Şimdi Ara

Samsung yazısının S harfi düştü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aylık galaxy s3 telefonumun arka kapağındaki parlak Samsung yazısının S harfi düşmüş yeni farkettim. Bildiğin simsiyah S var şimdi onn yerinde boşluk :(

Bu kadar dandikmi bu telefon ya 1 aylık daha nasıl düşer durduk yere yapıştırmamı bunlar ? onu geçtimde garantiye yollasam kapağı yenisini verirlermiki ? yoksa hata sizdemi derler ? napmalıyım sizce ?

YAda titan grey samsung arka kapak nerde bulabilirim ucuza ?

• aksesuarcılarda bulunur hocam baktınız mı ?
  • Garanti kesinlikle değiştirmez.Bence madem yeni kapak almak istiyorsunuz 3000 mAh lik batarya alın bence.O bataryayla yeni arka kapak veriyorlar ve pil ömrü bayağı artıyor.
  • O harfin düşmesi oldukça zor. Ek bir çaba ile çıkar ancak. İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

Arkadaşlar 1 aylık galaxy s3 telefonumun arka kapağındaki parlak Samsung yazısının S harfi düşmüş yeni farkettim. Bildiğin simsiyah S var şimdi onn yerinde boşluk :(

Bu kadar dandikmi bu telefon ya 1 aylık daha nasıl düşer durduk yere yapıştırmamı bunlar ? onu geçtimde garantiye yollasam kapağı yenisini verirlermiki ? yoksa hata sizdemi derler ? napmalıyım sizce ?

YAda titan grey samsung arka kapak nerde bulabilirim ucuza ?

Sony xperia z ninde onundeki ekran koruyucuyu değiştirince Sony yazisi vs. Kalmiyor ne yapak sony idemi cope atak. Gecende komsunun passatinin t di düşmüş söyleyim oda dandik passatini hurdaya cikarsin.

• AMSUNG

• quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

AMSUNG

Çok sesli güldüm...
  • quote:

AMSUNG

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

O harfin düşmesi oldukça zor. Ek bir çaba ile çıkar ancak. İlginç.

O kadar özenli kullanan biriyim durduk yere düşmüş sinir oldum. Hepsini geçtim 1 aylık telefon nasıl düeşr yani saçmalıga bak durduk yere... Garantinin değişmesi lazım sonuçta kasa sorunu.

O değilde birdaha samsung almam tövbe kalite sıfır. Forever iphone !

• Forever iphone ne ya. Ergenlerin eline veriyolar... Telefonu sonra S si de duser A sı da M side... Tövbe yarabbi...

• quote:

AMSUNG

bunu yazmak için girdim konuya
  • aynı sorun bende de var bende sadece UN harfleri kaldı. Servise gönderdinizmi nasıl çözdünüz olayı ?
  • bende de g düştü. samsun oldu :D aliexpres'ten kapak siarpiş ettim 5 dolar'a, gelecek bakalım, kargoya verilmiş. tavsiye ederim size de.

edit: ss geldi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 23 Eylül 2013; 15:30:24 >
  • Eğer genel bir sorunsa ki öyle gözüküyor kasa kalitesi sıfır zaten, servise bununla ilgili başvurup sonuç alan varmı acaba ?
  • geçen hafta servise verdim kapağı lcd ekranı çerçevesi değişti garantiden aynı sorun olanlar servise verebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.