Şimdi Ara

Samsung yeni medya oynatıcıları Galaxy S WiFi 4.0 ve Galaxy S WiFi 5.0'ı pazara sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
36.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özgün ürünleri var , ama senin haberin olmamış. heralde samsung mp3 modellerini hiç görmedin ki tasarımlarından haberin yok. adamlar kullanışlı bunun yanı sıra az güç çok fazla verim sağlayan mp3 yapıyorlar ve mp3'lere ve mp4'lere bir sürü özellik eklemişler. çıkardıkları ürün apple'e benzesin ne olacak rekabet oluşur fiyatlar düşer biz de dener kullnırız. herkes bir apple tutturmuş gidiyor bu memlekette hatta dünyada çok meraklısınız yüzlerce kıçı kırık bir kutu parçasına. diyeceksiniz yazlımdı oydu buydu şuydu. apple madem ipod'u ilah yaptık aynı özeni kulaklıklara da gösterse ya. ama samsung öyle değil. evet kulaklıkları malzeme bakımındna dandik, ancak çıkardığı ses şahane cihazlara tam gidiyor**** deyince aklınıza ne sony ne philips ne de creative hele ipod hiç gelmesin gelsin. samsung'u deneyin çok para vermenize gerek yok. tabi Türkiye'de bulabilirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 14 Eylül 2011; 23:29:07 >

• Bu cihazlar hiçbir yerde yok niyeyse hiçbir firma getirmiyor...
  • 4inçlik olanı hala piyasada yok. yaklaşık bir ay önce teknosa denilen bakkal dükkanında galaxy s wifi 4.0 modeli adını kullanıp ne olduğu belli olmayan bir ürünü sattılar millete. yani ben sorduğumda tükendiğini falan söylemişlerdi. şimdiyse satıştan komple kalkmış ürün
  • İpod Touch kokusu alıyorum ?
  • 5 inç olanı gidip görerek satın alabileceğimiz mağazalar var mı? İnternette bir iki taneye denk geldim sadece genelde 2.el
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotn

5 inç olanı gidip görerek satın alabileceğimiz mağazalar var mı? İnternette bir iki taneye denk geldim sadece genelde 2.el

İnternet üzerinden HB satıyor şu an 600 TL fiyatı.
  • teşekkürler,bir de oraya bakayım o zaman
  • Rica ederim. Güzel cihaz tavsiye ederim.
  • Samsung Galaxy S Wifi 4.0 kullanıyorum şu an. Gordion Electroworld'ten İş Bankası Maximum kartla 10 taksitle 600tlye geldi. Cihaz gayet iyi. Ekran kalitesini oldukça beğendim. Ipod touch rakibi bir ürün. 4. Nesil Ipod Touch ile kıyaslarsak boyutları itibariyle telefondan farksız. Ses kalitesi olarak çoğu kişiyi tatmin edecektir ancak beni Sony A826B walkmanimden vazgeçirecek kadar değil. Benim gibi yoğun şekilde kullanırsanız her gün şarj istiyor. İşlemcisi işinizi görecektir ama bazı flash içerikli sitelerde video izlerken ucu ucuna yetiyor takılmama konusunda. Örneğin dizi sitelerinde takılmalar olabiliyor izlerken. Bu cihaz tüm artılarına rağmen 3G internet olmadığında çok esprisi kalmıyor diyebilirim. Sosyal paylaşım sitelerini sıkça kullanıyorsanız önemi ortaya çıkıyor. İçinde yüklü gelen harita ve navigasyon yazılımları internetsiz pek bir işe yaramıyor. Çoğu uygulama zaten network istiyor. İnternet sorununu Nokia 5800 telime daha önce satın aldığım Joikuspot yazılımıyla çözüm buldum ancak bunun için öncelikle root olup wpa_supplicant yazılımını adhoc ağlara bağlanacak Sekilde düzenlemek gerekiyor. Telefonun şarjı da daha çabuk tükeniyor dolayısıyla.

• pahalıya almışsınız :) 5.0 nın fiyatı vatanda nakit 488 tl iyi günler. VATANA GELDİ ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 20 Kasım 2011; 10:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

pahalıya almışsınız :) 5.0 nın fiyatı vatanda nakit 488 tl iyi günler. VATANA GELDİ ARKADAŞLAR

evet biraz pahalı ancak ben 5.0 ve World Card ile almadım.
  • 4" olanda Super Clear LCD varmış. Nasıl bir şey bu? Kalitesi ne seviyede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

4" olanda Super Clear LCD varmış. Nasıl bir şey bu? Kalitesi ne seviyede?

iyiliğin ölçüsü olmaz herhalde ama benim çok çok hoşuma gitti. Samsung Galaxy Tab ve Ipad 2 dışında bunun ekranından daha iyi diyebileceğim bir tabletle karşılaşmadım Electroworld ve Teknosa'da. Amoled ekranlarda siyahın tam siyah olması gibi bir durum vardı bunda siyahta hafif bir ışık oluyor. Onun dışında ben çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

quote:

4" olanda Super Clear LCD varmış. Nasıl bir şey bu? Kalitesi ne seviyede?

iyiliğin ölçüsü olmaz herhalde ama benim çok çok hoşuma gitti. Samsung Galaxy Tab ve Ipad 2 dışında bunun ekranından daha iyi diyebileceğim bir tabletle karşılaşmadım Electroworld ve Teknosa'da. Amoled ekranlarda siyahın tam siyah olması gibi bir durum vardı bunda siyahta hafif bir ışık oluyor. Onun dışında ben çok beğendim.

Şöyle sorayım o zaman. Exper Easypad, iPad, iPhone karşısında nasıl ekranın görüş açısı. Birde bunun 5" olanı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoodooRush -- 22 Kasım 2011; 23:06:03 >
  • quote:

Şöyle sorayım o zaman. Exper Easypad, iPad, iPhone karşısında nasıl ekranın görüş açısı.

Görüş açısı konusunda hiç bir sıkıntısı yok. Easypad ile kıyaslamayalım bile. Şunu söylesem yeterli herhalde keşke iPod Touch alsaydım diye bir şey demedim şimdiye kadar. İyi ki almışım diyorum.

5" modelini yakından görmedim bu arada. Bataryasının daha iyi olduğunu biliyorum sadece. 4" üstü birşeyi cebimde taşımazdım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 22 Kasım 2011; 23:14:27 >
  • quote:

quote:

Şöyle sorayım o zaman. Exper Easypad, iPad, iPhone karşısında nasıl ekranın görüş açısı.

Görüş açısı konusunda hiç bir sıkıntısı yok. Easypad ile kıyaslamayalım bile. Şunu söylesem yeterli herhalde keşke iPod Touch alsaydım diye bir şey demedim şimdiye kadar. İyi ki almışım diyorum.

5" modelini yakından görmedim bu arada. Bataryasının daha iyi olduğunu biliyorum sadece. 4" üstü birşeyi cebimde taşımazdım herhalde.

Anladım. Benim için boyuttan ziyade fiyat önemli. Çalıştırması gereken bir iki program var sadece. Onun dışında batarya da önemli değil. 4" ve 5"in fiyatları çok yakın. O yüzden ekranı daha iyi olana yönleneceğim.

• vatan'da son birkaç gündür 404 TL. kaçırmayın derim.

http://www.vatanbilgisayar.com/mp3-calar/samsung-samsung-galaxy-s-wif-samsung-galaxy-s-wifi-5.0/productdetails.aspx?I_ID=57431

edit: %25 indirim bitti bugün ama yakında yine yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 28 Kasım 2011; 10:50:01 >
  • VAtandaki indirimi beklemeye gerek yok. Aşağıdaki sitede 399 tl fiyatı var.

http://www.samsungevi.com/Cep-Telefonu-samsung-galaxy-s-wifi-5-3MP-android.html
  • anladığım kadarıyla 5.0 modelinin arkasında Galaxy Player yazıyor. 4.0 modelinde böyle bir ibare yerine Galaxy S Wifi 4.0 yazmışlar. 4.0 modeli, cep telefonuyla birebir aynı neredeyse. O yüzden başta söylememe rağmen kimse cep telefonu olmadığına inanmıyor Bir daha böyle bir şey alacağım zaman işlemcisine özellikle dikkat edeceğim. Flash'ın tamamen kalkması daha uzun sürecek o yüzden vasat işlemcili bir cihaz canınızı sıkabilir.
  • quote:

anladığım kadarıyla 5.0 modelinin arkasında Galaxy Player yazıyor. 4.0 modelinde böyle bir ibare yerine Galaxy S Wifi 4.0 yazmışlar. 4.0 modeli, cep telefonuyla birebir aynı neredeyse. O yüzden başta söylememe rağmen kimse cep telefonu olmadığına inanmıyor Bir daha böyle bir şey alacağım zaman işlemcisine özellikle dikkat edeceğim. Flash'ın tamamen kalkması daha uzun sürecek o yüzden vasat işlemcili bir cihaz canınızı sıkabilir.

bende 5.0 var arkasında galaxy s wifi 5.0 yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.