Şimdi Ara

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
11
Favori
25.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi şöyle bir şey var, bir arkadaş ben saati aldım sattım bile demişti, bu doğru mu? bu kampanya sanırım 31 mayısa kadardı sonrasında 1 ay daha uzatıldı. belkide 31 mayıstan önce alanların saatleri gönderilmiş olabilir. haziran ayı içinde alanların, temmuz ayı içerisinde saatleri gelecektir. o değilde o kadar saati kimse satıcaz nasıl satıcaz. saatin meraklısı olan varsa internetteki en uygun fiyatının %10 altına açılmamış kutu verebilirim.
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Ben saati birkaç yerde ilana bile çıkarmıştım bir ayı geçti bu gecikme yüzünden alıcı bile kaybettiğim oldu ama artık en sonunda gelsin verdiğimiz paraya değsin de satılmaz ise kendim kullanırım diyorum. Beklemeye devam gelişmeleri paylaşım üstad...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk1903besiktas B kullanıcısına yanıt
    Ben bayiden aldığım için kurulum işlemleri hızlı oldu hocam 15 Temmuz kurulum için son gün olduğunu hatırlatayım bence hızlı davranın bastırın gidin yüz yüze görüşün ama bir şekilde 15 Temmuz dan önce halledin sorun olursa haberleşelim yine inşallah...

• Servis kurulumda vakum yapıyormu arkadaşlar ? Bide ürün montaj olmadan saat için başvursak olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

şimdi şöyle bir şey var, bir arkadaş ben saati aldım sattım bile demişti, bu doğru mu? bu kampanya sanırım 31 mayısa kadardı sonrasında 1 ay daha uzatıldı. belkide 31 mayıstan önce alanların saatleri gönderilmiş olabilir. haziran ayı içinde alanların, temmuz ayı içerisinde saatleri gelecektir. o değilde o kadar saati kimse satıcaz nasıl satıcaz. saatin meraklısı olan varsa internetteki en uygun fiyatının %10 altına açılmamış kutu verebilirim.

Arkadaşlar saatin alıcısı oldukça fazla. Eğer 900 ve altına verirseniz birkaç günde satarsınız merak etmeyin.

Benden size bir tavsiye; 900 e satacaksanız eğer ilanı 950-1000 gibi açın. Bizim insanımız pazarlığı seviyor. Pazarlıksız aldığı ürün pahalı gibi geliyor.

• merak edip sahibinden ilanlarına baktım. 1 tane bile kampanyadan alıp ilan açan yok. hepsi farklı kanallardan satın almış. ben henüz kimseye gönderdiklerini sanmıyorum. ayrıca kampanya ekranındaki bilgi şöyle;

Tüm kampanya koşullarını yerine getirdiği tespit edilen katılımcıya, tüm incelemeler tamamlandıktan sonra hediyeye hak kazandığına dair bir SMS iletilir. Onaylanan başvuru tarihinden itibaren 45 gün içerisinde 3. kişi kargo firması tarafından hediye ürün teslimatı yapılır. Kampanya koşullarını yerine getirmediği tespit edilen katılımcılara ise, ilgili hediye cihaz kampanyasından faydalanamadığı bilgisi SMS ile iletilecektir.

yani başvuru incelenip onaylandıktan sonra en geç 45 gün sonra teslim edilecek diyor. ne zaman kontrol edilip onaylanacağı ile ilgili bir bilgi yok.
  • Benim saat bayramdan beş gün önce falan geldi apple watch ile takas yaptım. Her şey on gün içinde bitti. Alım kurulum saatin gelmesi....

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Seninki baya rast gitmiş hocam.

Benim klimayı alalı 40 gün oldu, faturayı samsung sitesine yükleyeli de 1 ayı geçti, hala beklemedeyiz daha mesaj bile gelmedi.

• Gelişme yok değil mi korcin üstad bugün sisteme faturayı yükleyeli de nerdeyse 40.gün oldu istanbulda bunların yönetim merkezi falan vardır orayı rahatsız etme şansınız olabilir mi?

• santoryo S kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum, herhangi bir gelişme yok.

Klimayı satın aldığım Vatan bilgisayar yönetimi kanalıyla takibi sürdürüyorum ben. Onlara da Samsung tarafından söylenen çok fazla talep olduğu için gecikmeler olabileceği, 45 günlük süreyi beklememiz rica ediliyor. Bu arada kendi çalışanlarından da kampanyaya katılanlar olmuş, onlara da hediyeleri henüz gönderilmemiş.

Samsung çağrı merkezi kanalıyla açtırdığım şikayet kaydına da benzer bir dönüş oldu. Özetle, 45 günlük süre için bize müsade edin, olumlu veya olumsuz mutlaka bir dönüş yapılır zaten size dendi. Ben de kampanyanın bütün koşullarını yerine getirdiğimizi, olumsuz dönüş durumunda toplu ürün iadelerine hazırlıklı olmalarını söyledim.

Eyvallah üstad bekleyelim bakalım 3-5 gün daha bir aksilik çıkmaz inşallah...

• Ben geçen hafta pazartesi başvuru yaptım simdi mesaj geldi bi hafta içinde gönderilecek diye

Korcin 5 dk önce mesaj geldi Allah a şükür inşallah sana da gelmiştir

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Bana da maj geldi, hocam apple watch takasını nerden yaptınız bize de bir yardımcı olsan. Bu arada saat alcaklar pm atabilir

• Sonunda bana da mesaj geldi, 6 haziranda klimayı aldım. 7 Haziranda kurulum yapıldı ve 7 Haziranda başvurumu yapmıştım.

Bugün yine samsumg müşteri hizmetlerini arayıp baya bir arıza yaptım adamlara. Hele şükür şimdi mesaj geldi. Bakalım saat me zaman gelir. Onu da böyle süründürmeseler bari. Mesajda 2 hafta içerisinde gönderimi planlamaktadır yazıyor ama samsung bu ne yapacağı belli olmaz...

Darısı mesaj almayanların başına...

• santoryo S kullanıcısına yanıt
    Geldi
  • ahmahmetahm kullanıcısına yanıt
    Sahibinden üzerinden bulup hallettim takası, birkaç haftalık cihazdı o da. Üzerine 350 verdim. Ama satmayı düşünüyorum ihtiyaçtan.
    Mesaj gelen arkadaşların kargoya verilmiş olma ihtimali var. En geç yarın verilir.

Bir de bi arkadaş vardı uzaklaştırma almış, onunkini çok merak ettim samsung para verip reklam yaptırıyor buna diyordum noldu acaba onunki:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kazandınız mesajı geldikten sonra kargoya verilince ayrıca bir mesaj daha geliyor mu acaba?

• Çok şükür @korcin

Başka mesaj gelmiş miydi gerçekten @akhtar ben de merak ediyorum

• Kaçıranlar için kampanyanin tekrarini istiyoruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.