Şimdi Ara

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
11
Favori
25.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir mesaj daha geliyor o da yurt içi kargodan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu klimanın internet ayarlarını yapabilen var mı? Samsung AirCon uygulşamasını kurdum, kumandadaki zaman düğmesinede 4 saniye basılı tutup AP'yi etkinleştirdim ancak uygulama bağlanıyor diyor öyle kalıyor. Ağ seçim ekranı gelmiyor. Fakat klimayı samsungun smart home uygulaması ile kontrol edebiliyorum. Bu uygulamada problem var sanırım. Ya da ben bişeyleri eksik ya da yanlış yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 12 Temmuz 2017; 12:48:52 >
  • Formu gönderdik bakalım, hayırlıysa gelsin hediyemiz.

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 12 Temmuz 2017; 14:14:56 >
  • bjk1903besiktas B kullanıcısına yanıt
    Kumandada zaman düğmesine 4sn basılı tutulduğunda klimada AP diye bir işaret yazacak sonra telefondan uygulamada taratacaksın klimayı yakalayacak ondan sonrası uygulamada wi-fi ağını seçip bir klima için özel şifre oluşturacaksın sonra bağlanıyor. İstediğin her yerden klima kumanda edebiliyorsun internet olduğu sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirge1 -- 12 Temmuz 2017; 17:7:46 >
  • çekirge1 Ç kullanıcısına yanıt
    Sizin kullandiginiz uygulamanin adi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 12 Temmuz 2017; 18:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung smart home uygulamasını kurmanız gerekli diğer program eski klimalar için

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah sağolasın cevap için kardeşim

• santoryo S kullanıcısına yanıt
    Evet samaung smart home uygulamasini kurmustum onda calisiyor. Samsung aircon programinda ise ag listesi secim ekrani bir turlu gelmoyor yakinda 9500 serisi icinde bir guncelleme gelir umarim. 9000 serisi bu programda calisiyor. Smart home uygulamasi ile modeme baglanamayanlar modem arayuzundeki ap yalitimini ya da izolasyonunu devre disi birakirlarsa klimaya baglanti gerceklesir. Aksi halde baglanti gerceklesmiyor. Cozene kadar canim cikti :)

• Bugun klima yaklasik 5 saat calisti. Uygulama uzerindeki bu degerler dogru olabilir mi? Elektrik faturasi ile uygulama uzerindeki degerleri karsilastirma firsatiniz oldu mu? Bana 5 saat calismada 1.9 kw biraz az gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 13 Temmuz 2017; 0:8:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

Bugun klima yaklasik 5 saat calisti. Uygulama uzerindeki bu degerler dogru olabilir mi? Elektrik faturasi ile uygulama uzerindeki degerleri karsilastirma firsatiniz oldu mu? Bana 5 saat calismada 1.9 kw biraz az gibi geldi.

Ben uygulamadaki degerler ile makinenin kendi verdigi degerleri karşılaştırdım. Uygulama makinenin değerlerinden yaklaşık %25 az gösteriyor.

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    Makinadaki degerler gunluk haftalik aylik olarak gorunebiliyor mu? Makinadaki deger son acma isleminden simdiki zamana kadar olan degerleri gosteriyor diye biliyorum. Uygulamanin daha az gostermesi imkansiz. Cunku tum verileri cihazdan aliyor. Sadece uygulamaya biraz gec yukleniyor degilse her iki degerde ayni.

• Bu degerlere gore gunde 12 saat calistirsak ayda 50tl civari elektrik geliyor. Bugun 12 saat araliksiz calisti 21 derece otomatik fan ayarlanmis sekilde. Tukettigi elektrik 3.9 kw.

3.9 X 30 X 0,42 = 49,14 TL

Bu klima inanilmaz sessiz calisiyor ve coz az elektrik tuketiyor. Hic kimse 16 dereceye ayarlayip 16 olmasini beklemesin bunu hic bir klima yapamaz. Ben turbo modda denedim 33 dereceden 17 dereceye yaklasik 3 saatte getirebildi. 16 olmasini beklemedim cunku iceeisi buzhane gibiydi. Ideal calisma araligi 21-24 derece arasidir.

• DRK aksesuar diye bir firmanın gönderisiyle ilgili Yurtiçi Kargo mesajı geldi.

Sanırım hediyelerimiz yola çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcin -- 13 Temmuz 2017; 21:34:25 >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Aynen gözümüz aydın geç de olsa kavuşacaz sonunda vallahi şahsen benim belki hepimizin öyledir bu klimayı alma sebebim bu hediye idi

Saat olmasa 18binlik klima fiyatına, 12binlik klimayı kim alır dostum.

Hele ben soğutma performansını da yetersiz bulunca açıkçası pişman olmadım değil.

Hediyede de pürüz çıksaydı alayına giderdim valla

Hahaha senin alan büyük dostum biraz da benim günahım bu ben dedim sana kurtarır diye hakkını helal et :( bizim yatak odası 16 m2 falan buz gibi oluyor maşallah panjur inmiş halde yani wind free özelliği ile kullanıyoruz sürekli ona rağmen iyi soğutuyor. İnşallah sen de saati satıp üzerine eklersin daha büyüğünü alırsın o odaya bunu da başka odada kullanırsın.

Bu ozelliklerde bu kalitede 2500tlnin altinda 12binlik baska klima yok. Vestel arcelik beko wifi modullu klimalarin tamami 2500un uzerinde. Saat gelmese bile bu klima windfree ozelligiyle beraber odenen paralari fazlasiyla hakediyor. Sizin alanda 20 derecede calistirdiginizda sicakligi kac dereceye kadar dusurebiliyor? Klimayi usumek icin degilde serinlemek icin kullanirsaniz sorun kalmaz. 16m2lik odayi 35 dereceden 20 dereceye getirmesi yarim saat suruyorsa 25m2de 2 saat surecektir. Oda degil 16, 8m2 bile olsa 16 derece yapmasi 1 saatten fazla surer. Hic bir klimadan odayi aninda sogutmasini bekleyemeyiz. Sizin odayida sogutur ancak biraz daha uzun surer ve daha fazla elektrik tuketir. Klimayi 21-24 derece arasinda kullanmanizi oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: santoryo

Hahaha senin alan büyük dostum biraz da benim günahım bu ben dedim sana kurtarır diye hakkını helal et :( bizim yatak odası 16 m2 falan buz gibi oluyor maşallah panjur inmiş halde yani wind free özelliği ile kullanıyoruz sürekli ona rağmen iyi soğutuyor. İnşallah sen de saati satıp üzerine eklersin daha büyüğünü alırsın o odaya bunu da başka odada kullanırsın.

Windfree ozelligi sogutmaz sadece mevcut sicakligi korumaya calisir. Ornek klimayi 1 saat calistirip kapattiktan sonra eski sicakligina donmesi 1 saat suruyorsa windfree devredeyken 4-5 saat surer. Ancak sicaklik her gecen surede artar sogutma olmaz. Yanlis bilgi vermissiniz. Ayni klimayi kullanan arkasaslar sizin bu mesajinizi okuduktan sonra benim windfree niye sogutmuyor klimam mi arizali montaj hatalimi yapildi kanisina kapilabilir. Evet windfree ozelligi sadece enerji tasarrufu icin mukemmel bir ozellik ancak olmayan birseyide varmis gibi anlatmazsak iyi olur. Windfree sicakligi dusurmez sogutma yapmaz, sadece mevcut sicakligi korumaya calisir. 24m2 uzeri bir odada windfree ozelligi zaten kullanilamaz. Etkisi cok kisa surer.

Estafurullah dostum senin günahın yok tabi ki. Ben bunu almayı zaten kafaya koymuştum.

Bu salona 18bin btu tavsiye ederiz diyen aynı servis bir hafta sonra windfree klimayı kurmaya geldiğinde, çok doğru tercih yapmışsınız bu da yeter burayı soğutmaya demişti. İki hafta önce o aşırı sıcak olduğu günlerde hatta gecelerde, bir türlü soğutamayınca evi keyfim kaçtı. Benim yatak odası için daha doğru bir tercih olurmuş bu. İleride 18binlik olanı çıkarsa, onu da alırım belki.

Son 10 gündür kendi evimde kalmıyorum zaten, doğal klimalı kvaldenin evindeyim orada geceleri cam açık yorganla yatıyoruz hala

Evin içi 31-32 derecelerde iken saatlerce çalışmasına rağmen klima 27 derece altına indiremedi hiç salonu. Bu durum normal gelmediği için kurulumu yapan aynı servise arıza kaydı açtırdım.

Aslında alan büyük 35 m2 ve en üst katta oturuyorum, 18binlik bir model daha doğru tercih olurmuş. Bile bile lades oldu benimki.

Şu aralar biraz daha mevsim normallerinde sıcaklık İstanbulda, o evde kalmasam da işyerime çok yakın olduğu için öğlen eşya almaya filan uğruyorum. Gitmeden en az bir saat önce klimayı çalıştırıyorum telefondan, eve geçtiğimde biraz serinlemiş oluyor ama öyle 21-24 dereceleri hiç göremedim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.