|
Bildirim
Samsung'da ne zaman biraz biti kanlansa içip içip eski sevgiliye saran hanzolar gibi apple'a sarıyor |
a: Oooo telefon harika
b: Samsung Galaxy Z Flip 4 a: inceleyebilirmiyim? b: tabi . . . a: güle güle kullan. kaça aldın? b: 22000 a: oha o paraya iphone alırdın :)) b: x%+$?*# |
5 yıl önce alt model bir iPhone kullanıyordum. Üst düzey samsunglar iPhone dan daha iyi dediler, en üst Samsung u aldım. Neredeyse 3-4 ayda bir kez Fabrika ayarlarına dönmek zorunda kalıyordum. Stabil değildi. Bugün düzgün çalışan bir uygulama yarın bildirim göndermez oluyordu yada açılmaz oluyordu. Birkaç ay sonra telefon yavaşlıyordu. Durduk yere telefon değiştirme huyum yoktur, sonuna kadar kullanırım. Çocuğum telefonu düşürüp kırınca yine iPhone a geçtim. Androide alışınca Apple ile bazı konularda alışkanlıkları değiştirmek zorluyor ancak stabil çalışıyor ve gerçekten hızlı bir sistemi var.
|
|
|
Samsung'da ne zaman biraz biti kanlansa içip içip eski sevgiliye saran hanzolar gibi apple'a sarıyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 16 Aralık 2022; 8:53:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Senin o dediğin 5 sene öncede kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |