yha bır sey sormak ıstıyorum bu galaxy s wi fi 5 veya wi fi 4 cep telefonumu yoksa tablet mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
yha bır sey sormak ıstıyorum bu galaxy s wi fi 5 veya wi fi 4 cep telefonumu yoksa tablet mı ?
tabletler
Müzikseverler için bahsetmekte gerek var. 4.0 modelinde wolfson ses yongası kullanılırken 5.0'da yamaha ses yongası kullanılmaktaymış. Cihazımı aşağıdaki siteden gingerbread sürümüne güncelledim bugün. Cihaz çok daha seri oldu. Düzgün çalışmayan bazı programları artık çalıştırabiliyorum (talkin tom cat gibi). Wolfson ses yongasıyla ilgili yamalar entegre edilmiş ve voodo control programını da yükledikten sonra ses kalitesi açısından iyileştirmeler oldu.hissedilir fark oldu. Bu arada cihazı aldığım Electroworld'de 499tlye düşmüş. Başka yerde satılıyormu bilmiyorum.
ben daha bugün turkcell e gittim daha 5.0 gelmemiş alanlar nereden aldılar söyleyebilirler mi acaba????
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
ben daha bugün turkcell e gittim daha 5.0 gelmemiş alanlar nereden aldılar söyleyebilirler mi acaba????
Real'de 5" modeli vardi.Electroworld'de 4" modeli 400tl idi dün baktığımda.
note canavar
bide kapasite 32 yada 64 gb olaymış..
elimde şuan lg optimus 3d model telefon ve cowon j3 olmasaydı vatandan geçen haftaki %25 indirim ile 385 tl'ye samsung galaxy 5.0 wifi 8gb modeli olanı alacaktım
bence parasına göre çok iyi bir cihaz
Samsung GALAXYS Wi-Fi 4.0 fiyatı tam olarak ne kadar ya bu cihaz bu kadar ucuz olamaz yanlışmı acaba 300 tl ye gördüm biyerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: ferdikzlda
Samsung GALAXYS Wi-Fi 4.0 fiyatı tam olarak ne kadar ya bu cihaz bu kadar ucuz olamaz yanlışmı acaba 300 tl ye gördüm biyerde ?
ben 400 tlye görmüştüm ama 300tlye bulursan ve telefon özelliği aramıyorsan kaçırma derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme