Samsung XL2370 Led monitör Ağustos ayında Raflarda yerini almasını bekliyoruz.
15.01.2010 11:18:09'li sorunuz
Merhabalar Sayın Yetkili, Samsung XL2370 monitörün ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı hakkında bilgi almak istiyorum.Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
bana çok saçma geldi bu cevap. hiç inandırıcı değil. bence önümüzdeki 2-3 ay içinde farklı firmaların led aydılatmalı monitörleri bulanabilir olacak piyasada. buna samsung da dahil. lg benq ve aoc birer modeli var zaten mağazalarda. farklı modeller ve diğer markaların yeni modelleri de mantar gibi çoğalacak bence çok uzun sürmeden.
Alın mis gibi lg w86 serisinden bi tane. Oyunlarda şölen yaşarsınız söyliyim
quote:
Orijinalden alıntı: black tiger
quote:
Orijinalden alıntı: girdap054
nasıl yani yaw ağustosmu yok artık o zaman bunu düşüne bilirmiyiz dersiniz arkadaşlar Samsung 2233RZ 22" LCD Monitör 3D ben anlamıyorum eğer monütörden anlayan varsa ltf yardım o olmassa bu olurmu aralarındaki fark varmı yada alırımda Samsung, 23 inç LED monitörü XL2370 bu gelirse pişman olurmuyum sizin bu yazdıklarınız yorumlarınızın tarihi ne acabağ ben bu torumu 15/01/2010 da yazdım.
Samsung 2233RZ 22'' LCD Monitör 3D yi eğer 3 boyut özelliğini kullanmayacaksanız almayın vereceğiniz paraya yazık olur.3D yi kullanmak içinde uygun ekran kartı ve gözlük almalısınız.Sadece 120hz olması XL2370 den üstün tarafı.
3D gözlük monitörle beraber geliyor ekran kartına gelince imzamda görüldüğü bibi iş görür heralde
Yok artık ya ağustos mu ohooo gelicek yaygınlaşıcak da çok sular akar ona gelene kadar
bu cihaz gelcek galiba ama tam anlamıyla kesin bir bilgim yok.biz f2380 istedik türkiye pazarı için uygun olmayacağını söylediler yane pva panel monitör var ama samsung malesef türkiyede istediği adetlere ulaşamayacağı düşüncesiyle getirmek istemiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=vF6GcQV_TsI bu videoya bi göz atın arkadaslar eleman gayet akıcı bı sekılde anlatıyo p2370 ve Xl 2370 arasındakı farkları sıralıyo ayrıca yorumlardakı yazılarda urun hakkında artı ve eksı yonlerını yeterlı bı sekılde verıyor.Ama sanayı devrımını kacıran ulkemıze ne zmn gelır bılemıyorum keske gelse bır an once
ağustosa kadar çookk var onu ancak rüyamızda görürürüz diyorum onun yerine ona benzer bir seriyi sunarlar artıkın.. görücez bakalım artık.
yuh ya ne agustosu pff
Gecenlerle inatla bir Led aydınlatmalı ararken gözüme çarptı sanırım almak için bütün bütçeyi kasıcam.. Siz ne dersiniz deger mi?