|
Bildirim
dakikada 170 derece dönen 🙃
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aslında onların hepsi viomi ve roborock da dahil xiomi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük firmaların robot süpürge alanında popüler ürünler sunmaması ilginç zaten, robot süpürge alanında piyasayı Çin markaları tamamen domine etti. Tamam büyük firmaların da var, hatta fiyatları da abartı değil ama satmıyor ilginç şekilde. O tarafta Çin markaları marka algısı oluşturmayı başardı bence. |
Roborock daha sonra Xiaomi'den ayrıldı diye biliyorum. |
yarım asır oldu, samsung robot süpürge çıkarmayalı... |
Çok pahaliya gerek yok zaten 2-3 senede bozuluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dakikada 360 derece dönseydi alırdım |
ben bi robot süpürge bir de kasım indirimlerinde black decker el süpürgesi aldım başka bir şeye ihtiyacım yok. mükemmel aletler. Annemin kolun kas yırtılmaları var ve temizligi sever. Klasik süpürgüler cok agır, dyson gereksiz pahalı. bahsettiğim el süpürgesi şu amazon Fırsat: Black+Decker BHHV520BFP 18V Şarjlı Standard Girişli Pet Başlıklı El Süpürgesi https://www.amazon.com.tr/dp/B07P7PLVK3?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_5BKE9WREV1HD0MEJRB00< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 2 Ocak 2024; 20:8:49 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |