Şimdi Ara

Samsung Yazılım Downgrade (Alt sürüme geçme) - REHBER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
6
Favori
56.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yapmaya çalıştım boot fuse 1 binary 0 diye hata cikiyo ne yapmalıyım
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    siz sürüm düşürmeyi başarabildiniz mi ?
  • alpera_18 A kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • peki bizide aydınlatabilirmisiniz ?
  • alpera_18 A kullanıcısına yanıt
    Konudaki gibi yaptım.
  • siz oreoya gecmismiydiniz ? hangi sürüm vardı kontrol ettiniz mi ? ve hangi romu indirmiştiniz yardımcı olun banada (=
  • Kaç gündür C7 SM-C7000 telefonumu downgrade yapamadım. Starta basar basmaz fail hatası veriyor birde buradaki roomu deneyeyim. Sammobiledeki romlarla aynımı ?

Not ekleyeyim Download Moduna almak için güç, ses kısma ve menü tuşuna basmadan önce şarj kablosunun takılı olması gerekiyor. Yoksa download moduna girmiyor.
  • Hala 5.1.1 kullanıyorum, geleneksel sorumu soruyorum:

Stok 6.0.1'e geçilir mi?

Custom ROM'lara geçilir mi? Nemesis vb.

LineageOS ile 8.0'a geçilir mi?
  • Samsung Galaxy J7 proyu Android 8 den 7 ye çevirme işlemini anlatan bir video hazırladım arkadaşlar isteyenler izleyip yapabilir.

Teknolojik Adamyoutube
    SAMSUNG J7 PRO ANDROID 8 DEN 7 E ÇEVİRME REHBERİ - J7 PRO ANDROID 7 NOUGAT DOWNGRADE
    https://www.youtube.com/watch?v=Y8l3i1CoQKA

• Samsung galaxy A5 2016 da.kabul etmiyor hata veriyor..ama sadece yazılım dosyasındaki örnek
    A510FXXS7RC..bu yazılımın 2.3 Yazı lım öncesine dönülüyor. O da tlf daki Yazı lım dosyasındaki XX den sonra S7 yeri ayni olursa dönülüyor. XXS6 daha eski yazılıma dönmüyor, hata veriyor
  • Merhaba arkadaşlar C5 pro telefonuma downgrade işlemi yapamam gerekiyor. Android 8.0 dan 7.0 'a geçmem gerekiyor. Ama sw rev check fail fused 2 binary 1 hatası alıyorum. Çözümü konusunda bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvl35

Merhaba arkadaşlar C5 pro telefonuma downgrade işlemi yapamam gerekiyor. Android 8.0 dan 7.0 'a geçmem gerekiyor. Ama sw rev check fail fused 2 binary 1 hatası alıyorum. Çözümü konusunda bilginiz var mı ?
    Aynı sorun bende de var arkadaşlar bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Acill!!!
  • dvl35 kullanıcısına yanıt
    Bende de C5 Pro var ,Android 8 sorun çıkarmaya başladı ve 7 yüklemeye çalıştım ama Odin de fail hatası veriyor, Samsung ToolPro da timeout hatası veriyor , türkçe yamayı da kuramadım zaten yok mu yardım edecek biri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom32 -- 4 Nisan 2019; 19:56:26 >
  • note fe de android 9 dan 7 yada 8e dönebilen var mı
  • Odin v3.13 ile deneyin hata alanlar ','t_1'))
  • Dostlar Note 5 i 7.0 dan 5.1.1 e düşürme yolu yok mu? ne denediysem fail veriyor anabant sürümü yüzünden
  • berkayelmali B kullanıcısına yanıt
    Samsung cihazlarında android sürümü nasıl düşürülür onu anlatacağım.

Yazılım seçerken bakmamız gereken yer; telefon hakkında ya girip yazılım bilgisine bakmaktır. Ana bant sürümü veya yapım numarasına bakıyoruz. Yada cihazı recovery moda alıp o şekilde de yazılım bilgisini öğrenebilirsiniz. Diğer yöntem ise *#1234# yapıp öğrenmektir.

Önemli olan nokta U harfinden sonraki rakamdır 0 , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 veya 6 olur genelde bazı yazılımlarda U yerine S olur. S1 , S2 , S3 , S4 sürümleri genelde aynı U1, U2 , U3 , U4 gibi sürümlere yüklenebilir.

Yazılım düşüreceksek U dan sonraki rakam aynı olmalıdır. bir örnekle açıklayalım.
    Modelimiz Samsung Galaxy SM-G935F olsun 7.0.1 yüklü olsun.

Ana bant sürmüne bakıyoruz. G935FXXU1DQBO olduğunu görüyoruz. Dikkat edeceğimiz nokta "U" harfinden sonraki rakamdır Yani "1". Yükleceğimiz yazılımda da "U" dan sonraki rakam "1" olmalıdır. Örneğin G935FXXU1BPLB.

Başka bir örnek verelim. SM-A710FN olsun modelimiz 7.0.1 yüklü numaramız A710FXXU2CQE3
    U dan sonraki rakam "2" dir. 6.0.1 yapmak istiyorsak U dan sonraki rakamı 2 olan bir yazılım seçmeliyiz.

Örneğin A710FXXU2BQC8 bunu yükleyebiliriz. 5.1.1 e düşürmek istersek U2 olan 5.1.1 yazılım yok hepsi U1 dir. Onun için öncelikle aynı sürmde yani 6.0.1 de U1 olan bir yazılım (örneğin A710FXXU1BPG6) kuruyoruz.

Sonra U1 olan 5.1.1 yazılımımızı kuruyoruz örneğin A710FXXU1APBA

Aynı işlemler combination dosyaları içinde geçerlidir.

• TrendMark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, A50 kullanıyorum ve Hindistan romuna geçmiştim.
    Türkiye güncellemesi gelince Türkiye romuna geçeyim dedim ama geçemiyorum.
    Ne yapmam gerektiği hakkında bilgin var mı acaba?
    Türkiye Pda : A505FDDU2ASG4
    Hindistan Pda : A505FDDU2ASG4
  • Merhaba s9 plus 9dan 8e gecebilir miyim bl kilidi acik
  • TrendMark kullanıcısına yanıt

Buradaki u sanırım knox versiyonu.
    knox güncellenince downgradeyi önlüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.