duzenleyip 30 hazirani gecersiz kilmaz insallah. Hala almak isteyenler kirmizielma saticisiyla gorusebilir. Gecmise donuk fatura konusunda yardimci olmaktalar. Firmanin whatsapp hatti 0533 150 46 03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 3 Temmuz 2017; 22:44:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Montajı yapan Samsung yetkili servisini aradım şimdi.
    Kurulumun tamamlandığına dair onlar sisteme girişlerini yapmış, bizim tarafta eksik/bekleyen bir işleminiz yok diyorlar.
    Bugün Samsung çağrı merkezinden de bir kayıt oluşturdum hediye konusunda haftalardır bir gelişme olmamasıyla ilgili, araştırıp döneceklerini söylediler, bakalım ne çıkacak.

Korcin siz klimayi hangi saticidan ne kadara almistiniz. Kampanya kosullarinda saatlerin 45 gun icinde gonderilecegi yaziyor. Bekleyelim bakalim yaz bitene kadar gelmezse topluca itirazlari yapariz. Ben 2600e aldim eger saat gelirse degeri 1299 tl olduguna gore 1300e bu klima vantilator parasina geldi gibi bisey. Zaten klimayi arastirarak aldik bu kampanya olmasa gercek degeri 3500tlnin uzerinde ve artacagi soyleniyor. Windfree inanilmaz bir teknolojidir kullananlarda zaten deneyimlerini burada paylasmis. Samsung klima pazarina bu klimalari zararina piyasaya surerek inanilmaz bir giris yapti. Kullanici yorumlarina gore onumuzdeki senelerde lider olma yolunda ilerliyor.

Bu klima su anda samsungun piyasaya surdugu en son cikan teknolojilerle donatilmis klimasidir. Su anda sadece 12bin btuluk satisi bulunmaktadir. Onumuzdeki donemlerde diger btu secenekleriyle piyasaya surecegi bu klimanin fiyati cok daha yuksek olacagi soyleniyor. Eger calistiracaginiz alan uygunsa acele edin bu fiyat avantajini ve saat kampanyasini kacirmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 3 Temmuz 2017; 23:22:35 >

Ben samsung izmirden aldım internetten basvuru yaptim basvurunuz alınmıştır yazdı ama telefona mesaj gelmedi bekliyoruz bakalım...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.