|
Samsung, yangın riski nedeniyle 1 milyondan fazla fırını geri çağırıyor
-
-
bir suru farkli samsung urun kullandim. gordugum: en ust segment modelini bile alsaniz bir yerinde eksik bir seyler oluyor, herseyi ile mukemmel urun yaratma vizyonlari yok, illa bir yerlerden maliyetten calma derdindeler, buda her urunlerinde kronik bir problem demek, ufak yada buyuk. benzeri arizali on dugme problemini samsung mikrodalga firinda yasiyorum, samsung ucuzcu cinli ureticilerin markalasmis halinden baska bir sey degil.
-
Fırınlarını bilmiyorum ama çamaşır makinelerini şiddetle tavsiye ederim. Uygun fiyat, dolu özellik ve en önemlisi yıkaması harika. Kendisinden 4 kat pahalı siemens çamaşır makinem ile ailemin kullandığı Samsung çamaşır makinesi aynı temizlikte yıkıyor. 13 sene oldu sadece anakartı değişti, servis fiyatı da insaflıydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung buzdolabı aldık. 12-13 yıl oluyor.Kaç defa taşındık. Harika çalışıyor. Aman nazar değmesin.
Biz zamanında tüm beyaz eşyayı Samsung aldık, hepsinde de üst segment modelleri tercih ettik. Buzdolabı ve çamaşır makinesi harika.
Aynı şeyi bulaşık makinesi için söyleyemeyeceğim. Bir ara çok reklamını yaptıkları waterwall bulaşık makinelerinin bu mekanizması mutlaka bozuluyor. Ekstra olarak bulaşık sepeti da birçok yerinden paslandı. Yetkili servis 10bin liraya yakın masraf çıkardı, abi 1 seneye yine bozulur dedi. Ben de Siemens'e geçtim.
-
Geri çağırma ne lan!!! Taksimi bu?? Parayı almayı biliyosun, geleceksın kapıdan alacaksın. Yada adrese bedelsiz kargo yaptıracaksın. Saygısızlar.
Haberden bağımsız, geri çağırma, 'kardeş ürün bozukmuş, bize geri getir' demek değildir. Üreticiler ürün gönderimi için müşterilere farklı seçenekler sunar.
TV ve ses teknolojisi iyi, ev elektroniği konusunda diğer ürünleri hakkında bilgim yok.
he kanka sensin sanki milyar tane ürününü kullandında gurmesi oldun
-
teknolojisi iyi ama kalitesi ve ince detaylara verdigi onem vasat.
-
Ama başka markalar olsa umursamaz geri çağırmazdı duzeltip geri yollucak samsung nasil olsa bazıları cagirmiyor arizali ürünü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1020 -- 13 Ağustos 2024; 15:35:6 >
Ona kalırsa Çinliler daha kötü en azından samsung duzeltip ürünü geri yolluyor
geri çağırma ne çok arttı bu sıralar
-
Çamaşır makineleriyle ilgili tonla şikayet var youtube da zıplama,tamburun kasaya çarpması,sonsuz sıkma döngüsüne girmesi,cam lastiğinin yırtılması say say bitmez başına bela almak isteyen alabilir.
-
Biraz şans işi ben 2 tane Samsung çamaşır makinesi 2 tane Samsung buzdolabı 2 tane televizyon aldım hiçbir problem çıkmadı yıllardır kullanıyoruz. Buzdolabı sessiz buz gibi soğutuyor, çamaşır makinesi sessiz ve çok temiz yıkıyor, televizyon en iyisi o çıktı sony lg oled den bile iyi.
Televizyon İSTİSNASIZ Samsung öneririm.
Çamaşır makinesi kesinlikle tavsiye ederim.
Buzdolabı güzel memnun eder. Adana sıcağında kendini ıspatladı.
Bilgisayarları da harikaydı artık satılmıyor ülkemizde.
Şans işinden ziyade kronik sorunları mevcut sürekli çamaşır makinesi değiştirip test eden birisi olarak söylüyorum.
-
Bir seriyi komple arızalı üretebiliyorlar. Geri çağırmadılar ancak bir dönem ürettiği samsung ecobubble serisi çamaşır makinelerinin de hepsinin kartları kronik sorunlu. Çoğu arıza verdi ancak garantisi bittikten sonra. Arıza vermeyenler de var tabi.
Her yerde onbinlerce şikayet var. Ölüme sebep olma riski olmadığı için geri çağırmadığını düşünüyorum. Bu haberde de benim anladığım, zaten bir tarafları tutuştuğu için çağırıyorlar
-
Olay ABD de oluyor. Adaletin olmadığı TC de böyle bir şey mümkün değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir suru farkli samsung urun kullandim. gordugum: en ust segment modelini bile alsaniz bir yerinde eksik bir seyler oluyor, herseyi ile mukemmel urun yaratma vizyonlari yok, illa bir yerlerden maliyetten calma derdindeler, buda her urunlerinde kronik bir problem demek, ufak yada buyuk. benzeri arizali on dugme problemini samsung mikrodalga firinda yasiyorum, samsung ucuzcu cinli ureticilerin markalasmis halinden baska bir sey degil.
|
Samsung buzdolabı aldık. 12-13 yıl oluyor.Kaç defa taşındık. Harika çalışıyor. Aman nazar değmesin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X